- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Yo ben meni değilimSanırım ed öğr menisin, canım inş atanırsın ama şuan bununla ilgilenemiyorum,mevzum başka. İstersen kitap oku çünkü aradığın şey orda!
Bilmem bu kadar değildi,evliliğin başlarında bile böyle değildi çok tatlıydı.. içtendi. Yapmacık biri değil zaten,şuan böyleyse içinden bu geldiğindendir. O zaman özür dilemeyi de bilirdi nadir de olsa.. cinsellik nep kötüydü tabi..Evlilik boyunca görmediklerinizi yazmışsınız...Peki evlenmeden önce durum neydi...İnsan pek değişmezde ondan soruyorum...Önceden de böyleyse neden böyle bir adamı tercih ettiniz ki...Tuhaf...
İstemiyor,ciddiye de almıyorHer yolu denemişsiniz. Çözüm olmadı diyorsunuz.
Maalesef yolları ayırmayan başka çare yok kiYa kabul edip devam edeceksiniz , ya da gencliginiz bu şekilde heba olacak.
Kendisi sorunları görmüyor mu ? Boşanma lafı geçtiğinde ne diyor ?
Siz de çok haklısınız kesinlikle ama bazı şeyler tek taraflı çözümlenemez, evlilik bir birine omuz vererek yürütülen bir şeydir, sulamazsan bakmazsan ölür..eşiniz de eğer anlattığıniz gibi ise hiç çaba harcamamis sulamak için, oturduğu yerden yürütüyor. Siz tek başınıza kürek cekmissiniz ama sorarım size tek kürekle gemi yürür mü? Olduğunuz yerde döner durursunuz, yorulursunuz.Bunu da düşündüm,hem kızım çok küçük hem ne zaman ayrılığa gelse iş bir kaç gün çabalıyor. Bekar anne olmaya da çok cesaretim yok açıkçası. Evliliğin içinde çözmek istemesem buraya konu açmak yerine iyi bir avukat bulurdum kendime
Akşam eve geç geldiğim de oldu;eve geldimmaç izleyip çekirdek çitlerken buldum onu,ohh çocuk yok ben yok yeri genişlemiştiYokmuş gibi davran sende
Ondan bağımsız olarak daha mutlu daha bakımlıymış gibi yap
Onu sallamadığını sansın
Süslen püslen gez,toz
Şimdiye kadar hiç yapmadığın dikkatini çekecek birşeyler yap
Akşam eve geç gel mesela
Bir silkelensin kendine gelsin
Bilmediğiniz başka bir derdi olabilir miAkşam eve geç geldiğim de oldu;eve geldimmaç izleyip çekirdek çitlerken buldum onu,ohh çocuk yok ben yok yeri genişlemişti
Yazmak için yazıyorsunuz yeminle. Laf olsun torba dolsun. Konu sahibi daha fazla cevap yazma , dikkat çekmeye çalisiyor arkadaş galibaParagraf nedir, dil bilgisi nedir bilir misin kuzum?
Gayet iyi yazılmış bir konu..konu sahibi kendini yeterince iyi ifade etmiş siz bi okuduğunu anlama kursuna veya bi göz doktoruna falan gidin..Paragraf nedir, dil bilgisi nedir bilir misin kuzum?
Ben de çok yıprattım, tartışmalarımızda çok ağır konuşmalarım oldu hatta bir gün gözlüğünü kırdım,yüzünü tırnakladım bi kavgamızda.. çok kavgalarımız oldu,benim onu sevmediğimi düşünüyor bu öfkeli halim yazündenBilmediğiniz başka bir derdi olabilir mi
İşle ya da ailesiyle ilgili
Önceden böyle değilmiş ki
Depresyon da mı acaba
Canım boşanmak istemiyorsan eşinden bi şey bekleme kendi sosyal hayatin olsun arkadaşlarinla takil kizinla mutlu vakit geçir ve sosyal medyada wattsap da paylas esin görünce belki o karelerde olmak isteyip düzelecek..Ah bilsem..
Bence de gayet iyi yazılmış bir konu.Yersiz bir elestri olmus..Paragraf nedir, dil bilgisi nedir bilir misin kuzum?
Gittik,o da care olamadıAile terapistinden yardım almayı düşünmez misiniz?
Gittik,o da care olamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?