Tüm testler negatifken hamile olduğumu nasıl öğrendim

Goguslerime ağrı giriyor üç kismindq kabarcık çıkmış kararmış etrafı kaset test silik derken çok silik çıktı evet çok yoruldum kan vermekten benimde çok kaşık ağrısı batmalar oldu sırt agrimda oldu hayrlisi olsun inslalh hakkımda 10 senelik hasretim son bulur inslalh sizin ilkmi olucak alalh izin verirse inslalh benim hiç yok rabbim nasip eder inslalh bu sefer

Benim ilk daha altı aylık evliyim inşallah sizinde doğru zamandır ve bebeğiniz olur

Cnm nerdeyse kendim hamile olduğuma eminim sanki ama testler negatif erken gebelik testi yaptım biri 6 gün önce biri de bugün 3 gün kala hatta dedim yapmiyim varsa bile çıkmaz dayanamadım yaptım çizgi yok normalde negatif görünce üzülürüm ama var bişey hissediyorum tuhaf belirtilerim de var çünkü bakalım benimde senin gibi mi olcak

Naptınız var mı gelişme

Çok tebrik ederim. ALLAH sağlıkla evladını almanı nasip etsin. Darısı başıma aynı anlattığın gibiyim bemde bir umut diyorum hep adetim 1.gün geçikti ama okadar negatif sonuçlar aldımki test yapasım gelmıo. Umarım senin gibi bende güzel haberler alırım

Umarım inşallah güzel şeyler olmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…