Tükendim:(

çocuk yeni hayata başlamış sen geç kalmışsın..zaman herşeyin ilacı..kendini sınırlama yeni aşklara açık ol..

Millet yıllarca yastığa baş koyduğu eşinin, başkası ile evlenmesini güçte olsa kabul edebiliyorsa, senin de bu işi zamana yayıp bunu kabullenmen lazım. Başka çaren yok çünkü canım.

Iyikide bitmis , suan icin aciyor ama ilerde ohh sukurler olsun dersin..

Boyle biriyle evlensen , ne huzurun olurdu nede mutlu evliligin ..

Erkeklerin duyguları bizim kadar kuvvetli değil. Bunu görüyorum. 6 ay kadar önce Nişan atmış biri benden hoşlandığını söyledi. Ben birine seni seviyorum dediğim zaman yıllar yıllar önceydi. Birine güvenip sevmek benim için bu kadar zaman alırken, erkekler için çok da önemli değil gibi. Öyle, unutup başka birine de aşık olabiliyorlar kısa sürede demek ki. Üzülmeyin. Değmediğini görüyorsunuz. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

En yakın arkadaşım nişanlısı tarafından aldatıldı.Gözüne soka soka sürekli fotoğraflar paylaştılar nispet yapar gibi...Arkadaşım o kadar kötü günler geçirdi ki gözlerimle görmesen yok olamaz bir insan bu kadar acı çekemez derdim .Günlerce ağladı hastanelere düştü hatta şehri bile terk edecekti. Bir kaç ay sonra onu biriyle tanıştırdım aslında amacım kafasını dağıtsın biraz unutsun anlaşamazsa bırakır en azından oyalanırdı.Kendiside kabul etti ama aralarında çok güzel bir çekim oldu şu an birbirini o kadar seviyolar ki evliliği düşünüyorlar çok şükür çok mutlu.
Başkasını düşünemem deme canım en azından dene bir başkasıyla görüşmeyi mutlaka faydası olacaktır.Çivi çiviyi söker...

En yakın arkadaşım nişanlısı tarafından aldatıldı.Gözüne soka soka sürekli fotoğraflar paylaştılar nispet yapar gibi...Arkadaşım o kadar kötü günler geçirdi ki gözlerimle görmesen yok olamaz bir insan bu kadar acı çekemez derdim .Günlerce ağladı hastanelere düştü hatta şehri bile terk edecekti. Bir kaç ay sonra onu biriyle tanıştırdım aslında amacım kafasını dağıtsın biraz unutsun anlaşamazsa bırakır en azından oyalanırdı.Kendiside kabul etti ama aralarında çok güzel bir çekim oldu şu an birbirini o kadar seviyolar ki evliliği düşünüyorlar çok şükür çok mutlu.
Başkasını düşünemem deme canım en azından dene bir başkasıyla görüşmeyi mutlaka faydası olacaktır.Çivi çiviyi söker...
bazen civi civiyi sköer mantıgı işe yaramıyor

8 ayda nasıl unutuyor ınsan dımı.gercekten seven erkek unutamaz..her erkek aynı degıl...ıçıp ıçıp manyaga baglayan aşk acısı ceken nıce erkekler bılıyorum

senınkı senı sevmemıs canım olay bu..

ama su var genelde uzun bır ılıskıden cıkıp bir hışımla nışanlanıp evlenen erkekler bi zmaan sonra o kadını da aldatıyor...

Gün gelecek ' İyiki bitmiş,İyiki olmamış' diyecegin insan çıkacak karşına İnşallah :) Üzülme !Seversin Ya İmtihanın Olur,Ya kısmetin ' :KK14: Ayrıca özele bak sana bir kitap önerecegim hayata bakış açını değiştirecek...Bir nebze olsun seni kendine getirebilirse bu kitap , ne mutlu bana :) Bu arada hemen hemen aynı sorunları yaşamışız...:stop:Ben atlattım , sende atlatacaksın inşallah canım

Gün gelecek ' İyiki bitmiş,İyiki olmamış' diyecegin insan çıkacak karşına İnşallah :) Üzülme !Seversin Ya İmtihanın Olur,Ya kısmetin ' :KK14: Ayrıca özele bak sana bir kitap önerecegim hayata bakış açını değiştirecek...Bir nebze olsun seni kendine getirebilirse bu kitap , ne mutlu bana :) Bu arada hemen hemen aynı sorunları yaşamışız...:stop:Ben atlattım , sende atlatacaksın inşallah canım

İnşallah atlatırım en kısa zamanda...İnşallah ıyıkı bıtmıs dıyecegım zaman gelır

Ayrılalı 8 ay olmuş ama sende bitmediği için, nişanlandığını duyunca yıkıldın tabi.. İçinde bitireceksin ve geleceğe bakacaksın, geçmişte yaşamanın 3 sene beraberdik, ilk aşkımdı, başkasıyla nasıl evlenir gibi düşüncelerin sana çözüm getirmeyeceği ortada. Bu gibi durumları ne ilk ne son yaşayansın. Hayat devam ediyor ve edecek sen ne yaşarsan yaşa. Kısa sürede kendini toplaman ve kaldığın yerden devam etmen lazım artık..

