Lazer Epilasyon Tüm bacak lazer yaptıran var mı?

merhaba, ben 2 sene önce tüm bacak lazer epilasyon yaptırmaya başladım. şuan bitti diyebilirim çok çok memnunum. hatta cesaret alıp özel böygeye yaptırmayada yeni başladım hepinize tavsiye ederim. çok rahat ediceksiniz.

6 haftada 1 girilio seanslara. fakat ben şehir değişikliğinden dolayı tam zamanında gidemedim ve 5 ay ara vermek zorunda kaldım. ona rağmen tüğlerimden kurtuldum.

belki yaraı olur kullandıkları aletin imi sprano xl lazer. esmer tenliyim ve çok iyi sonuç aldım.

fiyat olarakta 2008 yılında tüm bacak ve göbek bölgesi için 3.500 tl ödemiştim. baya bi pahalıya geldi yanii

izmir'de bildiğiniz güvenilir lazer epilasyon merkezi var mı arkadaşlar?

benim gittiğim uzman da öyle yaptı. ilk 4 seansı düzenli yaptırsan iyi sonuç alırsın dedi. ben bugün 3. seansımı yaptırdım. 2 ayda çıktı hemen hemen. bu sefer derecesini de bayağı arttırdı. bakalım bu ne zaman gideceğim.

peki nasıl karar verdin özel bölgeye:26::26::26: ben de cesaret edemiyorum da zararlı mıdır falan diye 8 seans ve 8 de kontrol seansı kampanyalı şu an 1000lira gitmek istiyorum ama güvenemiyorum ne dersiniz kızlar:26::26::26:ucuz yerlere güvenmemek lazım diyorlar fikri olan var mıııı

ben iki sene önce özel bölgeye yaptırmaya başladım. 16 seanstı hala gidiyorum,bitti gibi 5-6 ayda bir filan gidiyorum.zaten ilk seanstan sonra ciddi oranda azalıyor.ben ilk gittiğimden beri birdaha hiç tüy sorunu yaşamadım diyebilirim.memnunum ben çok rahatladım.

ben de eylul'de başladım tum bacagıma lazere. baya gec cıkıyo tuyler. 1.seanstan sonra 4ayda anca uzadı tuylerim.baya da inceldiler. haftaya 3. seansa gidicem. ben asıl batıklar icin istemiştim lazeri. işe yarıyo gibi..ama ozellikle arka taraflar hala batık.bakalım, zaten genelde 3.seanstan sonra belli olur etkisi demişlerdi. genel olarak memnunum şimdilik. ama tamamen bitecegine inanmıyorum, cogu incelecek bence. lazerle tamamen tuylerini yok edeni duymadım.yine de eski haline gore cok iyi. 4-5 ay cıkmıyo daha ne isterim. bir de şu batıklar gitse tamamen..

ben de yeni başladım konya da özel bir hastane de tüm bacak ve koltuk altı 400 tl giderek fiyat düşecek ama.ilk gidişte çok bi fayda görmedim doğal olarak 15 gün sonra falan rötuş var ücretsiz bir de ona bakıcam ondan sonra devam edip etmeyeceğime karar vericem artık. tüyler kökten yanmış gibi görünüyo ama bazıları da üstte kırılıyo anlamadım yani tam

kızlar ben de ankarada alex epicare marka cihazla üst bacaga gidiyorum.yarım bacak 150 tl.ilk seansıma gittim daha,2 gün sonraya da kontrol seansım var ama ben böyle bir acı görmedim.yani normalde alt bacagı güle oynaya alırım kendim hiç bi şey hissetmem ama üst bacaga geçemezdim hiç ve ordaki kıllar da baya yogun bende.lazere gideyim dedim bu yüzden ama o da beni mahvetti.her atıs yaptıgında demirle dövüyomus gibi hissettim,üstelik de ilk seans diye 15 le yaptı derecesini ve bi ara sogutucu seviyesini de arttırdı.sonrasında da kabuk bagladı bazı yerler,geçmesi biraz zaman aldı ama geçti şimdi.sizde de böyle bi durum oldu mu ya.emla krem alayım diyorum uyustursun diye ama o da 55 tl yaa cok pahalı

ben de yaptırmayı düşünüyorum ama açık tenliyim ve kıl rengim açık. ne denli başarılı olur sizce?:S

tek tüp al 15 tlye veriyo eczaneler. ama pahalı dersen yine doktorlar ona eş deger birşeyler yazıyo.ama çok etki etmedi bende emla krem.

valla bana 20 yaptı ben acı hissetmedim.alexander benimkide.benim tenim çok acık renkli ondan 20 ile yaptı ama.ayrıca 2 gün sonra kontrol çok saçma 15 gün sonra kontrol seansı yapılırki uzayan tüylerin hepsi aynı anda uzamadıgı için.onu bi sor istersen.

cnm bende tüm bacak yaptırmayı düşünüyorum kadıköyde bi yerle görüştüm 300 dedi bana uygun geldi orda yaptırcam sanırım

ben göztepede yaptırıyorum, 350 tl komple.alex lazer.
merkeze ilk soracagınız lazer olsun.çünkü birçok lazer çeşidi var.
heleki ıplse sakın başlamayın.hatta kaçın...

cnm bende tüm bacak yaptırmayı düşünüyorum kadıköyde bi yerle görüştüm 300 dedi bana uygun geldi orda yaptırcam sanırım

ben göztepede yaptırıyorum, 350 tl komple.alex lazer.
merkeze ilk soracagınız lazer olsun.çünkü birçok lazer çeşidi var.
heleki ıplse sakın başlamayın.hatta kaçın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…