- Konu Sahibi minikistan
-
Canım Sen Nerede Yaptırıyosun Epilasyonunu Bende Gidicem Ya
1.si cnmmm çıkmış hali rahatsız etmiyor diz kapagımdan yarım karış altta ve üstte biraz var onlarda çok yakından belli oluyorrr..
2.si malum bacak seasnları pahalıı oluyorr onun içinnn yazın başında yaptırayım diyorum yazı temiz geçirmek için malum tatil falan olunca:)bide kışın başında giderimm sonra yine yazın başında bakalım tamamen bitene kdr devam ederim senede iki kere gidersem parasııı yıpratmaz beni:)
bideee lazerdeki kadın bacaga 4 seasn geldiysennn ondan sonraki seansları rahatsız oldukca gel dedii:)
merhaba, ben 2 sene önce tüm bacak lazer epilasyon yaptırmaya başladım. şuan bitti diyebilirim çok çok memnunum. hatta cesaret alıp özel böygeye yaptırmayada yeni başladım hepinize tavsiye ederim. çok rahat ediceksiniz.
kızlar ben de ankarada alex epicare marka cihazla üst bacaga gidiyorum.yarım bacak 150 tl.ilk seansıma gittim daha,2 gün sonraya da kontrol seansım var ama ben böyle bir acı görmedim.yani normalde alt bacagı güle oynaya alırım kendim hiç bi şey hissetmem ama üst bacaga geçemezdim hiç ve ordaki kıllar da baya yogun bende.lazere gideyim dedim bu yüzden ama o da beni mahvetti.her atıs yaptıgında demirle dövüyomus gibi hissettim,üstelik de ilk seans diye 15 le yaptı derecesini ve bi ara sogutucu seviyesini de arttırdı.sonrasında da kabuk bagladı bazı yerler,geçmesi biraz zaman aldı ama geçti şimdi.sizde de böyle bi durum oldu mu ya.emla krem alayım diyorum uyustursun diye ama o da 55 tl yaa cok pahalı
ben de yaptırmayı düşünüyorum ama açık tenliyim ve kıl rengim açık. ne denli başarılı olur sizce?:S
kızlar ben de ankarada alex epicare marka cihazla üst bacaga gidiyorum.yarım bacak 150 tl.ilk seansıma gittim daha,2 gün sonraya da kontrol seansım var ama ben böyle bir acı görmedim.yani normalde alt bacagı güle oynaya alırım kendim hiç bi şey hissetmem ama üst bacaga geçemezdim hiç ve ordaki kıllar da baya yogun bende.lazere gideyim dedim bu yüzden ama o da beni mahvetti.her atıs yaptıgında demirle dövüyomus gibi hissettim,üstelik de ilk seans diye 15 le yaptı derecesini ve bi ara sogutucu seviyesini de arttırdı.sonrasında da kabuk bagladı bazı yerler,geçmesi biraz zaman aldı ama geçti şimdi.sizde de böyle bi durum oldu mu ya.emla krem alayım diyorum uyustursun diye ama o da 55 tl yaa cok pahalı
cnm bende tüm bacak yaptırmayı düşünüyorum kadıköyde bi yerle görüştüm 300 dedi bana uygun geldi orda yaptırcam sanırım
cnm bende tüm bacak yaptırmayı düşünüyorum kadıköyde bi yerle görüştüm 300 dedi bana uygun geldi orda yaptırcam sanırım
İçerenköyde bir poliklinikte yaptırdım.alexandrite sistemiyle 5 seans sürdü çok memmunun sonuçtan tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?