- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi nurusima81
-
canım zaten eksiğin görünmüyor sana koskoca kupa gönderdim görmedinminurusima abla kokosbukiz ve asya28 için okumuştum ben düzeltirsen sevinirim..rubenis arkadaşımızada okudum şimdi..allah kabul etsin mutlu yuva kurmak nasip olsun inşallah..hayırlı cumalar..
evet canım aldım mesajını sıra sana gelince paylaşıcam niyetinicnm sana msj attım ne nıyetle ıstedıgımı duayı
canım külliye diye bir kitap varmış onda bulunuyormuş ama onun haricinde yazıcın varsa pcden indirebilirsin evet burdan okumak zor geliyor insanın gözleri ağrıyor ama ne yapalım katlanıyoruz artıkYa bırde cnm bu dua nerde var buyuk cevsende falan varmı ılla yazmammı lazım bu duayı :) ondan soruyorum
aleyküm selam birtanem evet sıra sana gelecek tedavideymişsin bilmiyordum RABBİM inşallah sana hamile kalmanı ve sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almanı nasip etsin.keşke söyleseydin sana öncelik tanırdık sonucu ne zaman öğreneceksin ona göre listeni hemen paylaşayım birtanem ayağını sürü arkadan geliyorum Allah'ın izniyle yarın kontrolüm varselam kızlar, Rubenis'ten sonra sıra bana gelecek, o yüzden ben de muradımı sizinle paylaşmak istedim. Ben de tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmayı arzu ediyorum.Şu an tedavideyim zaten, inşallah Rabbim emeklerimizin karşılğını verir ve bana ve benim gibi hasretle anne olmayı bekleyen bütün kadınlara ve bilhassa forum arkadaşlarıma anne olmayı nasip eder.Amin.
Arkadasima okudum.Gonlundeki dualari Rabbim hayirli ise kabul etsin :) inss... Hayirli es versin
nurusima abla kokosbukiz ve asya28 için okumuştum ben düzeltirsen sevinirim..rubenis arkadaşımızada okudum şimdi..allah kabul etsin mutlu yuva kurmak nasip olsun inşallah..hayırlı cumalar..
evet canım listedeki sıraya göre 3 günde bir bir arkadaşa okunuyor.sıradaki kişinin adına ve niyetine göre okunuyor.1 tane okuyoruzHanımlar dua işini nasıl yapıyorsunuz sıraylamı, toplumu ve neler için dileğimizi açıkça yazmamız mı gerek, birde kaç kez okuyoruz bu duayı?Çok soru sordum sanırım:)
evet canım listedeki sıraya göre 3 günde bir bir arkadaşa okunuyor.sıradaki kişinin adına ve niyetine göre okunuyor.1 tane okuyoruz
rubenis için okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah.
aysemine okumuştumya canım geçn hafta şimdide NURUSİMAYA OKUDUM İNŞarkadaşlar listede eksikleri olanlar için hatırlatma amaçlı liste yayınladım
lütfen eksiklerini tamamlayanlar haber versinler
1-nurusima--------
2-kokosbukiz--------(sevgilim06,aysemin)
3-asya_28--------(aysemin)
4-nur.sen---------
5-sevgilim06-------
6-ayseminn--------
7-rubenis----------
8-siyahkuğu--------
9-melidia-----------
10-pofuduknaz-------(nurusima,kokosbukiz,asya_28,nur.sen,sevgilim06,aysemin)
11-asyali27---------(nurusima,kokosbukiz,asya_28,nur.sen,sevgilim06,aysemin)
12-mavimenekşe--------(asya_28,nur.sen,sevgilim06,aysemin)
13-dizzy----------(nurusima,kokosbukiz,asya_28,nur.sen,sevgilim06)
14-kardelenn----------(asya_28,nur.sen,sevgilim06,aysemin)
15-krmzsyh----------(nurusima,kokosbukiz,asya_28,nur.sen,sevgilim06,aysemin)
16-ferideei---------(nurusima,kokosbukiz,asya_28,nur.sen,sevgilim06,aysemin)
kızlar bende katılabilirmiyim kaç kere okuyosunuz bi kişi için??
kızlar temmuzda inşallah baya zamanım olacak.
kendim için değil ama buradaki dua bekleyenler için ne istiyorsanız yaparım.
Rabbim dualarımızı kabul etsin.
birisi bana neler yapabileceğimi anlatırsa bende temmuzda inşallah yaparım.
aleyküm selam birtanem evet sıra sana gelecek tedavideymişsin bilmiyordum RABBİM inşallah sana hamile kalmanı ve sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almanı nasip etsin.keşke söyleseydin sana öncelik tanırdık sonucu ne zaman öğreneceksin ona göre listeni hemen paylaşayım birtanem ayağını sürü arkadan geliyorum Allah'ın izniyle yarın kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?