Sözlümden kavga gurultuler onun bana hakaretlerı aılesının ıstememelerı yalanları benım sınırlı halım daha fazla bu durumları kaldıramadı ve 8ay once sozu attım.Ama bu durumu kabullenmek cok zor oldu sonucda 3 yıllık hayatımdakı adam gıtmıstı.Ilk hayatımda olan adamdı dıyeblırım.Çok sevmıstım Onla bırgun evlenceme emındım ama olmadı..Ayrıldıkdan 1ay sonra kız arastırmalarına basladılar.Bı sekılde ogrendım.Bense kendımı yedım bıtırdım.Neden onune bakmıyorsun dıyebılırsınız uzulme dıyebılırsınız ama bunları hazmetmek hıc kolay degıl..Ve dun ogrendım kı nişanlanmış..Beynımden vurulmusa dondum.Bukadar kolay mıydı hersey? Hersey nezaman unutuldu..Şuan kendımı hıssetmıyorum..Kafa dagıtıyorum bıseyler yapıyorm ama bu durumu atlatamıyorum..Ben nabıcam nasıl atlatıcam böle durumları yasayanlardan ozellıkle bıseyler duymaya ıhtıyacım var sanırım bıtık durumdayım...
Zipzipcim yorum yapsanda yaşı mutlaka araya sıkıştırıp soruyosunCok zor durum cok üzüldüm canim. Kendini oyalayacak seyler bulmalisin. Biliyorum cok zor bu, tek caresi zaman. Kac yasindasin? Ayrildigin sevgilin kac yasinda? Seninle ayrildiktan kac ay sonra nisanlanmis?
Tam yorum yapacaktim sizin yorumunuzu gördüm... Neden öyle dediniz? Bildiginiz bisey mi var?e napacak adam 8 ay çok bile dayanmış .. vay be
erkekten bahsediyoruz.. 8 ay çok değilmi ?Tam yorum yapacaktim sizin yorumunuzu gördüm... Neden öyle dediniz? Bildiginiz bisey mi var?
Yeni aşklara yelken açacaksın güzelimm...
Bırakk kurtulduğuna sewin....
Oooo adam başkasıyla nişanlanmış sen hala kıyaslama peşindesin.Yeni bir aşk olsun dıye cok ıstıyorum ama kımseye ısınamıyorum yada hep onla kıyaslıyorum
erkekten bahsediyoruz.. 8 ay çok değilmi ?
Tamda "TÜKENDİM" dediğiniz yerde başlar hayat...
Bir anda içimden geldi yazdımvayy ne güzel sözmüş bayıldım :)
konu sahibi, bence kendini teskin edeceğin en iyi laf "verilmiş sadakam varmış" olur.. insanlar yıllarca evli kalıp boşanıyor 3 yıl dediğin ne ki? önüne bak artık mutlu ol, boşver..