İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran Tüm İkizler Bayanları Var mısınız Toplanıp Kaynatmaya Hepinizi Bekliyorum

merhaba
benimde hem yükselenim hem burcum ikizler
nişanlımda aslan,çok uyumluyuz maşallah opuyorumnanaktan

bende ikizlerimmmmmmmmkaydirigubbakcemile5 burcumun tüm özelliklerini taşıyorum maşallh :teytey:

YAW BU İKİZLERİN ÇEKTİĞİ NEDİR MİLLETTEN HEP KÖTÜLÜYOLAR BENDE İKİZLERİM HİÇ İKİZLER İYİDİR DEDİKLERİNİ DUYMADIM HATTA EN ANLAŞILMAZ İNSANLARMIŞIZ.. NE YAPMAK LAZIM İKİZLERDE İNSAN YAAyasakkelime

Selam

Bende ikizlerim hemde en kararsızından kafamçokkarıştı

Ben de ikizlerim: bi gün öyle, bi gün böyle; kararsızkafamçokkarıştı
Hep çılgın, hep çocuk, ama depresyou da dibine kadar yaşayabilenlaelaelaelaelae
Eşim balık, bazen süper anlaşırız, bazen buz olur aramız, iki burç da çift karakterli, sanırım ondandelikafadulden
ama burcumu seçmek elimde olsaydı ben yine ikizleri seçerdim. Çok özeliz bence biz, her çeşit duyguyu hakkını vererek yaşayabilen başka bi burç var mıdır acaba?

Ben de ikizlerim hem de çok ama çok memnunum burcumdan:) Zekiyiz, konuşkanız, neşeliyiz, pratiğiz daha ne olsun değil mi ama:))) Eşim de ikizler hatta aynı gün doğmuşuz evliliğimizde bulutlara da çıkıyoruz dipleri de görüyoruz, monoton olmasındansa iyidir ama değil mi:))) Arkadaşlar ingilizce bilen arkadaşlardan rica etsek, ünlü astrolog Susan MİLLER'in aylık yorumlarını en azından biz ikizler için türkçeye çevirip paylaşsalar. Daha önce çeşitli sitelerden ediniyor ve tüm tanıdıklarıma iletiyordum ama artık gelmiyor. Buarada bilmeyenleriniz için söylüyorum kadın müthiş bişey, amann astrolog işte deyip geçmeyin, inanın şaşırıp kalıyorsunuz.

kızlar bende tipik ikizlerim bende bebeğim ikizler olsun çok istiyordum ama eylül ekim tutmadı bence yengeçler cimri oluyor üstelik çok sulu göz(ağladıklarını belli etmezler) ve diktatör oluyorlar

X