- Konu Sahibi minikistan
merhaba canım nerde gidiyorsun lazere bana mesaj atabilirmisin
mesaj atamıyorum canım özelden.marmara üni. ilerisinde.çemenzar caminin orda canım. komple 350 tl.ben ilk seansa gittim memnunum.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım nerde gidiyorsun lazere bana mesaj atabilirmisin
canım 2 gün derken yani lazerden sonra 2 güne kontrol seansım var anlamında söylemedim.20 gün doldu öyle 2 günüm var dedim.ya ben de acık tenliyim ve kıllarım da simsiyahtır aslında tam ideal olan ama 15 le yandım resmenvalla bana 20 yaptı ben acı hissetmedim.alexander benimkide.benim tenim çok acık renkli ondan 20 ile yaptı ama.ayrıca 2 gün sonra kontrol çok saçma 15 gün sonra kontrol seansı yapılırki uzayan tüylerin hepsi aynı anda uzamadıgı için.onu bi sor istersen.
tek tüp al 15 tlye veriyo eczaneler. ama pahalı dersen yine doktorlar ona eş deger birşeyler yazıyo.ama çok etki etmedi bende emla krem.
emla yı devlet karşılıyordu 1-2 sene öncesine kadar.Artık karşılamıyor mu??
karsılamıyor canım ya,üstelik de fiyatına da zam geldi ve 55 tl oldu.devlet zaten çogu ilaçları karsılamıyor artık
selam ben yeni üyeyim arkadaslar bende lazer yaptırmak istiyorum fakat alex mi yap. yoksa digerlerinimi kararsızım ankarada bu işi iyi yap yerler neresi yardımcı olursanız cok sevinirim