- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Her hafta aramanı mı bekliyor canım çıngar çıkardığını nereden duydun seni mi arayıp söyledi zor bir kaynana Rabbim yardımcın olsun ben hiç aramam bayramlarda kandillerde sadece ararım o kadar ama haftada bir ya da iki hafta da bir evlerine gidip nişanlımı alıyorum oturduğu semtte bakıyoruz herşeye o yüzden gerek kalmıyor herhalde O arada arar beni size geliyoruz şunu yapabiliriz gibisinden gerekli durumlarda evlenmeden önce yeterli evlendikten sonrada herkes annesini arayıp selamı var nasılsınız dese yeter zaten haftalık ziyaretler olacaktır diye düşünüyorumKontörde yüklemiyorum ben gerçi nişanlımın faturalı o yetiyor bize o yüzden
Kuzum 2hafta önce aradım ulaşamadım iki kez çaldı hmde, geçen hafta dakikm bitti arayamadım. Şikayet etmiş oğluna gelinde anneside 2haftadr beni aramıyor senin faturanı bana kestiler demiş, nişanlımda biliyor aradığımı ve neden arayamadığımı . Nişnlım olck adam dyor ki benim faturamı anneme kesemezsiniz diyor, bnde aradım kayınvalidemi kndmi ifade etmeye çalışıyorum, bana diyo ki hade hade kontörü bhane etme kızım ananlar byramdada gelmedi dedi benim o anda şartel bi attı nişanlandıktan sonra siz 1kez olsun ne zamn geldiniz dedim , ben bir haftada aramıyorum dye bunun altında neden art niyet aranıo dedim laf dalaşına grdik vs... Oğluma bşka bna bşka konuşuonkadın kaç kez yakaladım o yzden çok soğudum, nişanlmda annesnin tarafında ve diyo ki sesni yükselttin anneme, aramız açıldı, bnde yediremiyorum benim faturamı anneme kesemezsniz lafını , haklıyım hakkımıda ararım napim bu yzden kötü gelinim şimdi. Bugn aramzsam daha çok ara açılck ama içimden gelmio, hakkımı yyiyorlarsa allaha havale ediyorum hepsni...