allah razı olsun canım amin inşallah süpermenler gelir ardından da bebişlerim dualarınız için çok teşekkür ederim
ameliyat ve opu yarın saat:9da inşallah herşey çok güzel olucak allah'ın izniyle.canım ben fetih suresi okumaya niyet etmiştim bu mesajınla da karar verdim .şimdi diğer topiklerdede paylaşırım belki yardımcı olan arkadaşlarda olursa 33 tane fetih suresi okumaya çalışıcam.canım fetih suresinin 28. Ayetinde muhammeden rasullullah dediğin zaman durup orda niyetini söylüyorsun belki biliyorsundur ama yinede hatırlatmak istedim.ben şimdiye kadar 7 tane okudum sende okursan 8 olacak lütfen bana haber ver canım ona göre sayıyı tamamlayalım.sebep olduğun için tekrar allah razı olsun
böyle hayırlı bir olaya sebep olmama sevindim Rabbim okumanı istemiş ki bana da söyletti..canım söylediğin detayıı bilmiyorudmm öğrendiğime çok sevindimm..ben de fetih suresinin tertibini buldum onu okuyacağım inşallah
41 fetih tertibii
Sıkıntılarınızdan kurtulmak,her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir.
Bu sure 7 günde 41 defa okunmuş olur.Fakat bunun okuma usulü vardır.
Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce 3-5 yada 7 defa “Estağfirullah” çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.
Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)
Pazar günü 3 defa okuyun
Pazartesi günü 5 defa okuyun
Salı günü 7 defa okuyun
Çarşamaba günü 7 defa okuyun
Perşembe günü 7 defa okuyun
Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.
Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin.
Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek,kurtuluş demektir.
Dilerim tüm kardeşlerimin hayır olan istek ve arzuları gerçekleşir.
..yarın demek opunn çok sevindimm..herşey ypolunda gider inşaallah canımm çok güzel dinlen opudan önce vesonra yorma kendini unutmaa embriyolar dinlenmiş vücutta daha kolay tutunuyorlarmışş..
yarın bütün gün dışarda olacağımm... akşama inşallah fetih okuyabilirim sabah erken kalkmam lazımm..yoksa yarın öğleyin okurdum inan kii.. ben de birkaç tane okurum inşaallah..haber veriirim canım sana..
Rabbim yar ve yardımcın olsunn yarın dularım seninle olacak