tüm çareleri tükettik mi

Canim benim boşanmak son çare olmali.Insan duaları ile herşeyin üstesinden gelirmis..Tabi boşanmaktan başka çaren kalmadıysa bilemem..Ama ufacık bir kıvılcım varsa sabret derim..Kucucuk bi umut varsa peşinden git derim.
Ama çıkar bir yolun kalmadıysa,her yolu denediyse,bi evlilik sana zulüm olmaya başladıysa diyecek bir şeyim yok..Bazen boşanmak da hayırlı olabilir.
Allah yardımcın olsun..

Amin teşekkürler,dua edeceğim..

Tek tarafli gayret cok zor ve yipratici olur. Ki siz her adimi atmissiniz.
Deger mi bu degersizligi gormeye?

Ya ev arkadasi olarak goreceksin kafanda mantiken de bitireceksin esini !
Ya da ayri yasamayi deneyeceksin.

Cocuk babasindan mahrum kalmasin mantigi nereye dek, ne derece mantikli orasi da tartisilir.
Bosaninca da babasini gorecek sen kocandan bosanmis olacaksin.
Sizin evde gerginliginizi ,iletisimsizligini o cocum goruyor ve hissediyor ki .
Anne -baba iletisimi en onemli unsur.

Çok zor durum Allah yardımcın olsun ..belki bi süre ayrı kalıp kafa dinlemeli uzak kalmalısınız..özlem duymanız için ..bilemedim

Resti çekip ayrı yaşasanız bir müddet? Kendi ailenize gitseniz şöyle 15 gün falan faydası olur mu? Hem ne yapacağınıza rahat karar verirsiniz

Resti çekip ayrı yaşasanız bir müddet? Kendi ailenize gitseniz şöyle 15 gün falan faydası olur mu? Hem ne yapacağınıza rahat karar verirsiniz
Gittim ona ödül oldu, çocuk var diye yapamadığı herşeyi yaptı.. sinema alışveriş.. arkadaşlarla bovling vs

Tek taraflı olmuyor, ne yaparsanız yapın iletişim, katılım, gayret yoksa, orada bir birliktelikten söz etmek mümkün değil.

Sizin eşinizde sizi kaybetmeye dair bir korku, "Eşim hayatımdan çıkarsa, yarım kalırım" durumu sezemedim yazdıklarınızdan, adamın umurunda değilsiniz. Şu halde, ya tamam ya devam kısmını düşünün.

İlaveten:
Bazen insanın kafasına iş işten geçerken dank eder. Siz, ciddi bir "Yeter be!" resti çekmeden düzelmesi imkansız okuduğum kadarıyla. Yani ancak, bir ihtimal ayrılık, kırılma noktasında iş ciddiye binerse eşiniz bi "Noooluyoz?" diyebilir. O da bir ihtimal yani işte.

Hayatı tek basına yaşıyor gibiydiniz anlattıklarınızdan bunu çıkardım sanki eşiniz ev arkadaşınız gibi olmuş.

Severek evlendik demişsiniz ilk başta da böyle miydi ?

Kızınızla birlikte 1 hafta 10 gün tatil yapacağınız eşinizle ayrı kalacağınız bir yer var mı? Belkide bi süre sizi ve kızını özlemek iyi gelebilir.

Eşinizin sevgi dili farklı olabilir mi? Yani herkes sevgisini başka başka şekillerde gösterir ya onu demek istiyorum.

Yukarıda bir yerlerde "Özledim." yazsam koşa koşa gelir diye cevap vermişsiniz.Böyle düşündüğünüze göre hala bişeyler var gibi geldi bana.Sinirlendiğim için onu sevmediğimi düşünüyor yazmışsınız.Belki o da sizin onu sevmediğinizi düşündüğü için böyle davranıyodur.Allah hayırlısını versin.

iki tarafli sevgi yoksa her davranis size ve esinize batar
esiniz bi adim atsa eminim siz 10 adim atarsiniz.ama adam sizi de usandirmis
hic bosanmayo gundeme getirdiniz mi ?
sizi uzmek istemem ama eminim sizinde aldatma fikri akliniza gelmistir.cunku evlilikte cinsellik yoksa zaten kari koca iliskisi bitmis demektir.
siz bosanmayi istediginizi soylersiniz eminim esiniz hay hay der...
bence bu evliligi uzatmayin ikiniz icinde zaman kaybi..

Yukarıda verdiğin bir cevaba istinaden söylüyorum. Yapabileceğin birşey daha kalmış hatta büyük bir adım eşine onu sevdiğini inandırabileceğin bir yolla sevgini dile getirmek. Koşa koşa gelir demişsin ya demek adam sevilmediğini düşünüyor ne acı...
Evet bu durumda olmanızda büyük payı var anladığım kadarıyla ancak şuan durum öyle bir hal almış ki adam sevgisiz bir kadına yaptığı hataları düşünüp pişman olup gayret sarfedecek durumdan çıkmış çoktan. Bir de bu yolu dene derim. Tabi sana geldiğinde etrafta dikkatinizi dağıtacak birşey olmadan ciddi fakat şefkatli bir konuşma yapman şart.

Bir konu daha var tabi ki evliliğin büyük unsuru cinsellik. Bu konuda doktora gitmeli hormonal sıkıntıları var gibi duruyor buradan zira yoksa başka boyutlar giriyor işin içine.

Birebir aynı şeyleri 5 yıldır yaşıyorum ...şu anda boşanma arefesindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…