• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm Sevdiklerinize..zaferlerinize.

• Konu Sahibi Konu Sahibi buyulu_melek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

buyulu_melek

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi buyulu_melek
ASkım...
Bebegım...
Canım...
Carem...
Dunyam...
Essizim...
Fırtınam...
Gelecegim...
Hayat Arkadasım...
Isıgım...
İlkim...
Jokerim...
Kalp atıslarım...
Limanım...
Mucizem...
Nefesim...
Olmazsa olmazım...
Özlemim...
Pırıltım...
Rotam...
Sebebim...
Sansım...
Tılsımım...
Ugurum...
Ümitlerim...
Vazgeçilmezim...
Yasama hevesim...
ZAFERLERIM...

ASKIMSIN... bunun ötesi yok bunu açıklayacak başka bi kavramda yok.

BEBEGIMSIN... bir anne bebeginin üzerine nasıl titriyorsa bende sana öyleyim, gözümden sakınıyorum seni.

CANIMSIN... evet sen canımın canı kanımın kanı yüregimin yüregi nefesimin nefesisin.

CAREMSIN... her derimi bir sekilde seninle cözüyorum. senin sevgin bana güc katıyor...

DÜNYAMSIN... mutlulugum hüznüm tebessümüm acım hepsini herseyi sende yasıyorum sen minicik ama kocaman dünyamsın benim.

ESSIZIM... sen teksin iste.

TEKTANEMSIN BENIM... essizsin varlıgınla ruhunla bakısınla gülüsünle dokunusunla bi tanesin.

FIRTINAM... hayatıma girdigin ilk zamanlarda sevdan basımı öylesine döndürdü ki fırtınam oldun beni ordan oraya sürükleyip sersemlettin.

GELECEGIM... bunca zaman yalnızdı bu ruh... dile kolay 21 sene ama artık sen varsın sen gelecegimsin...

HAYAT ARKADASIM... bi insanın hayatında anne baba ve kardeslerinden sonra en önemli sahıstır esi... sende benim için bu cekilmezi hayatta arkadaşım olacaksın insallah.

ISIGIM... seni ilk tanıdığımda dipsiz bi kuyudaydım sanki. kapkaranlık soguk bi kuyu SEN BENI ISIGIM OLDUN... HEMDE ISIKLARIN EN GÜZELISIN CNKÜ SADECE DOGRU VE GÜZEL OLAN HERSEYIAYDINLATTIN BANA SEVGINVE GÜVENİNLE...

ILKIM. sanırım anladın bunu hayatımdaki bütün ilklere sen sahipsin ve UNUTMA İLKLER İZ BIRAKIR VE İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ...

JOKERİM... hayat bazen kafa bulur ya bizimle yada kafa buldugunu zanneder iste sen kaybettigimi sandıgım o anlarda hep yanımda oldun sayende yeniden kazandım... jokerim oldun.

KALP ATISLARIM... bu kalp sensizken atmaya korkuyor sen benim kalbimin en heyecanlı en hızlı en yavas ritmisin yasamam için gereklisin.

LİMANIM... caresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizde sıgınacak bi liman bulamamıstım o amansız fırtınalarda. AMA SEN CIKAGELDİN LİMANIM OLDUN SANA SIGINDIM.

MUCİZEM... inanılması güç olaylardır mucizeler ve gerçekötesi varlıklar olur o mucizelerde. iste tıpkı sen! hayat bana senin gibi bi mucize sundu anladım ki ben özelim ki seni yolladı Tanrım bana.

NEFESİM... sen olmadan bu kalp atmıyor demistim. atmayan bi kalp nasıl nefes saglar? varlıgımsın... gitme.

OLMAZSA OLMAZIM... her insanın hayatında olmazsa olmazları vardır. kiminin ickisi kiminin kahvesi kimininse ufacık oyuncagı... sende benim olmazsa olmazımsın.

ÖZLEMLERİM... özledigim herseyi sende buluyorum. cocukluğumu, yaramazlıklarımı, korkmadan aglamayı.

PIRILTIM... hani her zaman dersin ya gözlerin parıldıyor diye. iste bebeğim bu parıltıların sebebi sensin. iyi olan güzel olan herseyi varlıgınla aydınlatıyorsun.

ROTAM... nereye gidecegimi bilmiyordum senden önce bi hedefim bi amacım yoktu ama sen rotam oldun ve artık hayatı hedefledim.

SEBEBİM... herseyin bi sebebi var ya! benimde simdi mutlu olmamın basarılı olmamın gülmemin sebebi sensin.

SANSIM... hayattaki en büyük sansımsın seni hakettigim için sanslıyım.

TILSIMIM... sen sihirli bi deynekle geldin sanki bana. askın sihrini ölesine güzel yasattın öylesine döndürdün ki basımı tılsımım oldun.

UGURUM... ugur böcügüm benim:'') sen benim ugurumsun iste yanımda olmasan bile varlıgın bana ugur getiriyor senin varlıgınla inandıgım degerler ugruna savasıp mücadele ediyorum ve korkmuyorum cünkü sen varsın...

ÜMİTLERİM... beklentilerim hep senin üzerine kurulu hayattaki tek ve en büyük ümidimsin... UNUTMA İNSANLAR ÜMİT ETMEDEN YASAYAMAZLARMIS...

VAZGECİLMEZİM... YARDAN GECİLMEZ DERLER YA BENDE SENDEN GECEMEM bu yeter sanırım.
YASAMA HEVESİM... senin sevginle yeniden tutundum hayata. o cok sevdigim papatyalara bayılarak yedigim cileklere yeniden gülerek baktım... hevesle sevincle yasamayı ögrendim...

ZAFERLERİM... İSTE BU YA SENİ ANLATAN EN ÖNEMLİ KELİME BU BELKİDE... SENDE KAZANDIM HERSEYİ... ASKIMI, SEVGİMİ, GÜVENİ, SAYGIYI, İNANCI, MUTLULUĞU, HÜZNÜ BİLE...
KISACASI ^^HAYATI^^ SENLE SENDE KAZANDIM...
SENİ KAZANDIM...
VE SEN EN BÜYÜK ZAFERİMSİN..

Back