- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- Konu Sahibi balbocegi35
arkadaslar biz kaynana eltim ve ben ayni binada oturuyoruz bi dusunun neler yasadigimi tahin bile edemezsiniz kusum 3 yildir konusmuyorum zaten napim biktim kadinin serrinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz beni banlarlarmi kotu soz yadim sinirle ay nolur banlamayim benim hic arkadasim konustugum kimse yok hep evdeyim kk da olmazsa cildiririm
Nerdeeee ooturuyon kuzum
Sehir olarakmi sordun nevsehirdeyim ben ama burali digilimNerdeeee ooturuyon kuzum
Aynennn olan bana oluo , snir hastası etti bni nişanlım ololcak odunnah bu kaynanalari varya icimden neler geciyoda diyemiyorum benimki ni bi gorsen yuzunu gorenin 1 hafta isi ters gider kazulet kadin nolcak hic kendini uzme olan sana olur
Ayy cehennem kazanıı gbiymiş oturduğun yer.arkadaslar biz kaynana eltim ve ben ayni binada oturuyoruz bi dusunun neler yasadigimi tahin bile edemezsiniz kusum 3 yildir konusmuyorum zaten napim biktim kadinin serrinden
Ama gercekten hep evdeyim 3 tane cocuk is guc cansikintisi cok bendeAyy cehennem kazanıı gbiymiş oturduğun yer.
kumar bile oynarsın sen, şey evi bile işletrsin tövbe yaaa allahım bu mu sorunnn yaOndan sonra bana sigara iciyosun diyo alkol madde yede baslatir bunlar insani daglara dogru yardirasim geldi
Canım hobi ile ilgilenio musun?Ama gercekten hep evdeyim 3 tane cocuk is guc cansikintisi cok bende
istiyorum aslinda ama ne yapsam aklima ise girip calismakta geliyor ama ozaman cocuklari anasina birakmam gerek bende onu istemiyorumCanım hobi ile ilgilenio musun?
Ahşap boya , cam boya inan ki bi kere yap devamı gelir ve çok zevkli, bende bu aralar öle yapıyorum kafam dağılıoistiyorum aslinda ama ne yapsam aklima ise girip calismakta geliyor ama ozaman cocuklari anasina birakmam gerek bende onu istemiyorum
İzmirli, çalışıyorum canım bu kafayla.Sen nerdesin calisiyosun sanirim
satabiliyozmu onlari ben para kaznmakta istiyorumAhşap boya , cam boya inan ki bi kere yap devamı gelir ve çok zevkli, bende bu aralar öle yapıyorum kafam dağılıo
Kuzum ben söz tepsisi yapıp satmaya karar verdim ama henüz daha sipariş almadım ya, bilmiyorum kisatabiliyozmu onlari ben para kaznmakta istiyorum
Evet kuzum ya çok önemli , bu yüzden devlete girmeyi çok istiyorum ama olmuyorMaddi ozgurlukte cok onemli bi kadin icin sonra benim gibi b.. kunuza kadar inceliyorler dumbukler
Insallah hayirlisiyla girersin tatlimEvet kuzum ya çok önemli , bu yüzden devlete girmeyi çok istiyorum ama olmuyor
İnşallah canım ya, Allah hepimizin gönlüne göre versinInsallah hayirlisiyla girersin tatlim