Lazer Epilasyon Tüm bacak lazer yaptıran var mı?

ya yok bizimki kadar diildir:) ne kadar malatyali dogulu arkadsm warsa kil oraninda sevgilileriyle kapisiyorlar (sakal biyk ta dahil) genelde bizim kizlar ustun gelio:S: D neyse su lazer bitsnde kurtulayim

ben de tum bacak sormustum ama senin ust bacaklarindaki tuyler ince makina onlari gormez ve onlar bitmez dediler o yuzden alt bacak ve genital yaptiriyorum (koltuk alti zaten coktandir yaptiriyorum o yuzden ondan ayrica para almiyorlar pek bi sey kalmadi zaten )

alt bacak pek acidi benim sizinde oyle miydi ama genital o kadar acimadi

Canm bu aci sewiyesi sanirm kil kokleryle alakalymis.. Bnmde genital ve bikini kismi birde baldirlarin alttarafi acidi ama basi buz hazneliydi...

merhaba kizlar, bende dun basladim ust bacagima.. normalde kadinlarda ust bacakta fazla tuy olmuyor ama benimkinde bacagimin ic kisimlarinda ve arkalarinda asiri tuylenme var.. dolayisiyla tuylerim kalindi tuy yerine kil desek yeri var yani.. ipl basladim ama sanirim pek faydasini goren olmamis insallah mahfolmam ya.. bilmiyorum yapan kisi 4. seans sonra cok az cikar diyo killarima bakti farkli farkli dedi kimi yerde cok kalin kimi yerde normal dedi.. evet aci seviyesi tuylerin kalinligina bagli oluyor.. fazla aci cekmedim ama hissedilir derecede yani.. isigi vurdugu an bi aci hissi geliyor ve gidiyor.. zaten bu cok onemliymis egerki hic bisey hissetmiyorsan faydasini gormuyormusun.. insallah ben faydasini gorurum ya.. cok sikayetciyim temmuzda dugunum var :) nisanlimin karsisina sen killi ben killi cikmak istemiyorum :)) insallah hepimiz killardan kurtuluruz kizlar.. ahh ahh cillop gibi olmayi nasil isterdim.. bu arada Rabbim baska dert vermesin tek sorunumuz kil olsun.. herseyin bi cozumu bulunur tabi paran olursa.. Allahim epimize bol bereket versin

walla canm kıl konusunda emınım senle kapısır ben kazanırım:) gercı benımkı kıl boyutlarından cıkıp direk koyun postu gıbı bıseydi ama sukurkı lazere basladım:)
dusun kız kuzenımle teyzemde kalıyoruz bı gun ıkımızde yorganı basımıza cekmısız bacaklarımız dısarıda kalmıs dız kapagına kadar...
kapıdan gelen bır feryatla uyandık
sultannnnn koşunnnn kızlardan bırı erkek almıs yataga gitti namus :S
ewet sesın sahıbı olan teyzem annemı telas ve feryatla odaya cagırmıstı...olayı idrak edemeyen zavallı annem kızını bacaklarından tanıyıp derın bır sukunetın ardından kafamızın ustndekı yorganı ındrdı

hahahah Allah canini almasin kizzz:)) git ya nasil guldum yarildim resmenn.. ya ben dizden assasini aliyordum zaten makinayla agdayla falan.. ama ust kismina hic degmemistim.. ugrasmayim en iyisi hemen baslayim lazere dedim.. insallah faydasini gorurumde o giden paralarima yanmam :) birde lazerde agda kadar acitiyo kiz:) cektigim acilara degsin bari.. canim cok tatlidir ama baskasi yapinca sesimi cikaramiyorum.. arada ayy uyy aman anamm viyy vuyy diyip duruyom :)

walla oyle oldu:)
Ama bendeki sıkntı hayatmda hic agda makine vs yapmadim yillardir tuy dokucu jilet artik cantamda permatkle dolasmaktin bööğ gelmisti canm fena tatlidir dusun bi kaşlarimi aldirmaya gittigmde bi kisi elimi tutar digeri alir ciglik cigliga
Ama sukurler olsun lazere dayanabildim...buzluydu agizi bide... Gerci oyle bi gittimki guzellik merkezine ewden cikmadan once yasin lermi okumadim namazlar mi kilmadim gunahlarim icin bu kadar dua etsydm cennete girerdim sanirsam

