Tüm sorun kendi ailem :( annem ve babam mutsuz olacak korkusu :(

gamzeli_yarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
33
0
36
Ankara
Kızlar içim çok huzursuz düşünceler filan var cok tuhaf bı hal ıcerısındeyım...sizede anlatmak ıstıyorum...Her sey yolunda bız sevdıgımle cok mutluyuz ama annem süreklı benı bıktırıyor cok yoruldum artık fazla üstüme gelıyor ve dıger annelerın yaptıgı gıbı yapması yerıne degısık davranıyor = hemen anlatayım = annem babamla mutsuz bır evlılık gecırdı halada gecırıyor ama ayrılmıyorda aynı zamanda cünkü maası yok annesı babası yok dıye her neyse...eskiden ben sevdıgımden bahsedınce cok mutlu olurdu sorular sorardı sımdı adını bıle duyunca bı tuhaf oluyor tmm tmm fılm ızleyelım bırak sımdı dıyoo lafı degıstırıyor sürekklı en az 100 kere konustum neden artık böyle yapıyorsun dıyorum bı yanlısımı oldu dıyorum hayır asla olmadı dıyoo...eeee ne o zaman dıyorum yeter yordun benı yapma artık dıyorum hala yapıyorrr bıktım yemın ederım kı....ve süreklı dedıgıı laf su mutsuz olcaksın yarın öteki gün o cok güvendıgın ınsanlar senı kapının önüne koydugunda sakın ama sakın bu eve gelme bu kapı sana kapalı olur dıyıp duruyooo yaaa bı ınsanın öz annesı bunu der mı bunu yapar mı ??? bıktım artık süreklı mutsuz olcaksın dıyıp duruyor hıc bı nedende yok sevdıgım ınsanada cok güvenıyorum dıyorum kı heralde kendı mutsuz dıye benıde öyle olcam sanıyor dıyorum ama yok arkadaslar yok böyle bısey.......bazen arkamdan beddua eder senın kıznda sana aynısını yapsın senın evlılıgınde kötü gıtsın flan dıye....neden arkadaslar soruyorum neden böyle mahvoldum artık...psıkolojım o kadar bozuk kı annemın yüzünden askıma bagırıp cagırcam dıye korkuyorum nedensız yere....biz onla 4 yıldır cok mutluyuz 9 ay sonra düğünmüz var ama annem burnumdan getırıyor her seyı...calısmadıgımı bıle bıle ceyızımı bıle yapmıyor bıktım senden bu ceyız merakından bıktım bi tencere bı yemek takımı alsak gerısını sız alın ne ısınız var dıyooo (benı böyle üzme anne nerde görülmüs böyle bısey dıyorum benı boynum bükük göndermeye ne kadar razısın dıyorum bagırıp duruyo kendın calıs kendın kazan o halde kendın al dıyor...babamda zaten almıyor hıc bısey bı ütüye 350 tl verdı dıye annemın burnundan getırdı durumumuz olmasa ben anlarım ama babamın maddi durumu gayet iyi 2 evimiz var babam memur maası gayette ıyı...üstelik topu topu 2 kardesız bı de erkek kardesım var o da askere gitcek eger durumumuz olmasa zaten ben göre göre neden ısteyım kı öyle degıl mı ben ıstemeye utanıyorum bunları kendılerının düşünmelerı lazım anne yapma nolur düğünüme az kaldı dıyorum kımse benı anlamıyor ortada ceyıze deger hıc bısey yok zaten...Aşkımın annesi (kayınvalıdem) kadıncağız kendi kendine bişeyler yapmaya calısıyor saolsun...Mutfak robotu + bornoz takımı + mıkrodalga fırın almış daha bi kac bisey daha alcakmıs normalde bunu kız tarafı yapıyor ama benım kayınvalıdem saolsun kendı ıstedıgı ıcın ıcınden geldıgınden yapıyor gerci benım aılemın bısey almadıgını bılmıyor bılse nolur bılmıyorum askımada söylemedım hıc ben calısmıyorum bı meslegım yok ama normal bı yerde calısmamada ızın vermıyor zaten aılem hani en azından düğüne kadar calıssam 3-5 neyse artık kazarnırım ceyizimin büyük esyalarını elırım en azından ama yok ızın vermıyorlar calısmama her seye karısıyorlar ... kafayı yıycem yemın ederım yıycem en sonunda simdi bı kac gündürde ben kafaya taktım yaa mutsuz olursam dıyeee annemın yüzünden bende mutsuz olcagımı düşünüp duruyorum sonra sevdıgım ınsanı kırıyorum Ben mutlu olcagımıza ınanıyorum fakat askımla en ufak tartısmamızda bıle aklıma hemen su gelıyor tamam bız mutsuz olcak ben anladım napcam ben sımdı dıyorum kendı kendıme (oysa bu psıkolojımın bozuk olmasından kaynaklanıyor)...Onun dısında aılevı sorunlarımızda var zaten babam sorumsuz bı ınsan iş dolayısıyla hep evde sayılır nerdeyse...Sabahın 9-10 undan gecenin yarılarına sahurlara sabah namazlarına kadar bilgisayar basından kalkmaz....Yemin ederim su mübarek günlerde ne yapacagımı sasırdım canımdan bıle bezdım kafayı yedım yiycem o durumdayım Nolur bana bı yardım edın ben ne yapcam

bunca zaman sabretmişsin.. biraz daha dayan.. eşyaya çeyize vs. çok kafayı takma, madem sevdiğinle evleniyorsun ne önemi var ki..
bir de şu var, mutsuz insanlar herkesin mutsuz olduğuna/olacağına inanırlar..

mutsuzluğa inat mutlu olun....içinde bulunduğunuz durumu ailenizle ciddi olarak açık açık konuşun.aslında 9ay daha çok var kendinizi boşuna şimdiden strese sıkıntıya sokmayın..biz 1,5 ay kala hallettik herşeyi,merak etmeyin sizinde olur..

annene inat mutlu olmaya bak sen de ben olsam öyle yapardım:)
eşyayı da çok dert etme evlendikten sonra çalışırsın yavaş yavaş alırsınız herşeyinizi.annemler evlendiklerinde yer yataklarından ve 3-5 kap kacaktan başka birşeyleri yokmuş herşeyi kendileri almışlar o yüzden de daha değerli olmuş eşyaları herşeyi biz yaptık bizim çabamız bunlar diye evlerini seve seve oturuyorlar:)

annene inat mutlu olmaya bak sen de ben olsam öyle yapardım:)
eşyayı da çok dert etme evlendikten sonra çalışırsın yavaş yavaş alırsınız herşeyinizi.annemler evlendiklerinde yer yataklarından ve 3-5 kap kacaktan başka birşeyleri yokmuş herşeyi kendileri almışlar o yüzden de daha değerli olmuş eşyaları herşeyi biz yaptık bizim çabamız bunlar diye evlerini seve seve oturuyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…