Ya zaten doktumuz dedi ve tamam bitti dedi isteye bağlı gelirsiniz burda yine 1 2 seans yaparız dedi öyle zaten hiç bir krem VS şeyler kullanmıyorum öyle akışına bıraktıkTerapiyle mi tedavi oluyorsunuz bilmem ama tedavi sonlanana kadar ilişki yasak demedi mi doktor ?Öyle oluyor da tedavi süresince. Böyle deneme yapa yapa insanın güveni kırılır çünkü.Ayrıca ilişki denemesi deme eşli aktivite diye adlandır.İlişki denen şey krem sprey vs.yardım almadan yaşanan şeydir bence beynini buna şartla şu an sadece sen aktivite yapmaya çalışıyorsun.Ben de yeni yendim vajinismusu doktorum demişti 10 ilişkiyi tamamlamadan buna ilişki demeyelim eşli aktivite diyelim diye çünkü ilişki diyince insan yine bi şey oluyor acaba olacak mı kaygısı taşıyor ama aktivite diye adlandırınca daha bi motive oluyor insan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nasıl yendinizAyrıca parmağı alabiliyorsan bu çok güzel bir şey.Ben vajina dudaklarına dokunurken bile kasılıyordum başarman yakındır buna motive ol
Yapamıyorum kiBukadar ümitsiz olmayın okadar yenen insanlar var siz niye yenemiceksinz??
Aynen doktorlar tedavi sırasında asla denemeyin diyor bende son aşamata kadar geldim hatta penisin bir kısmını bile alırorm gerisi yok her deneyişimz hüsranla bitiyor kavgalar yavaş yavas basladı sanırım daha doktora girmiyecem her seansı cok yüksek hic cok Zor bi durum ayrıca doktorum uyuşturucu kremleri tavsiye etmiyor ne yapacagımı şaşırdım
- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
Ankara'da Reyyan hoca var onun sayesinde yendim.Aparatlarla tedavi uyguladı bana.Ben parmak dahi alamıyordum senden daha kötüydüm ilişki konusu açılınca vajinayı geçtim karnım dahi kasılıyordu.Vajinismus için satılan aparatlar var onlardan alsana sen bu kadar ilerleme kaydetmişsin aparatlardan sonra başarırsın benceNasıl yendiniz
- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
Uyuşturucu kremler tek başına yeterli değil ama tedavinin bir parçası.Doktorum bana 4 farklı kremden hariç vemcaine pump sprey kullandı.Hala daha kremlerle ve spreyle ilişki yaşıyorum.10 ilişkiden sonra bırakacağım.Bence onların da etkisi var.Ama onun öncesinde emla,anestol,kayganlaştırıcı,zeytinyağ,bebeyağı,vemcaine neler denemedim ki yine de olmuyorduAynen doktorlar tedavi sırasında asla denemeyin diyor bende son aşamata kadar geldim hatta penisin bir kısmını bile alırorm gerisi yok her deneyişimz hüsranla bitiyor kavgalar yavaş yavas basladı sanırım daha doktora girmiyecem her seansı cok yüksek hic cok Zor bi durum ayrıca doktorum uyuşturucu kremleri tavsiye etmiyor ne yapacagımı şaşırdım
Benimde o yüzden asla ama asla umudum yok artıkAynen doktorlar tedavi sırasında asla denemeyin diyor bende son aşamata kadar geldim hatta penisin bir kısmını bile alırorm gerisi yok her deneyişimz hüsranla bitiyor kavgalar yavaş yavas basladı sanırım daha doktora girmiyecem her seansı cok yüksek hic cok Zor bi durum ayrıca doktorum uyuşturucu kremleri tavsiye etmiyor ne yapacagımı şaşırdım
Aynen sizde kendimi göruyormBenimde o yüzden asla ama asla umudum yok artık
