✿✿✿ Tüm Güzel Hatunları, Tüm Güzel Gelinleri ve Anneleri; Topiğimizde Buluşmaya Davet Ediyorum ✿✿✿

Canımmm benimm hoşgeldin :KK54:

Yine benim ailem büyüklük ederek orta yolu bulmaya çalıştı, tekrar takıldı yüzük ama umutsz vaka bzimkisi, kayınvalidem ikili oynuyor nişanlım anne eşi birbirinden ayırt edemiyor , olgun değil kısacası. Hayırlısı canım benim, işin içine girmeyince kimin ne olduğunu bilmiyorsun işte...

Hoşbulduk canım:KK68:Nişanlın inşallah orta yolu bulur canım benim çok üzücü gerçekten yıllarını veriyorsun sonuçta bir ömür boyu aile olacaksınız arayı bulmak gerek :KK51:Erkeklere kendileri görmeden zor anlıyorlar canım maalesef:KK14:

Hoşbulduk canım:KK68:Nişanlın inşallah orta yolu bulur canım benim çok üzücü gerçekten yıllarını veriyorsun sonuçta bir ömür boyu aile olacaksınız arayı bulmak gerek :KK51:Erkeklere kendileri görmeden zor anlıyorlar canım maalesef:KK14:
Neyse boşver canım, sen nasılsın neler yapıyosun?

Bdv zaten olay yeri inceleme gibi :KK70:herkesin derdi var kuzum yanlış anlamada, bazı bayanlar ne öyle ya komser gibi konu sahibesini didikliyorlar :KK70:
Biz kuzum kendi cinsimize pek yaranamayız sürekli haksız duruma düşürmek için elimizden geleni de yaparız kendi cinsimizi bile anlayamadığım öyle konulara şahit oluyorum ki :cool:

X