Su anda bebeginiz olsa hersey daha zor olur onun ihtiyaclari ve hamolelik ve lohusalikta ruh haliniz tamamen degisecek bugun sabrettiklerinize tahammul bile edemeyebilirsiniz yada tam tersi...ablamda buna benzer durum yasiyor esinizin is durumu duzelirse hayatinzda hersey duzelir ondan sonra birde bebek olursa sahane olur Allah guc kuvvet versin soze ve esinize...
hiç sorma canım kaç gündür stresten düşümekten başıma ağrılar girdi
eşimi ikna ettim işe girmek için kaç gündür dırdır ediyorum başında :)
önce birikim yapacağız biraz ..taşınıp işe başlıcam bende kısmetse hakkımızda hayırlısı artık ..
En mantiklisi bu. Hersey guzel olucak. Cocgunuzda olucak insallah Allahin izniyle.
Sukretki su zamana kadar cocugun olmadi; Allah bakmakta zorluk cekiceginizi bildi ve nasip etmedi. Hersey rayina oturdugundan elbet bi yavrunuzda olucak.
En mantiklisi bu. Hersey guzel olucak. Cocgunuzda olucak insallah Allahin izniyle.
Sukretki su zamana kadar cocugun olmadi; Allah bakmakta zorluk cekiceginizi bildi ve nasip etmedi. Hersey rayina oturdugundan elbet bi yavrunuzda olucak.
Allah yardimciniz olsun oncelikle.Bebek konusunda kasmayi kenari birakin bence.Sadece rahat olun bunu kafaniza isleyin.Surekli bebek soranlarla fazla gorusmeyin.Is guc konusunda kendinizi yetistirin zira bebek olduktan sonra hersey daha guc olacak.Maddi durumunuz da iyi degil anladigim kadariyla.Bu durumda bebek gelmesi iyi olmaz.Kisa vadeli planlar yapin.Ornegin bir hedef koyun ve sadece o hedefe odaklanin.ilk hedefiniz is olsun.Ise girin ikinci hedef , kenara x kadar para koymak olsun.O arada bebek konusundan lutfen uzaklasin.Dedigim gibi tamamen hedeflere odaklanin.Bunlara odaklanmisken bol bol dua edin ve Kur'an okuyun.Asla pes etmeyin.Inanin kalbiniz eger soylediginiz gibi temiz ise ve bu zamana kadar ezildi iseniz Allah yuzde yuz yardimci oluyor.Hic olmaz olamaz dediginiz seyler oyle bir guzel oluyor ki akliniz almaz.Cok zor ama sebat edin.Edin ki aydinliga cikabilin.
Allah yardimciniz olsun oncelikle.Bebek konusunda kasmayi kenari birakin bence.Sadece rahat olun bunu kafaniza isleyin.Surekli bebek soranlarla fazla gorusmeyin.Is guc konusunda kendinizi yetistirin zira bebek olduktan sonra hersey daha guc olacak.Maddi durumunuz da iyi degil anladigim kadariyla.Bu durumda bebek gelmesi iyi olmaz.Kisa vadeli planlar yapin.Ornegin bir hedef koyun ve sadece o hedefe odaklanin.ilk hedefiniz is olsun.Ise girin ikinci hedef , kenara x kadar para koymak olsun.O arada bebek konusundan lutfen uzaklasin.Dedigim gibi tamamen hedeflere odaklanin.Bunlara odaklanmisken bol bol dua edin ve Kur'an okuyun.Asla pes etmeyin.Inanin kalbiniz eger soylediginiz gibi temiz ise ve bu zamana kadar ezildi iseniz Allah yuzde yuz yardimci oluyor.Hic olmaz olamaz dediginiz seyler oyle bir guzel oluyor ki akliniz almaz.Cok zor ama sebat edin.Edin ki aydinliga cikabilin.
işe başlamam en hayırlısı olacak herşey rayına oturacak geleceğede yatırım yapabileceğim böylece
bebeğimizede daha iyi bakabileceğim inşallah ..
çok haklısınız ( ken fe yekün ol der ve olur ) hayırlısı diyorum artık teşekkür ederim :)
Allah bir benim değil herkesin evine huzur versin inşallah ...
çok üzüldüm canım Allah sabır versin inşallah rabbim tekrar tattırır o mutluluğu ..
sabır sabır sadece ..güzel günler gelecek elbet yeterki birbirimize olan sevgimiz saygımız bitmesin gerisi bir şekilde yoluna girer diye düşünüyorum artık ..teşekkür ederim
AMIN canim benim cok tesekur ederim ayni guzel dilekler seninle olsun aynen sevgi saygi anlayis olduktan sonra hersey cok guzel olur ALLAHIN izniyle rica ederim