kızlar ankarada tüm bacak yaptırıp öneren var mı ben genital ve koltuk altı yaptırdım boluda ama artık ankarada devam etmek istiyorum yer ve fiyat konusunda hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim

kızlar ankarada tüm bacak yaptırıp öneren var mı ben genital ve koltuk altı yaptırdım boluda ama artık ankarada devam etmek istiyorum yer ve fiyat konusunda hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim

AYnen ben de tüm bacak lazer istiyorum ama heryerin yaptığına da güvenemiyorum bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşabilirmisinizankara veya adana iki yerden de olur iyi yerleri bulmam lazım..Acıbademde görüşmeyi düşünüyorum aslında ama pahalı olur galiba biraz

bende yaptırıyorum 4 seasn gittim acaip azalma bölge bölge biten yerler var en öenmlisi incecik çıkıyorlar...3.5 ay oldu 4. seasnıma gidelii mayıs sonu gibi gitcem şimdi rahatsız etmiyorrr yaza temzilik olsun diye...parasııı olan düşünmesin valllaaa..

selam ben yeni üyeyim arkadaslar bende lazer yaptırmak istiyorum fakat alex mi yap. yoksa digerlerinimi kararsızım ankarada bu işi iyi yap yerler neresi yardımcı olursanız cok sevinirim

Ben tüm vücut yaptrdım 5000 lira verdim 3 yıl önce
ama paket program. Bitene kadar tüyler sınırsız gidiyorum halada gidiyorum tamamen bitmedi
bazıları 10 seansta bazıları 5 seansta bitiyo yapıyla alakalı
ama çok rahatım artık istedğim an deniz havuz her konuma hazırım

nasıl yani 1 sene oldu ve hala bitmedi mi kaç seansa gittin ve seans aralıkları ne kadardı cnm

cnmmm 1 senede bacak için ben 4 seasn gittimm şimdi 5 .ye gitcem ama 1.5 sene olcak 4.seasntan sonra 5 ay bekleyip gitcem yazın başında:)her bölge için 6-8 seasnı kesinlikle gözden çıkarmak şart:)

cnmmm 1 senede bacak için ben 4 seasn gittimm şimdi 5 .ye gitcem ama 1.5 sene olcak 4.seasntan sonra 5 ay bekleyip gitcem yazın başında:)her bölge için 6-8 seasnı kesinlikle gözden çıkarmak şart:)

biliyorum canım ben şu an koltuk altı ve bikini bölgesi yaptırıyorum bitti sayılır yani son seansa gidicem ama ne biliyim uzun geldi sen neden 5 ay bekliyosun ki 4. seanstan sonra

biliyorum canım ben şu an koltuk altı ve bikini bölgesi yaptırıyorum bitti sayılır yani son seansa gidicem ama ne biliyim uzun geldi sen neden 5 ay bekliyosun ki 4. seanstan sonra

1.si cnmmm çıkmış hali rahatsız etmiyor diz kapagımdan yarım karış altta ve üstte biraz var onlarda çok yakından belli oluyorrr..
2.si malum bacak seasnları pahalıı oluyorr onun içinnn yazın başında yaptırayım diyorum yazı temiz geçirmek için malum tatil falan olunca:)bide kışın başında giderimm sonra yine yazın başında bakalım tamamen bitene kdr devam ederim senede iki kere gidersem parasııı yıpratmaz beni:)
bideee lazerdeki kadın bacaga 4 seasn geldiysennn ondan sonraki seansları rahatsız oldukca gel dedii:)

ay genitale gidiyosun peki memnun musun ya ben de gitmek istiyorum ama sakıncalı olduğunu söyleyenle var korkuyorum nasıl karar verdin:26::26:tamamaen bitmiyo diyen de var anlamadım ben bu işi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…