Kendjnize peki daha ne kadar umudum yok yapamayacağım diyeceksiniz. Sonra ne olacak peki. Yapamıyorum diyip pes mi edeceksiniz. Insanjn doğası geregi bu normal ve dogal bir durum. Zorlanabilirsiniz acıya bilir vs.vs. tedavi olabilirsiniz iyi gelmez belki baska bir doktorda yeniden tedavi olabilirsiniz. Ama surekli surekli umudum yok olmuyor diyerek zaten kendinizi olmasi durumuna kapamis gozukuyorsunuz. Acimasini dert etmeyin. Öldürecek kadar dayanilamayacak kadar birsey degil. Ilk bas olur gerekirse bas cigligi sonralarinda gececek olmayacak. Kendinize güvenin. Eşiniz perine masaji yapsin. Once bir parmak sonra iki sonra 3 parmakla vajina girisini esnetsin ve sizde rahatlamaya calisin. 10 dk boyle yapin. Sonra esiniz de sizde kayganlastirici surerek yavas yavas deneyin. Olacaktir. Umudunuzu kaybedip surekli olmayacak yapamiyorum demekten vazgecin.Benimde o yüzden asla ama asla umudum yok artık
Canim doktor murat ulusoy var kusadasinda o 3 gundr cozuyor ama pahali 5000 tlKızlar bugün eşli deneme yaptım elimle olmadı yine krizlerim tuttu tedavide bitti sayılırdı yine korktum kastın ağladım falan ama artık kesinlikle umudum yok şimdi herkes kafanda bitir diyecek başka tedaviler diyecek kafamda bitir desem de olmuyo tedavi oldum Bi kaç seansım kaldı zaten paramızında sonunu bunun için kullandım parmak falan sokuyorum ama eşlide olmuyo artık asla ama asla ümidim yok sabrım yok eşime üzülüyorum bebeğime olmayacak biliyorum umutsuzluğun dibini yaşıyorum umarım sizler yenersiniz benim kendime asla ama asla umudum yok iyi geceler.
Aynen sizde kendimi göruyorm
- 1 Eylül 2016
- 158
- -458
- 48
- 32
SAkın ümidini kesme cnm ben 3 senedir evliyim vajinismğs arkadaşım da 3 senedir evli bizim çocuğumuz olmadı onlar bu sıkıntılarından dolayı boşanacaklardı ama sıkıntılarını aştılar tedavilerini oldular hemen hamile kaldı şimdi çocuğu doğdu ben hala bebek bekliyorum hamile kalayım diye çırpınıyorum .sakın ümidini kesme gerekirse vajinismüs için yardım eden psikoloklar hastaneler fln var onlardan yardım al elle olacak iş değil buKızlar bugün eşli deneme yaptım elimle olmadı yine krizlerim tuttu tedavide bitti sayılırdı yine korktum kastın ağladım falan ama artık kesinlikle umudum yok şimdi herkes kafanda bitir diyecek başka tedaviler diyecek kafamda bitir desem de olmuyo tedavi oldum Bi kaç seansım kaldı zaten paramızında sonunu bunun için kullandım parmak falan sokuyorum ama eşlide olmuyo artık asla ama asla ümidim yok sabrım yok eşime üzülüyorum bebeğime olmayacak biliyorum umutsuzluğun dibini yaşıyorum umarım sizler yenersiniz benim kendime asla ama asla umudum yok iyi geceler.
canim ayni sikintilari bende yasadim hemde tam 4 ay doktora gittik vajinismus dedi hayatimda duymadim birseydi ben ilaci fln vardir diye ümit ederken tedavi dedi tedavi ücreti dedi bir ay sürecek dedi dünyam basima yikilmisdi doktora gitmeyi reddettim okadar para vermem diye esim tek calisiyordu yeni dügün yapmisdik.Kızlar bugün eşli deneme yaptım elimle olmadı yine krizlerim tuttu tedavide bitti sayılırdı yine korktum kastın ağladım falan ama artık kesinlikle umudum yok şimdi herkes kafanda bitir diyecek başka tedaviler diyecek kafamda bitir desem de olmuyo tedavi oldum Bi kaç seansım kaldı zaten paramızında sonunu bunun için kullandım parmak falan sokuyorum ama eşlide olmuyo artık asla ama asla ümidim yok sabrım yok eşime üzülüyorum bebeğime olmayacak biliyorum umutsuzluğun dibini yaşıyorum umarım sizler yenersiniz benim kendime asla ama asla umudum yok iyi geceler.
