tüm imajımı değiştirmek istiyorum

ciciakrep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
1.314
610
36
tüm imajımı yenilemek istiyorum önerilerinizi bekliyorum albümüm var ama buraya yüklemeyi beceremedim sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Maşallah zaten çok hoş bir kızsın.

Belki saçında biraz değişiklik olabilir.
Saçında çok fazla kat var.Uçlara doğru çok zayıf duruyor.
Mesela buradaki yakın çekim fotoda,saçların çene hizasında olsa,sana çok yakışırdı ve modern bir hava verirdi.
Bir de rengi sana göre çok koyu sanki.Biraz daha bal rengine yakın açık kumral olabilir.
Son olarak,kaşlarını kalınlaştırabilirsin.

saçına küt bi model olabilir diye düşünüyorum
renginide değiştirebilirsin daha açık kahveler olabilir

Saçlarının katlarından kurtul ve uzat. Düz bir model olsun.
Bu değişiklik yaratır hoş olur.
Katlı kesim çok alaturka bir hava katmış bence.
Onun dışında makyajın güzel aslında ama farklılık için daha canlı tonlar kullanabilirsin.
Göz makyajını vurgulayabilirsin.

saçlarını kızıla boyayabilirsin eğer seviyorsan zaten hoş bir bayansın kızıl seni daha cezbedici kılar.

hepinizin fikirleri de aslında benim de aklımdan geçen şeylerdi ama sanırım hayata geçiremiyordum
saçlarım bi ara çilek kırmızısıydı yani 3 yıl kadar kullandım

kesim ve bakım yaptırmam şart haklısınız, biraz da giyim konusunda fikri olan var mı?

Hoş bir bayansın gerçekten.Ben saç uclarını boyatmanı öneririm bal köpüğü renginde kızılın bakımı zor oluyor biraz ve aktığı için sürekli de yenilemeniz gerekiyor rengini.Fakat bal köpüğü gibi renklerde uzun bir süre gidebiliyor..Uzatmanı öneririm saçlarını..Onun dışında hoşsun zaten..

çok teşekkür ederim iki gün önce gelincik kırmızısına boyadım uçlarını, şimdilik hoş gibi

cnm hoş gözüküyorsun saç modelini rengini değiştirmen yeterli olur daha iddali bir model ve renk seçmelisin

bence saçını uzatıp...soğuk sarılar kullanırsan(esmerlere yakışıo) bide yoğun dalgalı yaparsan...hadise gibi mesela çok hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…