- Konu Sahibi drbeauty06
-
3-4 seans genelde istenilen görüntüy 7-8 seansta istenilen sonucu sağlargaliba nd yag da tüyler daha geç dökülüyomuş ve başlangıçta alex kadar temiz bi görüntü olmuyomuş ben iki üç ay sonra hastanede yatmak zorunda kalabilirim bacaklarımın temiz görünmesi gerekiyo aceba kaç seans ndyag yaptırınca temiz bi görüntü elde edilebiliyo
nd yag da hepsi 15 gün sonra dökülmeyebilir dimi (zaten dökülürse temiz gözükür) ben bacağıma denettireli 11 gün oldu bazıları çekince elimde kalıyo ama bunlar 5-6 gün sonra kendiliğinden dökülür mü ki , dökülmezse de normal midir
yani ben neden ilk seanstan itibaren 15 gün sonra temiz gözükemediği kısmını anlamıyorum (yani 3-4 seans sonra temiz gözükür dediniz ya) hepsi dökülmeyecek mi? makina bacağımdaki kılları görmediğinden dökülmüyolarsa onu nasıl ayırt edeceğim???
kusura bakmayın çok soru soruyorumama ilk seansıma yarın başlayacağım bi de hastanede yatma meselesi yüzünden bu temiz görüntü konusunda acele ediyorum yoksa sabrederim
bahsi geçen bölge ve kıl şeklinde nd/yag ve alexin etkisi aynıdır yani ikiside güvenle seçilebilir alex için epicare yada apogee nd/yag için fotona yada cutera benim tavsiyelerim,ışığın vagina içine doğru girmesinde herhangi bir sakınca yok çünkü bu ışık temas ettiği yerde 1cm derinliğe ulaşırki röntgenin verdiği zararın yüzde biri kadar bile etki olmaz rahat olun bence, işlem öncesi sadece tedaviniz hakkında ve oluşabilecek komplikasyonlar hakkında bilgilendirildiğinize dair imza attırılırki bu hekimin görevidir yani hekim bulunmayan bir kuruluş bunu yapamaz zaten kanuni geçerliliğide yoktur,bu imza oluşan yanık vb...komplikasyonda o işletmeyi kurtarmaz sadece doğru bilgilendirildiğinizi ispatlar,bence hekim bulunan bir klinikte tabiki imzalanabilir ancak bir nüshasınıda hekim imzalı olarak kendinize isteyinmrb acaba genital bölge esmer kıllarda sakal gibi kalınsa nd yag mı alexmi tercih edilmeli.birde genitalde rahim içinede atış yapılır die korkuorum çünkü çok içerlere dogru tüyler var bu konuda fikrniz nedir.birde yapılmadan önce imzalatılan kagıt uygulamasını yanlış buluyorum bunu dayatmayan yerler varmı
Giitğin yer Bakırköy Yaşar hastanesi mi canım? Orayla konuşmaya gitmiiştim orda da iki lazer tipi var ikisinide yerine göre kullanırız demişti kadın.bilmiyorumkismile
dr beauty biraz sonra ipl lazerde randevum vardı fakat forumda yazdıklarınızı okuduktan sonra iptal ettim. öncelikle böyle bilgiler verdiğiniz için teşekkürler. size sorum şu ki geçen sene aralık ayında üfleme ile soğutma sistemi olmayan candela marka lazer ile genital bölgesinden epilasyon oldum. 2 ay boyunca yanma kaşıntı ve kızarıklık geçmedi. daha sonra başka bir merkezde hem bıyık bölgesi, hemde özel bölge için lazere başladım. bıyık bölgesinde ndyag, genital bölgede alexandrate uygulandı. bıyık bölgesinde 1 seans sonra açık renk olan tüylerimde koyulaşma ve sayısı 5-6 yı geçmeyen koyu tüylerimde artış meydana geldi. 6 seans oldu ve bıyık bölgesinde azalma oluşmadı.genital bölgede ise tüylerin koyu fakat tüy köklerinin sarı olması sebebiyle ne alexandrate'dan ne de ndyag'dan sonuç alamadım. bu sebeptendir ki bana ipl lazeri önerdiler. ipl lazerden de yazdıklarınızdan etkilenerek sonuç alamayacağımı düşünerek vazgeçtim. benim için ne önerirsiniz?
mesajıma herhangi bir uzman tarafından cevap verilmesini istiyorum
24-72 saatte çok azalır excipial kullanmanızda bir sakınca yoklazer sonrası kızarıklıklar en geç ne zaman geçer onlar için excipial krem kullanabilir miyim iğneli izleri için de o kremi kullansam en azından nemlendirir diye düşünüyorum cildim biraz kuru
Sn drbeauty;İnternet sitelerine lazer epilasyon yazdığınızda onlarca reklam göreceksiniz,bu reklamlar genelde lazerde şok kampanya,bitene kadar 1000 tl 10 taksit ve benzeri ibareler içermektedir,
Arkadaşlar lazer epilasyonda tıbben bitene kadar diye bir garanti söz konusu olamaz ,bu salonların ortak özelliği hemen hemen tamamının gerçek bir lazer olmayanIPL yani foto epilasyon cihazı kullanmalarıdır işlem her ay yapıldığı sürece tüyleriniz bitmiş sanırsınız ancak 3 ay ara verdiğinizde nedemek istediğimiz anlaşılır ve neyazıkki bu salonlar her yıl ya el değiştirir yada kapanır ve sonuçta muhattap bulamazsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?