- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Evet kuzumm çok tatlı olurlarrr , ayyyyYeriiiimmmmmm şu şirinliğe bakkkk .. baykuşlar böyle evet balımm o zaman bende zemin boyasını beyaz yapıp deseni yapıştırayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzumm çok tatlı olurlarrr , ayyyyYeriiiimmmmmm şu şirinliğe bakkkk .. baykuşlar böyle evet balımm o zaman bende zemin boyasını beyaz yapıp deseni yapıştırayım
Tamam kuzucum yarın sabahta gidip onu alayımSprey daha rahat oluyor kuzum fıs fıs sıkıyorsun hiç uğraşmıyorsun
Evet kuzumm çok tatlı olurlarrr , ayyyy
Hayır durmaz kuzum benim, belki benim için öyle geliyordur ben biraz renkliden tarafım. Her yerde cupcake olmasın arada böyle baykuşlu tatlı şirinlerde olsun arada kaynar hepsi.Kuzum Baharatlıklarımı gördün cupcakeli kendime 2 adet yağdanlık yaptım lila rengi cupcake desenli şimdi bunlarda baykuşlu olacak sence karışık durur mu?
Hayır durmaz kuzum benim, belki benim için öyle geliyordur ben biraz renkliden tarafım. Her yerde cupcake olmasın arada böyle baykuşlu tatlı şirinlerde olsun arada kaynar hepsi.
Olsun kuzum sen sağlıklı olda herşey olur yavaş yavaş, tamam canım benim çok sevirimmTamam o aman kuzuşummm
Şu hastalık yüzünden taamayamadım yağdanlıkları ya bitsin atacağım sana resim kuzum fikir olur sanada :)
Olsun kuzum sen sağlıklı olda herşey olur yavaş yavaş, tamam canım benim çok sevirimm
İzmir de hava güzel kuzum bende yinede üşüyorum .Ay kuzum sabahtan beri ofisim ısınmadı donuyorum buz gibi ya hava
İzmir de hava güzel kuzum bende yinede üşüyorum .
Kışı hiç sevmiyorum, bahar gelseAy güzelim burayı bi görsen resmen kar havası var ya
Aynen kuzucum ya.Kışı hiç sevmiyorum, bahar gelse
İyi etmişsin farklı olur, bende avukatın ve eşinin yılbaşını kutluycam bu yıl :) benim tosun burda olmuycakAynen kuzucum ya.
Yılbaşı çekilişi varmış bu arada ona katıldım
İyi etmişsin farklı olur, bende avukatın ve eşinin yılbaşını kutluycam bu yıl :) benim tosun burda olmuycak
tazmanyalı iyimişş , sen burdan devam et ilk soldan dön düz gitBende benimkine bi tane tazmanyalı don mu alsam ahahaha.
Ay harbiden milleti düşünüyorum ama kendi nişanlımı düşünmüyorum ne alabilirim ki ona acep
Hahahahtazmanyalı iyimişş , sen burdan devam et ilk soldan dön düz git
Aynen yawrucum , hastnlrden nefrt geldi , orda nerede böyle oturupta netten seninle konuşucam tey tey akşamları böyle olurdum hep Bana seslenirlerdi ben duymuyormuşumHahahah
Kuzum bu arada sen avukatın yannda mı çalışıyorsun
Aynen yawrucum , hastnlrden nefrt geldi , orda nerede böyle oturupta netten seninle konuşucam tey tey akşamları böyle olurdum hep Bana seslenirlerdi ben duymuyormuşum
Eki Görüntüle 1321261 Eki Görüntüle 1321262 Eki Görüntüle 1321263 Eki Görüntüle 1321265
Böyle bir set nasıl olur sence kuzum ? mmutfağı pembe ağırlıklı yapıcam ama bnlar somon rengi
Anlamıyorum ki , herkes başkalarıyla uğraşmayı bırakıp kendi işlerini yapsa dimi ?Ay kıyamam evet çok yoğun oluyrlar ya.
Şimdiki yerinde rahatsan güzel kuzucum.
Bende çalıştığım şirkette gıcık olduğum kişiler olmasa işimi seviyorum ama bunlar beni işten soğutuyor.