• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Tüm bacak lazer yaptıran var mı?

valla bana 20 yaptı ben acı hissetmedim.alexander benimkide.benim tenim çok acık renkli ondan 20 ile yaptı ama.ayrıca 2 gün sonra kontrol çok saçma 15 gün sonra kontrol seansı yapılırki uzayan tüylerin hepsi aynı anda uzamadıgı için.onu bi sor istersen.
canım 2 gün derken yani lazerden sonra 2 güne kontrol seansım var anlamında söylemedim.20 gün doldu öyle 2 günüm var dedim.ya ben de acık tenliyim ve kıllarım da simsiyahtır aslında tam ideal olan ama 15 le yandım resmen
tek tüp al 15 tlye veriyo eczaneler. ama pahalı dersen yine doktorlar ona eş deger birşeyler yazıyo.ama çok etki etmedi bende emla krem.

tek tüp de işte yetmez üst bacaga malesef.es degerlerini arastırdım aslında ama onlar emla kadar etkili deilmiş.valla paraya kıyıp alcam mecburen,çünkü daha 15le yandım resmen

karsılamıyor canım ya,üstelik de fiyatına da zam geldi ve 55 tl oldu.devlet zaten çogu ilaçları karsılamıyor artık

Kötü olmuş ya..2-3 kere dr.a yazdırıp almıştım ben.Sonra ihtiyacım kalmamıştı. Devlet baktı bu emla tüketiminde patlama var,karşılamayı bıraktı anlaşılan :)

selam bana emla yerine başka bir krem söylediler daha ucuzmuş hatta çok çok ucuz,etkili olduğunu söylediler ama almadım henüz nasıldır bilmiyorum

kızlar merhaba bende seanslara devam ediyorum 3. seanstayım baya azalma var koltuk altlarım bitti gibi bi şey hepiniz için sonuçlar güzel olur inş.

biri kontrol olmak üzere toplam 3 seans gittim..komple bacak alta tarata etki ediyo gibi fakat üstler tamamen geri geldi,pazartesi doktor bakıp 4 seansa giricem ama ben kararsızım üst bacağı bırakıp alt tarfa devammı etsem diye..kafam çook karışık..

Ben şuan alt bacağa yaptırıyorum, üst bacağın içtaraflsrı birazda üst kısmı siyah kıl var, ama olmuyan yerlerinde de çıkar diye üst bacağa cesaret edemiyorum....

Back