Tükürük bezi taşıı

Ilayda5674

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
61
28
88
32
Merhaba Haziran 2023 tarihinde ağzımda küçük bir şey hissettim ben de yemek yerken kılçık vesaire kaçmıştır diye önemsemedim zamanla Ağrı yapınca kulak burun boğaza gittim onlar da küçük bir ilaç verip gönderdiler. Tabii bu süreç içinde aşırı biraz kuruluğu sürekli yoğun balgam olmaya başladı bununla birlikte mide ağrılarımda oldu tükürük köyü olduğu için sürekli yutuyirdum o da bulantı yaptı sanırım..Ekim ayı gibi ağrı artık şiddetlendi lenflerim şişmeye başladı Bir ara ağzımı dahi açamadım apar topar Denizli'de özel bir hastanenin kulak burun boğaz bölümüne gittim görür görmez tükürük bezinde taş dedi neye uğradığımı şaşırdım hayatım boyunca duymadığım bir terimdi tabii iltihaptan göremediğini ilaçla. Bu şişliği indirip öyle gelmem gerektiğini söyledi ben de gittim küçük bir taş zamanla büyüyedebilir kayadabilir tükürük bezlerini dediler bunun ameliyat dışında bir çözümü var mı lütfen acil yardım

Bende de var ilk duyduğumda şok oldum bende safra kesesi ve böbrek taşı da var tükürük bezi talı deyince şok oldum banada ameliyat dediler ama şanslıysan kendi de düşebilir sıkarak çıkaradabiliriz dedi benim kendiliğinden düştü ama iki yılda bir gibi tekrarlıyor ilaçlarınızı düzenli kullanın inşallah sizinde düşer

Herhangi bir ilaç vermedi masajla çıkaran da var ama çok acıyor. Benimde safra bezi alındı acaba onlar mı tetikliyor

Herhangi bir ilaç vermedi masajla çıkaran da var ama çok acıyor. Benimde safra bezi alındı acaba onlar mı tetikliyor
Doktor onunla alakası olmadığını söyledi ama vücut taş yapmaya çok müsait demişti o zaman inşallah düşer kendiliğinden ona masaj yapmak neredeyse imkansız bende yapamamıştım acıdan tuzlu suyla gargara yapmaya çalışın o biraz rahatlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…