Tüm Hamişlere Benden Hediye Olsun... Çatlaksız Gebelik İçin Muhakkak Okuyun...

Rica ederim ne demek. İnşallah faydasını görürsün. Açıkçası öyle bi ölçek kullanmadım. Ama hemen hemen hepsinden aynı oranda kattım diyebilirim. Aslında katı formda kakao yağı kapsamlı aktarlarda oluyor ama ben bulundugum ilde bulamamıştım ve internetten sipariş etmiştim. Ben hindistancevizini kampanyalı zamanlarında bol alırım. Hindistancevizi yağı için Gratis ve watsons ihdirimlerini takip etmenizi tavsiye ederim. Shiffa home iyi bi marka mesela. Aklıma geldiği için yazıyorum. Ben balen in kampanyasını bulmuştum bir aktardan onu almıştım.

Aktardan hepsini bulabilir miyiz denemek istiyorum ne de olsa doğal ürünler

Canım cevap yazdım sanıyorum kusura bakma. Evet aktarlardan bulabilirsin. Belki katı kakao yağını bulmakta zorlanabilirsin. Ben interneten aldım. Sende internetten temin edebilirsin. Ancak aldığın aktar güvenilir olsun. Ne yazıkki çok fazla sahte yağ var piyasada.

Teşekkür ederim bunu deneyeceğim kimyasal içeren kremler sürmek istemiyorum

Rica ederim. Emin olun ki kimyasal içeren kremler bu kadar işe yaramıyor. Benim hiçbir çıkarım kazancım yok. Sadece gerçekten herkesin çatlaksız hamilelik geçirmesini ve bunun için yüksek meblağlar ödememesini istiyorum. Size keyifli hamilelikler dilerim. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah...

Hamile.kalirsam hemen deneyecegim hatta ilk fırsatta aktardan alip once ilk denemelerimi yapacagim vucudu yumusatacagini dusunuyorum cok kuru cildim

Hamile.kalirsam hemen deneyecegim hatta ilk fırsatta aktardan alip once ilk denemelerimi yapacagim vucudu yumusatacagini dusunuyorum cok kuru cildim

Kuruluk için çok iyi geleceğine eminim. Ancak sadece kuruluk için kullanaaksanız kantaron yağını biraz az kullanabilirsiniz. Kantaron biraz kuru bir yağdır çünkü.

Merhaba hanımlar. Bugün evdeyim birazda vaktim varken grupta gezineyim dedim ve çatlaktan muzdarip çok kişi gördüm. Şu an ikinci gebeliğimdeyim. Üstelik hızlı bir geçiş oldu benimki kızım 8 aylıkken ben eski kiloma geri dönüp tekrar hamile kaldım. Ne hamileyken he zayıflarken ne de şimdiki hamileliğimde çatlağım olmadı tabii en başta anlattığım tarifler ve tavsiyeler sayesinde. Grubu aktifleştirmek istedim ki herkes faydalansın kimse çatlamasın. Sevgiler...

cnm kati kakao yagi hindistan cevizi yagi ve kantoron yaginin olculeri nekadr hepsini goz kararimi karistrdin kakao yagi ve hindistan yagi biraz katimsi oluyor ya onu merak ettm

cnm kati kakao yagi hindistan cevizi yagi ve kantoron yaginin olculeri nekadr hepsini goz kararimi karistrdin kakao yagi ve hindistan yagi biraz katimsi oluyor ya onu merak ettm

Valla göz kararı karıştırdım canım zaten eritip öyle katıyosun hemen hemen aynı miktarlar oluyo yani çok önemli değil yeterki içinde olsun sıcakta beklet ki tekrar katılaşmasın

Valla göz kararı karıştırdım canım zaten eritip öyle katıyosun hemen hemen aynı miktarlar oluyo yani çok önemli değil yeterki içinde olsun sıcakta beklet ki tekrar katılaşmasın
tamam cnm onerin icin tsk ederim tekrar katilasinca vazelin kivamindami oluyor öylede kullanilabilirmi ? Ama ilik sürmek cildin daha iyi emilmesini sagliyor sanirim bu tarz yaglarda

tamam cnm onerin icin tsk ederim tekrar katilasinca vazelin kivamindami oluyor öylede kullanilabilirmi ? Ama ilik sürmek cildin daha iyi emilmesini sagliyor sanirim bu tarz yaglarda

Yani koyduğun şişe elinle alabileceğin şekildeyse eline alınca da yumuşuor zaten ama ben normal şişeye koyduğum için bu şekilde kullanıyorum. Birde söylediğin gibi ılğk olduğunda daha güzel emiliyor canım.

benim de doktorum kakao yağı ve hindistan cevizini karıştırıp kullanabilirsin demişti. Kullanan var mı diye araştırırken buldum yazınızı. Ben de alayım teşekkürler.

yeni oluşmuş kırmızı çatlaklara etki eder mi acaba

Bende çok uygulamıştım zeytin yağı kakao hindistan cevizi yağı ama birleştirerek değil ayrı ayrı valla çok takmıştım çatlamayayım diye koltuklar yağ bulaşmasın diye hep örtülüydü kurudukça sürüyordum çatlamadı sanarken doğum sonrasi bir baktim küçük kucuk çatlamışım o kadar üzüldüm ki verdiğim emeğin haddi hesabı yoktu ama ben 25 kilo aldim ve bebeğim iriydi 41.haftaya kadar da doğmadı belki erken doğsa ve daha küçük olsa catlamayabilirdim

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…