E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
slm hanımlar burcuda yukselenı de ıkızler olarak ben burcumun ozellıklerını tamamen tasıyorum.bızı ancak bız anlarız degıl mı?ya bu arada ıkzler ve koc uyumu nasıldır.bence ıhtıras dolu bı bırlıktelık.esım koc da bıraz benım mirmirmirmir bu arada kısa dogru yanı kasım aralık gıbı hamıle kalayım ıstıyorum.tabıı Rabbım bılır ama.yengec bı bebegımız olsun ıstıyoruz.nasıl olur acaba ıkızler koc ve yengec aynı evde dusunsenıze.yengecler sag duyulu duyarlı romantık erkek de olsa kadında olsa evıne cok baglı ıyı bırer anne baba adayı dıe okumustum sız neler dusunuosunuz bu konuda?
slm hanımlar burcuda yukselenı de ıkızler olarak ben burcumun ozellıklerını tamamen tasıyorum.bızı ancak bız anlarız degıl mı?ya bu arada ıkzler ve koc uyumu nasıldır.bence ıhtıras dolu bı bırlıktelık.esım koc da bıraz benım mirmirmirmir bu arada kısa dogru yanı kasım aralık gıbı hamıle kalayım ıstıyorum.tabıı Rabbım bılır ama.yengec bı bebegımız olsun ıstıyoruz.nasıl olur acaba ıkızler koc ve yengec aynı evde dusunsenıze.yengecler sag duyulu duyarlı romantık erkek de olsa kadında olsa evıne cok baglı ıyı bırer anne baba adayı dıe okumustum sız neler dusunuosunuz bu konuda?
tatlim ben bebegimin ikizlar olmasini cok isterdim..iyi iki arkadas olurduk,yegenimde ikizler ve onuda görünce dahada bi ister oldum ikizler bebegimin olmasini:1rolleyes:
ayrica ikizler insani da bence evine bagli oluyor..disari yasantisini ve ev yasantisini dengede tutabiliyor..gel sen ekim gibi hamis kalyerimseniben
benim yukselenim terazi ama olsun ya bende geldim napimm:1closedeyes:
bütün en iyi arkadaslarimda benim gibi ikizler burcu olanlar...digerleri ne yapmak istedigimi falan anlamiyorlar sanki:))
herkeseee selam bu arada,bende tipik bi ikizler kadini olarak aranizdayimmmmalkisalkisalkis
hoşbulduk canım yengeç benim en iyi anlasatığım burçlardan bitanesi ailesine düşkün olur ne guzel ben burcumu çok çok seviyorum ama kararlarım çabuk değişiyo bu yuzden dengede tutmak zor canım ben yengeç olsun derimmm hayırlı bebişlerhihoyyyt
oyle canım bende anlasamam yengeclerle ama ne bıleyım ıste karakter olarak cok yakın geldı yengeckler bana.fıkırlerın ıcın sag ol canım
canım bişey diyeyim
diğer yazılanları da okudum
bence yengeç bir çocuk düşünme, bayan olursa neyse ama erkek olursa bence kötü çünkü;
yengeç erkekleri bana göre tarifte edemiyorum ama çok yumuşaklar
yani sert değiller sözlerini geçirtemiyorlar
ve en ufak şeyde çok duygusallar ve kim olduğu fark etmiyor zırıl zırıl ağlıyorlar
ha bu demek değil ki erkek ağlamasın, ama erkekliğinde bir şanı var herşeyin yerini bilmeleri lazım, lafını dinletebilmesi lazım, yengeç insanları azıcık sıkı görsünler hemen pusuyorlar ben böyle erkek istemezdim mesela ve yengeç insanlarının genel gördüklerim çok kaypak üzgünüm ve ağza çok bakıyorlar
ha fikir soruyorsan burç olarak
ben ikizler bir bebek isterdim açıkcası
terazi bir bebekte isterdim
kova isterdim, ki bulunduğumuz çağ kova burçlarının çağı bir çok önemli konumda kovalar var kaydirigubbakcemile5
koç olması da iyi eşiniz öyle çünkü :)
ama su gruplarından uzak dur diyorum yasakkelime yengeç, akrep ve balıklardan
siz sırf sizin kıymetinizi bilsin diyemi yengeç olsun istiyorsun sizede bravo diyorum :)
benim tanıdığım yengeçlerden birisi babasını baba yerine koymuyordu, baba diyip evine girmiyordu
bunu burçla değil insanın kişiliği ile özleşleştirin bence
sizin evladınızın ruhunda insanlık yoksa burç ne olsa kar etmez
bende ikizlerim ama ailemimi atıcam hiçte bile
kardeşlerimin hiç biri yengeç değil onlarda ne ailemi atar ne de bişey dedirirler
yinede biz ne desekte boş Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
yok canımcım sen yalnıs anlamıssın ben aılesıne sahıp cıksın derken ılerı de kendısı evlendıgınde yuva kurdugunda esıne cocuklarına dedım.malum ben bu aralar oldukca cok sıkıntı cekıorum bu konudan ve cok muzdarıbımde oyuzden oyle soyledım.ılerı de ıyı bı anne ıyı bı baba artık hangısı olursa evlerıne baglı olsunlar dıe.aynen oyle bız ne desek bos Rabbimin dedıgı oluyo.guzel dıleklerın ıcın tesekkurler tatlım :1hug:
:) ikizlerin bu huyunu da seviyorum
her konuyu söylendiği gibi anlamayı biliyorlar altında bişey aramıyorlar ya da yanlış anlamıyorlar :)
daha açıkca belirtmek istediğim ben elbet beni koruyacak bir erkek olsun isterim ama ne istediğini bilen ne yaptınını bilen, bana hem baba hem eş, hem arkadaş birini isterim yani karşımda dimdik bir erkek isterim, öyle benden zayıf hemen çöken biri hoşuma gitmez yani :) yengeçlerde böyle malesef tatlım, en azından benim gördüğüm biçoğu :)
yine de sanki kendime yengeç çocuk istiyormuşum gibi nasılda atılıyorum kaydirigubbakcemile3
ama şunu da unutma eşin koç :)
cesaretlidir, ataktır, tuttuğunu koparan biridir, yengeçler onun yanında daha silik kalır :)
eşini ailesine koruyan kollayan ona bağlı boğa burçaları da var canım kaydirigubbakcemile5