Lazer Epilasyon Tüm vücut bitene kadar kampanyaları okumanızı öneririm

3-4 seans genelde istenilen görüntüy 7-8 seansta istenilen sonucu sağlar

nd yag da hepsi 15 gün sonra dökülmeyebilir dimi (zaten dökülürse temiz gözükür) ben bacağıma denettireli 11 gün oldu bazıları çekince elimde kalıyo ama bunlar 5-6 gün sonra kendiliğinden dökülür mü ki , dökülmezse de normal midir
yani ben neden ilk seanstan itibaren 15 gün sonra temiz gözükemediği kısmını anlamıyorum (yani 3-4 seans sonra temiz gözükür dediniz ya) hepsi dökülmeyecek mi? makina bacağımdaki kılları görmediğinden dökülmüyolarsa onu nasıl ayırt edeceğim???

kusura bakmayın çok soru soruyorum ama ilk seansıma yarın başlayacağım bi de hastanede yatma meselesi yüzünden bu temiz görüntü konusunda acele ediyorum yoksa sabrederim

mrb acaba genital bölge esmer kıllarda sakal gibi kalınsa nd yag mı alexmi tercih edilmeli.birde genitalde rahim içinede atış yapılır die korkuorum çünkü çok içerlere dogru tüyler var bu konuda fikrniz nedir.birde yapılmadan önce imzalatılan kagıt uygulamasını yanlış buluyorum bunu dayatmayan yerler varmı

nd/yag lazerler diğer lazerler gibi kılı yakarak değil kıl kökünün kılcal damarlarını tahrip ederek etki eder ve ancak kılların üreme döneminde kıl kökü yeterince damarlıyken etki eder zaten daha başarılı kalıcı sonucu olma nedenide bu etki şeklidir,işlemden sonra ancak %20 kıllarınız dökülür 4 seansta bu oran %80 lere ulaşır ancak tam sonuç 8 seans civarıdır,işlem sonrası kıllarınızı ağda yada epilatörle alabilirsiniz ancak seansınıza 20 gün kala bu yöntemi bırakmalı ve kök oluşumuna müsade etmelisiniz

bahsi geçen bölge ve kıl şeklinde nd/yag ve alexin etkisi aynıdır yani ikiside güvenle seçilebilir alex için epicare yada apogee nd/yag için fotona yada cutera benim tavsiyelerim,ışığın vagina içine doğru girmesinde herhangi bir sakınca yok çünkü bu ışık temas ettiği yerde 1cm derinliğe ulaşırki röntgenin verdiği zararın yüzde biri kadar bile etki olmaz rahat olun bence, işlem öncesi sadece tedaviniz hakkında ve oluşabilecek komplikasyonlar hakkında bilgilendirildiğinize dair imza attırılırki bu hekimin görevidir yani hekim bulunmayan bir kuruluş bunu yapamaz zaten kanuni geçerliliğide yoktur,bu imza oluşan yanık vb...komplikasyonda o işletmeyi kurtarmaz sadece doğru bilgilendirildiğinizi ispatlar,bence hekim bulunan bir klinikte tabiki imzalanabilir ancak bir nüshasınıda hekim imzalı olarak kendinize isteyin

mesajıma herhangi bir uzman tarafından cevap verilmesini istiyorum

mesajıma herhangi bir uzman tarafından cevap verilmesini istiyorum

size iğneli epilasyon önerebilirim yada sıradan bir nd/yag değil çıkış gücü 130 watt olan ve kıl kökünde kalış süresi ayarlanabilen aynı zamanda axelere mod içeren Fotona xp max nd/yag önerebilirim ancak tecrubeli bir hekim mutlaka ön muayenenizi yapmalı

lazer sonrası kızarıklıklar en geç ne zaman geçer onlar için excipial krem kullanabilir miyim iğneli izleri için de o kremi kullansam en azından nemlendirir diye düşünüyorum cildim biraz kuru

Sn drbeauty;
Toplam 2 paragraflık yazınızda maalesef tek bir doğru şey söylemişsiniz o da ( Arkadaşlar lazer epilasyonda tıbben bitene kadar diye bir garanti söz konusu olamaz ,salonların ortak özelliği hemen hemen tamamının gerçek bir lazer olmayanIPL yani foto epilasyon cihazı kullanmalarıdır)
Öyle ise eğer ve eğer sizde lazer uygulaması yapıyorsanız müşterilerinize son seans uygulaması yaptığınızda ---artık bitti son seansınızdı --- nasıl diyebiliyorsunuz yoksa bu son seansınızdı ama ilerde tekrar görüşürüz mü diyorsunuz gerçekten merak ettim??
Üstelik eğer uygulayıcı iseniz danıştay 'a açtığınız davada nasıl olurda inkar ettiğiniz bir gerçeği varmış gibi lanse edersiniz gerçekten çok manidar...

Salonların her yıl el değiştirdiği bu iş ile uğraşan esnafı tümden zan altında bırakmak değilmi eğer sahtekar esnaf var ise hastasını para ağacından başka birşey olarak görmeyen doktorlar acaba hiçyokmu bu yüzden kelimeler özenle seçilmeli bir şekilde vahşi ekonomik şartlar altında varlığını sürdürmeye çalışan ve dürüst çalışıp ekmeğinin peşinde olan esnaf bu şekilde aşağılanmamalı , birzamanlar güzellik merkezi adı altında doktor çalıştıran şimdilerde ise dandikten poliklinik olan bu işletmeler acaba ne cihaz kullanırsa kullansın böyle kampanyalar düzenlemiyormu?? Sırça köşklerde oturup ahkam kesmek kolaydır ama unutmayın güzelllik merkezlerinde doktor çalıştıran sizin o zan altında bıraktığınız esnafın ta kendisi idi ...
Eğer literatüre bakarsanız ipl haricinde türk tipine en uygun olan alexandrite sisteminde başarı 85% dir ipl de bu başarı 60% dir bu orana bakarak acaba modern ağda dediğiniz sistemin başarı oranını nasıl açıklarsınız??
Eski adı güzellik salonlarında hiç bir iş yapmadan oturan ve istanbul il sınırları içinde sadece diplomasını aylık en az 7000 tl ye kiralayıp odada sadece internette sörf yapan veya emekli olup burnunun ucunu bile göremeyen doktorlar acaba bitene kadar şu fiyat veya koltukaltı lazerde damping filan lira diye ilanların çıkmasında acaba hiç mi etkileri yok isterseniz bir düşünün ve sizinle herzaman böyle beyin jimnastiği yapalım.
Saygılar

Lütfen okuyunuz. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...yla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…