eczaneden anestol aldim olmadi hala kasiyorum hala aciyor hissi halbuki aci yk sirf acicak hissi bizi mafeden.
intenetten bitkisel ilac ismarladim yk hafif sakinlestiriyormus kaslari gevsetiyormus hepsi yalan!
sonra internette tesadüffen bi bayanin yazisina denk geldim oda ayni bizim gibi ayni dertten yaniyormus.
yszmiski HAKIKI ZEYTINYAĞI önce ne sacmaliyor bu dedim okudum belimin altina yastik al önceden vajinani yağla diyordu iki parmaginla yağla icini disini iyice sonra yasdiigi al yatagin ucune gel ayaklarini yatagin tahtasina koy eşinin bel izasinda olman lazimki oda rahatlikla vajina girisinde olsun yazmisdi denedim bir kere denedim zorlandim tabi iki üc dört derken o zeytin yagi beni kurtardi ve o bayanin tarif etti posisyon . ve Allahima bin sükür suan 10 haftalik hamileyim cok zor bir sürec seni okadar iyi anliyorumki inan Allaha dua et buda bir sinav bence geciyor gecmicek gibi geliyor ama inan gecicek kendine inan rabbimin dualarina inann basara bilirsin umarim biraz yardimci olmusumdur sana Allaha emanetsin
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
- 7 Temmuz 2019
- 37
- 14
- 3
Bi çok kremde mi sürüyorsunuz aynı anda doğru mu anladım acabaUyuşturucu kremler tek başına yeterli değil ama tedavinin bir parçası.Doktorum bana 4 farklı kremden hariç vemcaine pump sprey kullandı.Hala daha kremlerle ve spreyle ilişki yaşıyorum.10 ilişkiden sonra bırakacağım.Bence onların da etkisi var.Ama onun öncesinde emla,anestol,kayganlaştırıcı,zeytinyağ,bebeyağı,vemcaine neler denemedim ki yine de olmuyordu
- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
Evet ama kafama göre almadım doktorumun tedavimde kullanmış olduğu kremler ve sprey bunlarBi çok kremde mi sürüyorsunuz aynı anda doğru mu anladım acaba
- 7 Temmuz 2019
- 37
- 14
- 3
Kadın Doğum doktoru banada söyledi bunları deneyebilirsiniz diye aldım bende ..peki çok komik bi soru gelebilir ama kusura bakmazsanız p.. aşamasında erkek tümünü ilerletmiyor dimi Yani yarı girsede olay bitmiş olur dimi bu eeotik filmlerde ki gibi tamamen girmiyor Yani ilk aşamalarda
- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
Afalladım bi an kusura bakmayın Tam anlamıyla oluyor zaten onun için gidiyorsun ya doktora.Yarım yamalak bir şeyler yaşansa eminim ki vajinismus da olsa kimse tedavi olmazdıKadın Doğum doktoru banada söyledi bunları deneyebilirsiniz diye aldım bende ..peki çok komik bi soru gelebilir ama kusura bakmazsanız p.. aşamasında erkek tümünü ilerletmiyor dimi Yani yarı girsede olay bitmiş olur dimi bu eeotik filmlerde ki gibi tamamen girmiyor Yani ilk aşamalarda
- 7 Temmuz 2019
- 37
- 14
- 3
Az bişeyle herşey daha güzel olabilirdi teşekkür ederim bu aradaAfalladım bi an kusura bakmayın Tam anlamıyla oluyor zaten onun için gidiyorsun ya doktora.Yarım yamalak bir şeyler yaşansa eminim ki vajinismus da olsa kimse tedavi olmazdı
- 6 Eylül 2019
- 17
- 2
- 1
- 32
Ulusoya git nolur kesin çözüm yaaCanim doktor murat ulusoy var kusadasinda o 3 gundr cozuyor ama pahali 5000 tl