- Konu Sahibi minikistan
-
pakete mi guldun yoksam ailecek yun yogunlugumuzami cnm:)
merhaba kizlar, bende dun basladim ust bacagima.. normalde kadinlarda ust bacakta fazla tuy olmuyor ama benimkinde bacagimin ic kisimlarinda ve arkalarinda asiri tuylenme var.. dolayisiyla tuylerim kalindi tuy yerine kil desek yeri var yani.. ipl basladim ama sanirim pek faydasini goren olmamis insallah mahfolmam ya.. bilmiyorum yapan kisi 4. seans sonra cok az cikar diyo killarima bakti farkli farkli dedi kimi yerde cok kalin kimi yerde normal dedi.. evet aci seviyesi tuylerin kalinligina bagli oluyor.. fazla aci cekmedim ama hissedilir derecede yani.. isigi vurdugu an bi aci hissi geliyor ve gidiyor.. zaten bu cok onemliymis egerki hic bisey hissetmiyorsan faydasini gormuyormusun.. insallah ben faydasini gorurum ya.. cok sikayetciyim temmuzda dugunum var :) nisanlimin karsisina sen killi ben killi cikmak istemiyorum :)) insallah hepimiz killardan kurtuluruz kizlar.. ahh ahh cillop gibi olmayi nasil isterdim.. bu arada Rabbim baska dert vermesin tek sorunumuz kil olsun.. herseyin bi cozumu bulunur tabi paran olursa.. Allahim epimize bol bereket versin
hahahah Allah canini almasin kizzz:)) git ya nasil guldum yarildim resmenn.. ya ben dizden assasini aliyordum zaten makinayla agdayla falan.. ama ust kismina hic degmemistim.. ugrasmayim en iyisi hemen baslayim lazere dedim.. insallah faydasini gorurumde o giden paralarima yanmam :) birde lazerde agda kadar acitiyo kiz:) cektigim acilara degsin bari.. canim cok tatlidir ama baskasi yapinca sesimi cikaramiyorum.. arada ayy uyy aman anamm viyy vuyy diyip duruyom :)
kızlar ankarada tüm bacak yaptırıp öneren var mı ben genital ve koltuk altı yaptırdım boluda ama artık ankarada devam etmek istiyorum yer ve fiyat konusunda hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
Ben yaptırdım 1 senedir gidiyorum bayağı azaldi
nasıl yani 1 sene oldu ve hala bitmedi mi kaç seansa gittin ve seans aralıkları ne kadardı cnm
cnmmm 1 senede bacak için ben 4 seasn gittimm şimdi 5 .ye gitcem ama 1.5 sene olcak 4.seasntan sonra 5 ay bekleyip gitcem yazın başında:)her bölge için 6-8 seasnı kesinlikle gözden çıkarmak şart:)
Canm bu aci sewiyesi sanirm kil kokleryle alakalymis.. Bnmde genital ve bikini kismi birde baldirlarin alttarafi acidi ama basi buz hazneliydi...
biliyorum canım ben şu an koltuk altı ve bikini bölgesi yaptırıyorum bitti sayılır yani son seansa gidicem ama ne biliyim uzun geldi sen neden 5 ay bekliyosun ki 4. seanstan sonra
biliyorum canım ben şu an koltuk altı ve bikini bölgesi yaptırıyorum bitti sayılır yani son seansa gidicem ama ne biliyim uzun geldi sen neden 5 ay bekliyosun ki 4. seanstan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?