İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran Tüm İkizler Bayanları Var mısınız Toplanıp Kaynatmaya Hepinizi Bekliyorum

ohhhh ne güzel valla burası buldum kendim gibi olanları bende ikizler burcumu çok seviyorum yükselenimde koç:) nasıl sizce

hos geldın canımcım.burcun zaten ıkızlermıs guzelım.daha ne.ama azcık zor olsa gerek.koclar zordur malum.ben bızım evden tanıorum benımkı koc.ama yınede o sanslılardansın sen de desene.bızdensın yane :nazar:

selam kızlar yazmısım konuya gene yazayım ben ikizlerımakrep yukselenım, sevgılım terazı kör topal ıyı anlasıyoz gayet dengesızım o da keza o kadar dengesız ama sımdıye kadar buldugum en ıyı burc erkeklerı terazıydı en sevdıgımı secmeye calıstım hihihihee,
koç moç bana hayatta ıyı gelmıo gıcık oluyorum
akrebın de asabıyetı bende cok o yuzden kolay olmuyor anlasmak
yayın genıslıgını sevmem
kovanın boyle iş bilirliğini sevmıyorum
fızıken de zayıf oluyorlar yengec desen ev erkegı benı ıllet eder bu yapıskan sevgılerı herkese baska oluyor mus demek

bır ıkızler kız arkadasım varona hep balıklar gelıyor
kız da balık kızı gıbı zaten hanım mı hanım
ben az daha çirkefım eheh o yuzden bana da böyle bırı ıyı gelıyor,
cocugum ne olmalı sızcE? ben yıne terazı ıstıyorum

ilahi ömursun valla kız yemıs yutmussun burcları valla senın cocuk boga olsun bence ugras dur ne dersın

bende ikizleriiimbuyrunnnnnnnnn çokta seviyorum burcumu yükselenimde yay

bende ikizleriiimbuyrunnnnnnnnn çokta seviyorum burcumu yükselenimde yay

benimde yükselen yay :)
acaba son bikaç senedir sende baya sıkıntılı dönemler geçirdin mi merak ettim
hele o sıkıntılı dönemler 2008 de tavan yaptı mı acaba?
ay burcum aslanmış :)

Ben de geldim benim de hem burcum hemde yükselenim ikizler
tek sıkıntım beni kimsenin anlayamaması eşim bile beni anlamakta zorlanıyor

slm arkadaşlar bende tipik bir ikizler bayanıyım:)))aranızda olmaktan çok memnunum...

ben ikizlerim yükselenimde ikizler,ikizler burcu zor bir burç olmasına rağmen koyu bir ikizler olarak genede burcumu seviyorum

ikizlerim ama yükselenim koç gel gelelim koçlarla hiç anlaşamam:umursamaz:

Kaynatma olur da, ben gelmem mi hiç..

Herkese merhaba hanımlar, ben de burcumun özelliklerini tamamen taşıyan biri olarak s,zlerle olmak istedim.. zemuszemus

bende ikizlerim şekerler yükselenim yengeç.......

canlarım benimde burcum ikizler yükselenim de ikizler anlıyacagınız bir bedende dört kişilik ama ben yine de seviyorum burcumuhihoyyyt

bende ikizlerim yükselenim boğa burcumdan çokkk memnunum tekrar burç seç deseler yine ikizler olurum :içelim:

selam kızlar bende ikizler burcuyum :) yükselenim kova
ikizlerin birçok özelliğinide taşıyorum

ahanda ıkızler toplanmıs.. :hooray: ben de varım ya.. :lepi:

ikizlerim ikizler olmaktan gurur duyuyorum var mı bizim gibi birden fazla işi bir arada yürüten?yükselenim yay biraz zor insanim sevgilim aslan yükseleni balık garibim bana katlanıyor işte neyse aranızda olmaktan mutluyum:lepi:

bende ikizlerim.hatta tipik ikizlerim.bütün özelliklerine sahibim.
bu arada babamda ikizler.ama ilginç olan babamla ikimizin aynı gün doğum günümüzün olmasın.yani bende burdayım.kaynatalım hadi hepbirlikte.

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

tatlım ekim gibi doğum yapsan terazi olur ve süper anlaşırız biz terazilerle tamaman sosyal eglenceli anne çoçuk ilişkisi bende ikizlerim ve terazi burcunda ya eşim yada çoçuğum olmalı diyorum..insallhhkaydirigubbakcemile5

eş olarak terazı ıyı olur ama arkadas olarak terazı ve ikizler hıç anlaşamaz .ikizler cift karakterlı oluyor terazıler bunu sevmez netlıgı severler

X