Tüm Ayrıntılarıyla bir Yumurta Dondurma Tecrübesi

Şişli Memorialdeki doktorlara güvenebilirsiniz. Sizin durumunuza göre en doğru tedaviyi size söylerler. Pgt sizin yaşınız için uygun mu onu bilmiyorum sorabilirsiniz. Yaşınız da genç herşey gönlünüzce olsun doğru karar vermişsiniz. Keşke daha önce yapsaydım demiştim. Çünkü 35 yaşından sonra yumurta kalitesi düşüyor. Şişli memorial den Ön görüşme talep edin ücretsiz oluyor. Hatta şehir dışında iseniz Whatsapp ile doktorlarla görüşme talep edin ben öyle yapmıştım

Ben Adana başkentten yumurtalarımı hatay mozaik hastanesine taşıtmıştım. Doktor taşı dedi taşıdık. Meğerse laboratuvarları çok kötüymüş. Sırf para için bunu yaptılar. Belki başkentte kalsaydı döllenme olurdu. O zamanlar labaratuvarın önemini bilmiyordum.

Şişli memorialde 41 yaşımda sadece üç yumurta toplandı ama pgt yapıldı ve sadece bir tanesi sağlıklı geldi. Şimdi 30 haftalık hamileyim çok şükür sağlıklı bir gebelik geçiriyorum.

Merhabalar yeniden. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın cevap verememişim. Ama hastane hakkındaki yorumunuza sevinmiştim. Dondurma işlemini yaptırdım. Bu işlem boyunca çok memnun kaldım elhamdülillah. Ama yeterli sayıda yumurta olmadı Doktorum en az 10 olsa iyi olur diyor. Benim yarısı bile değil. Gerçi benim amh değerime göre normal. Elhamdülillah. Bir kere daha işlem yaptıracağım inş. Evet maddi manevi yoracak. En azından elimden geleni yapmış olacağım. Takdir Allah'tan. İnşaallah her şey hayırlısıyla gönlümce/gönlümüzce olur

Merhabalar. Ben de bir ay kadar önce yumurta dondurdum. Bir işlem daha yaptıracağım inş yeterli görülen sayı olmadı ilk seferinde. Maddi manevi zor ilerde ne olur ne olmaz evlenir miyim bilmiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. takdir Allah'tan.
Yorumlarınızı okuyunca sizi merak ettim. Dondurulmuş yumurtalarınızı kullandınız mı? Dondurduğu yumurtalar ile hamile kalan birini duymak umut verecek inş :)

Benim 7 tane vardı dondurulmuş 1 tanesi döllendi sadece transfer edildi ama tutmadı, keşke daha çok dondursaymışım, şimdi yumurtalarım 3 tane çıkıyor onlarda kalitesiz.

Benim 7 tane vardı dondurulmuş 1 tanesi döllendi sadece transfer edildi ama tutmadı, keşke daha çok dondursaymışım, şimdi yumurtalarım 3 tane çıkıyor onlarda kalitesiz.
7 taneden sadece bir tanesi döllendi, diğer 6 sı kalitesiz mıydı? Ya da bozuldu mu? İşte bir umut donduruyoruz ama bu şekilde olursa diye şimdiden üzülüyorum Benim de 4 tane oldu ilk işlemde. Bir işlem daha yaptıracağım inş. Ama maddi manevi zor. İnşaallah sizin de kaliteli yumurtalarınız olur

28 yaşındayım. Dondurmak istiyorum. Doktora için yurt dışına gideceğim. Ne kadar kalırım bilmiyorum.Erken yaşta dondurmanin daha faydalı olduğunu duydum. Ilerde bir ailem olsun ve çocuk sahibi olmadım diye pişmanlık duymak istemiyorum. Bu sebeple dondurma işlemi düşünüyorum. Ankara'da yaptıracagim güvenli bir yer bilen varsa önerilere açığım.

Merhaba aynı durumdayız sonucunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…