bu devirde onu bulmak zor tatlım.Şerefli olana 8ay cok degılmıss
bazen civi civiyi sköer mantıgı işe yaramıyorEn yakın arkadaşım nişanlısı tarafından aldatıldı.Gözüne soka soka sürekli fotoğraflar paylaştılar nispet yapar gibi...Arkadaşım o kadar kötü günler geçirdi ki gözlerimle görmesen yok olamaz bir insan bu kadar acı çekemez derdim .Günlerce ağladı hastanelere düştü hatta şehri bile terk edecekti. Bir kaç ay sonra onu biriyle tanıştırdım aslında amacım kafasını dağıtsın biraz unutsun anlaşamazsa bırakır en azından oyalanırdı.Kendiside kabul etti ama aralarında çok güzel bir çekim oldu şu an birbirini o kadar seviyolar ki evliliği düşünüyorlar çok şükür çok mutlu.
Başkasını düşünemem deme canım en azından dene bir başkasıyla görüşmeyi mutlaka faydası olacaktır.Çivi çiviyi söker...
Gün gelecek ' İyiki bitmiş,İyiki olmamış' diyecegin insan çıkacak karşına İnşallah :) Üzülme !Seversin Ya İmtihanın Olur,Ya kısmetin 'Ayrıca özele bak sana bir kitap önerecegim hayata bakış açını değiştirecek...Bir nebze olsun seni kendine getirebilirse bu kitap , ne mutlu bana :) Bu arada hemen hemen aynı sorunları yaşamışız... Ben atlattım , sende atlatacaksın inşallah canım
Sözlümden kavga gurultuler onun bana hakaretlerı aılesının ıstememelerı yalanları benım sınırlı halım daha fazla bu durumları kaldıramadı ve 8ay once sozu attım.Ama bu durumu kabullenmek cok zor oldu sonucda 3 yıllık hayatımdakı adam gıtmıstı.Ilk hayatımda olan adamdı dıyeblırım.Çok sevmıstım Onla bırgun evlenceme emındım ama olmadı..Ayrıldıkdan 1ay sonra kız arastırmalarına basladılar.Bı sekılde ogrendım.Bense kendımı yedım bıtırdım.Neden onune bakmıyorsun dıyebılırsınız uzulme dıyebılırsınız ama bunları hazmetmek hıc kolay degıl..Ve dun ogrendım kı nişanlanmış..Beynımden vurulmusa dondum.Bukadar kolay mıydı hersey? Hersey nezaman unutuldu..Şuan kendımı hıssetmıyorum..Kafa dagıtıyorum bıseyler yapıyorm ama bu durumu atlatamıyorum..Ben nabıcam nasıl atlatıcam böle durumları yasayanlardan ozellıkle bıseyler duymaya ıhtıyacım var sanırım bıtık durumdayım...
Önüne bakmalısın bırak artık o senin değil bunu kabullen ben daha ağırını yaşadım aynı yaştayız ama tapusu yok kimsenin.. Bizden de daha ağırını yaşayıp evli olup boşanan insanlar var. 1 ay içinde karar verilen şeyleri zaten sağlıklı bulmuyorum belkide o kendini yakmıştır bunu bilemezsin. Yeni biriyle olduğun da zaten ona alışana kadar değil alıştıktan sonra kolay gelir.
Evet haklısın canım içine sinen bir insan olursa alışman daha kısa sürer. Zaman her şeyin ilacı olduğu gibi bununda ilacı. Gerçi kelin ilacı olsa başına sürermiş. Bende artık bıraktım zamana kimseyi almıyorum hayatıma..ah canım işte o alışma kabullenme varya işte en zoru o zaten onu yapabiklsek başarıcaz ama alışma dönemi en zoru
Evet haklısın canım içine sinen bir insan olursa alışman daha kısa sürer. Zaman her şeyin ilacı olduğu gibi bununda ilacı. Gerçi kelin ilacı olsa başına sürermiş. Bende artık bıraktım zamana kimseyi almıyorum hayatıma..