Lazer Epilasyon Tüm bacak lazer yaptıran var mı?

cnm bende tüm bacak yaptırmayı düşünüyorum kadıköyde bi yerle görüştüm 300 dedi bana uygun geldi orda yaptırcam sanırım

ben yaptıryorum. haftaya 3. seansımı olacağım. ben de alex'in son çıkan cihazıyla yaptırıyorum, 350civarı diyebilirim. çünkü ben beraberinde genital ve k.altı da yaptırıyorum.

İçerenköyde bir poliklinikte yaptırdım.alexandrite sistemiyle 5 seans sürdü çok memmunun sonuçtan tavsiye ederim.

merhaba tüm bacak gittim ama bacağımın üst kısmındaki tüyleri görmedi lazer sadece alt bacağımı yaptırdım .. paket ve koltuk altı..

Ben tüm vücut 2.500 tl. bitene dek paketinden aldığım yere yaptırıyorum. Üst ve alt bacakta yaptırdım,bittigibibirşey % 5-10 kadar bişey kaldı amao daeskisi gibikkalın ve rahatsız edici boyutta değil. Çokbüyük rahatlık,tavsiye ederim. Eskiden kökünden alsambile ya kızartı ya da batık oluşurdu. Şimdi o az kalan tüyler bile öyle yumuşakki elledokunulduğunda hissedilmio.

tüm bacak genital ve koltuk altı 300 tl.ama izmitte

izmitte nerde yaptırıyosun bende işini güzel yapan biyer arıyorum bide uygun fiyat tabii ben bi kaç yerle görüştüm sadece bütün bacak için 400 tl istediler gittiğin yeri yazarsan sevinirim

Kizlar gecen hafta basladim bi paket program vardi ona dahil oldum bacak genital koltuk alti bitene kadar 700 tl ilk basta dandik bise zannettim makineleri cok iyiydi gerci ben baska yerleride yaptiriorum ... Suanda ilk seansi atlattik koltuk alti ve kollarimin ustu icin 30 unda randewum var... Malatyali oldugumuz icin Kili bol bi aileyiz :/:)

merhaba paket programını kimse önermiyo bikaç seanstan sonra baştan salma yapıyolarmış

cnm çok güldüm yaaa sen çok yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…