• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm çareleri tükettik mi

Sanırım ed öğr menisin, canım inş atanırsın ama şuan bununla ilgilenemiyorum,mevzum başka. İstersen kitap oku çünkü aradığın şey orda!
Yo ben meni değilim
İnsanım :)

Aslında ben sana kitap önereyim
Aradığın yazma kuralı orada.

İyi dertleşmeler

Yokmuş gibi davran sende
Ondan bağımsız olarak daha mutlu daha bakımlıymış gibi yap
Onu sallamadığını sansın
Süslen püslen gez,toz
Şimdiye kadar hiç yapmadığın dikkatini çekecek birşeyler yap
Akşam eve geç gel mesela
Bir silkelensin kendine gelsin

Evlenmeden önce nasıldı? Yine böyle idiyse değişmez ama o zaman ilgili idiyse sizin farkında olmadığınız bir olaydan bir sözden etkilenmiş olabilir bunu dA konuşarak anlayabilirsiniz.

Çok zor...
Ölmüş bir canlıyı,yeniden hayata döndürmeye çalışmak gibi bir şey bu.
Sadece zaman kaybı.
Allah yardımcınız olsun :(

Evlilik boyunca görmediklerinizi yazmışsınız...Peki evlenmeden önce durum neydi...İnsan pek değişmezde ondan soruyorum...Önceden de böyleyse neden böyle bir adamı tercih ettiniz ki...Tuhaf...
Bilmem bu kadar değildi,evliliğin başlarında bile böyle değildi çok tatlıydı.. içtendi. Yapmacık biri değil zaten,şuan böyleyse içinden bu geldiğindendir. O zaman özür dilemeyi de bilirdi nadir de olsa.. cinsellik nep kötüydü tabi..

Her yolu denemişsiniz. Çözüm olmadı diyorsunuz.
Maalesef yolları ayırmayan başka çare yok ki :KK43: Ya kabul edip devam edeceksiniz , ya da gencliginiz bu şekilde heba olacak.

Kendisi sorunları görmüyor mu ? Boşanma lafı geçtiğinde ne diyor ?
İstemiyor,ciddiye de almıyor

Bunu da düşündüm,hem kızım çok küçük hem ne zaman ayrılığa gelse iş bir kaç gün çabalıyor. Bekar anne olmaya da çok cesaretim yok açıkçası. Evliliğin içinde çözmek istemesem buraya konu açmak yerine iyi bir avukat bulurdum kendime
Siz de çok haklısınız kesinlikle ama bazı şeyler tek taraflı çözümlenemez, evlilik bir birine omuz vererek yürütülen bir şeydir, sulamazsan bakmazsan ölür..eşiniz de eğer anlattığıniz gibi ise hiç çaba harcamamis sulamak için, oturduğu yerden yürütüyor. Siz tek başınıza kürek cekmissiniz ama sorarım size tek kürekle gemi yürür mü? Olduğunuz yerde döner durursunuz, yorulursunuz.
Çocuk bazı şeyleri değiştirir tabii, kendi dertleriniz ile çocuğu yan yana koyun düşünün, çocuk için her şeye katlanirim bütün bunlara hayat boyu çekerim derseniz devam edin.

Yokmuş gibi davran sende
Ondan bağımsız olarak daha mutlu daha bakımlıymış gibi yap
Onu sallamadığını sansın
Süslen püslen gez,toz
Şimdiye kadar hiç yapmadığın dikkatini çekecek birşeyler yap
Akşam eve geç gel mesela
Bir silkelensin kendine gelsin
Akşam eve geç geldiğim de oldu;eve geldimmaç izleyip çekirdek çitlerken buldum onu,ohh çocuk yok ben yok yeri genişlemişti

Akşam eve geç geldiğim de oldu;eve geldimmaç izleyip çekirdek çitlerken buldum onu,ohh çocuk yok ben yok yeri genişlemişti
Bilmediğiniz başka bir derdi olabilir mi
İşle ya da ailesiyle ilgili
Önceden böyle değilmiş ki
Depresyon da mı acaba

Evlilik değil bu
Ama boşanmam derseniz de o zaman eşinizi eş değil, ev arkadaşı gibi düşünün.
Duygusal anlamda ilgi beklemeyin. Cinsellik beklentiniz de olmasın.
Siz kendi sosyal hayatınıza devam edin. O da eve para getirsin. Yarın öbür gün sizi aldattığını duyarsanız bilmezden gelin.

Boşanmaya cesaretim yok dediğiniz için yazdım bunları.
Yoksa çözüm değil. İdare etmenin yolları sadece.
Evlilik bitmiş, kurtulmaz.

Bilmediğiniz başka bir derdi olabilir mi
İşle ya da ailesiyle ilgili
Önceden böyle değilmiş ki
Depresyon da mı acaba
Ben de çok yıprattım, tartışmalarımızda çok ağır konuşmalarım oldu hatta bir gün gözlüğünü kırdım,yüzünü tırnakladım bi kavgamızda.. çok kavgalarımız oldu,benim onu sevmediğimi düşünüyor bu öfkeli halim yazünden

Aile terapistinden yardım almayı düşünmez misiniz?

Konu sahibi değilim
Beni alıntı yapıp ona yardımcı olmamanıza ne demeli?

Konu sahibi kusura bakma, millet saldırmak için konu beklemiş

Back