- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- 173
- Konu Sahibi nurusima81
kızlar çok ağır ilerliyoruzbu hafta nekadarzor ve muhat ın dualarını tamamlayalım lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok ağır ilerliyoruzbu hafta nekadarzor ve muhat ın dualarını tamamlayalım lütfen
teşekkür ederim canım yardımların için Allah razı olsun*****kızlar vck tedavi aşamasında bu hafta onun duasınıda okuyalımmı?? bu hafta nekadarzaor-muhat ve vck nin duaları bitirmeye uğraşalım inmşallah****
*****kızlar vck tedavi aşamasında bu hafta onun duasınıda okuyalımmı?? bu hafta nekadarzaor-muhat ve vck nin duaları bitirmeye uğraşalım inmşallah****
*****kızlar vck tedavi aşamasında bu hafta onun duasınıda okuyalımmı?? bu hafta nekadarzaor-muhat ve vck nin duaları bitirmeye uğraşalım inmşallah****
arkadaşlar merhab ben eski listeyi bilmiyorum bu sayada katıldım aranıza 4 kişi söylenmişti.mavimenekşe,nur.sen,kays,nekadarzor bu dördüne okudum başka okunacaklar listesini göremedim...
tamam canım Rabbim nasip ederse yarın okuyayım inşaallah çok teşekkür ederim...canım eski liste dediğimiz...bu topik silinmeden öncekii liste idi yeni liste sayfa başlarında varr...fazla bi değişiklik yok zaten ..özel durumlarda sıra önceliği olabiliyor...şimdide muhat ve nurusima için okuyoruz...