- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Sen en yakın zamanda çarşıya git ahşap boyama malzemelerini kap gelllcanim acaip sigara istiyor anlatamam, ama almiycam birakicam ya icimden kufur etmek geliyo cok gerginim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen en yakın zamanda çarşıya git ahşap boyama malzemelerini kap gelllcanim acaip sigara istiyor anlatamam, ama almiycam birakicam ya icimden kufur etmek geliyo cok gerginim
yarin alabilirsem dusunuyorum bakalim , simdi olsaydin burda bi kahve yapardim konusur aglasirdik sana sirret kaynanami gosterirdimSen en yakın zamanda çarşıya git ahşap boyama malzemelerini kap gelll
Ne güzel de olurdu , burda çok güzel dostluklar kurdum ama malesef hep uzakkyarin alabilirsem dusunuyorum bakalim , simdi olsaydin burda bi kahve yapardim konusur aglasirdik sana sirret kaynanami gosterirdim
Burasi benide avutuyorNe güzel de olurdu , burda çok güzel dostluklar kurdum ama malesef hep uzakk
Burasi benide avutuyor
Tamam canım benim kendine cici bakkkCanim gitmem lazim bu gun hic is yapmadim supurgeyi gec calistirinca kiziyo kayinbabam o assagiya gelmeden temizligi bitireyim koccaman opuyorum yine gorusuruz olum zulum olmazsa
çıkarttırma totomuŞu kaynanalarını rahat bırakın ya.. (tuzu kuru smiley)
Görmeyelide çok olmuştuçıkarttırma totomu
Tamam gönderiyorum özeldenGörmeyelide çok olmuştu
Allah askina biri bana su totos olayini bi anlatsinTamam gönderiyorum özelden
Bu topiğin sahibi çok arsız, azıcık üstüne git, baş edemezse hemen totosunu gösteriyorAllah askina biri bana su totos olayini bi anlatsin
Günaydın canımAllah askina biri bana su totos olayini bi anlatsin
Bu topiğin sahibi çok arsız, azıcık üstüne git, baş edemezse hemen totosunu gösteriyor
Gece senin totonu merak ettiğinden uyuyamamış, buda yeni miGünaydın canım
Pinko beni kızdırınca bende totomu şıkarıyorum bak böyle
Konuşma kızçıkarttırcan illa hee
Gece senin totonu merak ettiğinden uyuyamamış, buda yeni mi
Ne terbiyesizsin beee..
Onun farkındayımKız benim toto merak edilmeyecek gibi değil ki baksana bii şuna uyy yeni yeni fırından çıktı taze tazee
Terbiyesiz benim göbek adım anadın mı
ona da açim dedim ama yapamadım sonra oğluna almaz beni diye kalbine iner bu da toto mu diyeOnun farkındayım
Kesin kv deye de saygısızlık yapmışsındır.. Millete kıçını gösteren kv deye ne yapmaz
:))) Var ya seni alacak olanı bulmuşsun, bari nikahı kıyana kadar rahat dur, başımıza kamandan korkuyorumona da açim dedim ama yapamadım sonra oğluna almaz beni diye kalbine iner bu da toto mu diye
Kiz bu ne yapistirim saplagi haaaaGünaydın canım
Pinko beni kızdırınca bende totomu şıkarıyorum bak böyle
Konuşma kızçıkarttırcan illa hee
az bekle evlendikten sonra acarsin kv deye , bide benim kv ye acsana noluuurona da açim dedim ama yapamadım sonra oğluna almaz beni diye kalbine iner bu da toto mu diye