Tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum

şişlik tam rahim kısmında o yüzden aklıma ilk hamilelik geliyor belirtiler de çoğunlukla tahmini yumurtlama zamanlarıma denk geliyor ama günlerce sürüyor. şişlik ve sertlik ise hep var. hamilelerin belirtilerindeki artış da genellikle yumurtlama döngüsüne göre artış gösteriyormuş. dahiliyede film çekildi bir şey çıkmadı bağırsak söktürücü ve mide ilacı verildi. kabızlığım geçti ama midem devam ediyor. şişlik yerinde hatta her gün büyüyormuş gibi

Hamileyseniz doğuma gideceksiniz o zaman birkaç aya hastaneye. Dahiliyeye gidip kadın doğuma gitmemek neden mesela? Ya da bir test alıp yapmamak?

Göbeğin düşmüş olabilir mi, ama hamile biri olarak hamile olacağını asla düşünmüyorum. Belirtiler bile söylediğin aylar için çok erken. Aklıma göbek düşmesi geliyor belirtiler aynı gibi

Hamileyseniz doğuma gideceksiniz o zaman birkaç aya hastaneye. Dahiliyeye gidip kadın doğuma gitmemek neden mesela? Ya da bir test alıp yapmamak?
sağ olun dönüşünüz için. ilçede kadın doğum yoktu maalesef dahiliyeye gidebildim ancak. kendim idrar testi yaptım hep negatif çıkıyordu o yüzden hamilelikten endişe etmem saçma ama belirtilerim çok olduğu için idrarımda mı çıkmıyor acaba diye korktum. benim idrarımda da çıkmıyordu diyenler olmuş ve bana mesaj attılar. korkum körüklendi

en son 4 ay önce ilişkim oldu ve şuan yaşadığım mide ekşimesi, iştahın artışı falan hep 4. aydan sonraki belirtilermiş sanırım. karnım da kıpır kıpır ama bağırsak hareketine de benziyor hep sol alt karında bir hareket var. idrar testim negatif ama 4 ayda artık çoktan idrara yansımış olmaz mıydı? 11 gün önce de reglim bitti ama çoğunlukla kahverengiydi. 2 gün sonra kadın doğuma gideceğim anca randevu buldum

Eğer kahverengiydi reglim diye üstüne görmeden bahsediyorsan o durum 4. Ayda değil ilk ayda olabilecek birşey. Üstüne görme bebeğin rahme yerleşirken oluşan bir kanama o yüzden tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok bence

çok sağ olun Salı günü gideceğim doktora ama çok tedirginim güç verdi yorumunuz

Durumunuz şuan ne durumda bilmiyorum ama sizinle bir şey paylaşmak istiyorum ben ilişkiyi yaşayalı bir ayı geçti ama ilişki sonrası ella hapı kullandım fakat zaten ilişki sırasında içime hiç bir şekilde boşalma olmadı bende nolur nolmaz korunmadık diye ella kullandım yani şuan reglimin olması gereken zamanı baya geçti bir aya yakındır ve bugün erken gebelik testi yaptım fakat sabah ilk idrarım değildi bi kaç saat sonra çok idrarım yoktu ama yinede yaptım sonuç kesin negatifti ama göğüs hassasiyetim ucunda soyulma ve akıntı,kasık bel ağrılarım var bir kaç gündür psikolojim çok kötü tecrübe veya bilginiz varsa belirtir misiniz sizce hamile miyim yoksa regl mi olacağım yoksa bu ilaç hormonlarımı bozduğu için mi bilmiyorum

Durumunuz şuan ne durumda bilm

Çok değişik birsey oldu yorumum sen yazmışsın gibi oldu niye bilmiyorum ama ben yazdım o yorumu

Çok değişik birsey oldu yorumum sen yazmışsın gibi oldu niye bilmiyorum ama ben yazdım o yorumu
Evet öyle olmuş ben bu sabah bir test daha yaptım negatif çıkmıştı üstünde 10 15 dakikaya çıkacağı yazıyor ve bi belirme yoktu bende öğlene doğru regl oldum yani şuan kanamam var çok yoğun ve koyu renkli değil ama regl ağrısı hissiyatı falan hepsi var fakat az önce teste baktığımda çizgi belirmiş silik bir şekilde ama testteki normal kendi çizgisi kırmızıdan mavi mor gibi bir renge dönmüş o silik olan çizginin şekli de çok düzgün değil acaba bozuk mu yada beklediği için mi bundan korkmam gerekiyor mu

Pardon zaten test rengi maviymiş dikkat etmemişim ama silik çizginin duruşu dümdüz de değil acaba buharlaşmadan falan mı oldu bilemedim yazmak istedim

Pardon zaten test rengi maviymiş dikkat etmemişim ama silik çizginin duruşu dümdüz de değil acaba buharlaşmadan falan mı oldu bilemedim yazmak istedim
Dedigim gibi ella vücudu tamamen etkiliyor bunun etkisinin olması çok yüksek ben de yaşadım. Hamileyim zannettim ilaç işe yaramadı zannettim ama sonra adet oldum normalinden kısa sürdü. Dedim kesin vücuttaki kanı attı adet gibi kesin çocuk var ama alakası yokmuş gerçekten hamile kalınca anladım. Hamile kalınca kan hiç bir şekilde gelmiyor. Adet olacakmissin gibi ağrılar şişkinlik oluyor ama bir türlü adet olamıyorsun o siskinlikte doğum yapana kadar geçmiyor zaten. TestIn fotoğrafı varsa atabilir misin bir tek o aklımı karıştırdı benim. Kan testi verdin mi

Kan testi vermedim fakat reglim daha yeni yemi bitiyor kendi yaptığım test konusunda ilk 10 dakika geçerli sonrasında dikkate almamak lazımmış kuruma çizgisi büyük ihtimalle çünkü baya bi sonra oluşan bir şey reglim normalde olan ağrılarımla aynı oldu belki biraz daha hafif olabilir ama artık korkmamalıyım değil mi ne öyle göğüs hasasiyeti kaldı ne de bel kasık ağrısı ne de bir şişkinlik

Son düzenleme:
attığım fotoğrafta çok bile belirgin gerçekte rengi daha sarımtırak bu kadar belli değil ve dümdüzde değil şekli bozuk yakından bakınca zaten saatler sonra oluşan bir şey regl de oldum zaten artık korkmamalıyım sanırım ( bu arada diğer yaptığım testte ufacık bile bir belirginlik yok)

Eklentiler

• 28C63726-5430-4836-A901-5F82A4DD98A5.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…