Sözlümden kavga gurultuler onun bana hakaretlerı aılesının ıstememelerı yalanları benım sınırlı halım daha fazla bu durumları kaldıramadı ve 8ay once sozu attım.Ama bu durumu kabullenmek cok zor oldu sonucda 3 yıllık hayatımdakı adam gıtmıstı.Ilk hayatımda olan adamdı dıyeblırım.Çok sevmıstım Onla bırgun evlenceme emındım ama olmadı..Ayrıldıkdan 1ay sonra kız arastırmalarına basladılar.Bı sekılde ogrendım.Bense kendımı yedım bıtırdım.Neden onune bakmıyorsun dıyebılırsınız uzulme dıyebılırsınız ama bunları hazmetmek hıc kolay degıl..Ve dun ogrendım kı nişanlanmış..Beynımden vurulmusa dondum.Bukadar kolay mıydı hersey? Hersey nezaman unutuldu..Şuan kendımı hıssetmıyorum..Kafa dagıtıyorum bıseyler yapıyorm ama bu durumu atlatamıyorum..Ben nabıcam nasıl atlatıcam böle durumları yasayanlardan ozellıkle bıseyler duymaya ıhtıyacım var sanırım bıtık durumdayım...

1 HAFTA OLDU SÖZÜ ATALI VE ANNESİ YÜZÜNDEN BİZ SEVERK AYRILDIK BİRBİRİMİZDEN NE SORUNUMUZ VARDI NE KAVGAMIZ ÖYLEDE GÜZEL ANLAŞIRDIK AMA KONU ANNE OLUNCA İŞLER DEĞİŞİYOR ANNENİN CAHİLLİĞİ GEÇMİŞE BAĞLI YAŞAMASI KATI KURALLARI KARŞINDAKİ ADAMIDA ÖLDÜRÜYOR BİR HAFTA OLDU BUGÜN ANLIYORUM Kİ HERŞEY BOŞ YALAN BENDE ÇOK KÖTÜYÜM BERBAT DURUMDAYIM CANIM YANIYOR AMA SEVEN ADAM DAYANAMZ BE GELİR DER SEVİYORUM AİLESİNE DER SEVİYORUM KARDEŞİM BEN ARKANDA DURUR DURMADI KAÇMAYI TERCİH ETTİ BEN NASILIM AĞLIYORUM MALIM GALİBA

Önüne bakmalısın bırak artık o senin değil bunu kabullen ben daha ağırını yaşadım aynı yaştayız ama tapusu yok kimsenin.. Bizden de daha ağırını yaşayıp evli olup boşanan insanlar var. 1 ay içinde karar verilen şeyleri zaten sağlıklı bulmuyorum belkide o kendini yakmıştır bunu bilemezsin. Yeni biriyle olduğun da zaten ona alışana kadar değil alıştıktan sonra kolay gelir.

Önüne bakmalısın bırak artık o senin değil bunu kabullen ben daha ağırını yaşadım aynı yaştayız ama tapusu yok kimsenin.. Bizden de daha ağırını yaşayıp evli olup boşanan insanlar var. 1 ay içinde karar verilen şeyleri zaten sağlıklı bulmuyorum belkide o kendini yakmıştır bunu bilemezsin. Yeni biriyle olduğun da zaten ona alışana kadar değil alıştıktan sonra kolay gelir.

ah canım işte o alışma kabullenme varya işte en zoru o zaten onu yapabiklsek başarıcaz ama alışma dönemi en zoru

ah canım işte o alışma kabullenme varya işte en zoru o zaten onu yapabiklsek başarıcaz ama alışma dönemi en zoru
Evet haklısın canım içine sinen bir insan olursa alışman daha kısa sürer. Zaman her şeyin ilacı olduğu gibi bununda ilacı. Gerçi kelin ilacı olsa başına sürermiş. Bende artık bıraktım zamana kimseyi almıyorum hayatıma..

X