- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
- Konu Sahibi nurusima81
-
kızlar adet olduğum için bir süre okuyamayacağım bilginiz olsun beklenen adetim beklenmedik zamanda geldii maalesef.
Rabbim inşaallh önümüzdeki dokuz ay göreceğn son adetin olmasını nasip etsin...
canimcim...ben sevgilim06-azelya-merice35-supriz06-nurusima-...arkadaslara okudum listeden 4 kisi kaldi onlarida okuycam insallah1-mavimenekşe
2-nur.sen[/COLOR]
3-kays[/COLOR]
4-nekadarzor
5-muhat[/COLOR]
6-nurusima81
7-doga3
8-ecrin23
9-sevgilim06
10-ikramaya
11-merice
12-süpriz06
13-ezoben
14-arclizzie
15-mutluluk_27
16-nurcan85
17-azelya
18-asbelove
19-teacherof
azelya listeden çıkmak istediğini söylemişti
asbelove ve teacherof ta kimseye okumamışlar haber verebilecek arkadaşlar varmı ?
kızlar gerçekten ağır gidiyoruz şimdiye kadar bu listeyi bitirmemiz lazımdı.........
NURUSİMA81(VCK) İÇİN OKUYORUZ
[/COLOR][/COLOR]EŞİNİN AMELİYATINDA SPERM ÇIKMASI VE
HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEĞİNİN OLMASI
(ŞU ANDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNDE EŞİNİN AMELİYATININ BAŞARILI OLMASI VE BEBEĞİNİN OLMASI)
29 ŞUBAT CUMA AKŞAMI SAAT 20.00 'A KADAR
1-mavimenekşe
2-nur.sen
3-kays
4-nekadarzor---------okudu
5-muhat
6-nurusima81------okudu
7-doga3------------okudu
8-ecrin23
9-sevgilim06--------okudu
10-ikramaya--------okudu
11-merice
12-süpriz06-------okudu
13-ezoben
14-arclizzie
15-mutluluk_27--------okudu
16-nurcan85
17-azelya
18-asbelove
19-teacherof
DOĞA3 İÇİN OKUYORUZ NİYETİ MADDİ SIKINTILARDAN
KURTULMAK VE AİLE HUZURU
1-mavimenekşe--------Okudu
2-nur.sen
3-kays
4-nekadarzor---------listeyi tamamladı
5-muhat
6-nurusima81
7-doga3----------okudu
8-ecrin23
9-sevgilim06
10-ikramaya------okudu
11-merice
12-süpriz06
13-ezoben
14-arclizzie
15-mutluluk_27
16-nurcan85
17-azelya
18-asbelove
19-teacherof
selamün aleyküm kızlar nasılsınız size biraz kendimden bahsetmek istiyorum şu anda umut tüpbebekteyim kan tahlili yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz tedavimiz güzel ilerliyormuş yumoşlar iyiymiş kan tahlilinin sonucuna göre eşimin ameliyat günü belli olacak büyük bir ihtimal çarşamba veye perşembe günü olacak benimde opum var.dualarınızı eksik etmeyin inşallah eşimde de süpermenler çıkarsa benden daha mutlusu olamaz artık hepinizi çoksizlere tekrar haber veririm şimdilik sevincimi paylaşmak istedim sizler benim her zaman yanımdaydınız benim mutluluğumdada yanımda olmayı hakediyorsunuz
saol canım inşaallah dileyen bekleyen herkesin 9 ay süreyle greceği son adeti olsun bu aykii..bu arada benim tedavime daha zaman var o yüzden benim adımı sonlara yazabilrisiniz kızlar zaten amacım tedavideki arkadaşlara dua etmektiii.... Rabbim gönlümüzdeki melekleri kucağımıza göndersin inşaallah en kısa zamanda
DOĞA3 İÇİN OKUYORUZ NİYETİ MADDİ SIKINTILARDAN
KURTULMAK VE AİLE HUZURU
1-mavimenekşe--------Okudu
2-nur.sen
3-kays
4-nekadarzor---------listeyi tamamladı
5-muhat
6-nurusima81
7-doga3----------okudu
8-ecrin23
9-sevgilim06
10-ikramaya------okudu
11-merice
12-süpriz06
13-ezoben
14-arclizzie
15-mutluluk_27
16-nurcan85
17-azelya
18-asbelove
19-teacherof
ohhh çokk şükür inşaallah hep güzel haberlerini yazarsın canımmm...selamün aleyküm kızlar nasılsınız size biraz kendimden bahsetmek istiyorum şu anda umut tüpbebekteyim kan tahlili yaptırdım sonucun çıkmasını bekliyoruz tedavimiz güzel ilerliyormuş yumoşlar iyiymiş kan tahlilinin sonucuna göre eşimin ameliyat günü belli olacak büyük bir ihtimal çarşamba veye perşembe günü olacak benimde opum var.dualarınızı eksik etmeyin inşallah eşimde de süpermenler çıkarsa benden daha mutlusu olamaz artık hepinizi çoksizlere tekrar haber veririm şimdilik sevincimi paylaşmak istedim sizler benim her zaman yanımdaydınız benim mutluluğumdada yanımda olmayı hakediyorsunuz
allah razı olsun canım amin inşallah süpermenler gelir ardından da bebişlerim dualarınız için çok teşekkür ederimcanım rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah..tedavinde bebişin göbüşünde 9 ay misafirin olsun inşaallah opu ve eşinin ameliyat tarihini yazrasan o gün fetih okumak istiyorum
hayırlısıyla fethetsin süpermenler yumoşları
allah razı olsun canım amin inşallah süpermenler gelir ardından da bebişlerim dualarınız için çok teşekkür ederim
ameliyat ve opu yarın saat:9da inşallah herşey çok güzel olucak allah'ın izniyle.canım ben fetih suresi okumaya niyet etmiştim bu mesajınla da karar verdim .şimdi diğer topiklerdede paylaşırım belki yardımcı olan arkadaşlarda olursa 33 tane fetih suresi okumaya çalışıcam.canım fetih suresinin 28. Ayetinde muhammeden rasullullah dediğin zaman durup orda niyetini söylüyorsun belki biliyorsundur ama yinede hatırlatmak istedim.ben şimdiye kadar 7 tane okudum sende okursan 8 olacak lütfen bana haber ver canım ona göre sayıyı tamamlayalım.sebep olduğun için tekrar allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?