Tükendim 😢

Ben çalışıyordum kayınvalidem kızıma bakıyordu biz başka ilçedeydik kendi ilçelerine getirdiler yakınınızdan ev alırız yardım ederiz sana dediler oğlum doğdu bir kaç defa geldi köyden bakmaya şimdi kocam hasta diye gelmiyorlar hiç evde almadılar köyde duruyorlar bide hergün görüntülü arıyorlar eşimi çocuğu görmek için sanki çok uzaktalar gibi
valla bilemedim onun da torunu sonuçta bakabilir yanidediğin gibi uzak yerde değiller sonuçta Allah yardımcın olsun ben de gebeyim diyorum ben kendim bakayım ilk çocuğum olacak ilk desteği annemden almayı düşünüyorum kayınvalidem ben bakamam diyor dedim sen bilirsin eşim de her konuda destek allah razı olsun inşallah bu huyu doğumdan sonra değişmez

Gidiyorum her ay 1 hafta falan ama kızımda var okulu burda okulu özledim babamı özledim diye ağlıyor 😢 karmaşık Bir durumun içindeyim gurbet çok zormuş aynı yerde olsayduk keşke diyorum 😭
Aynı yerde olsa daha zor olurdu. Düşünsene annenle 10 dk mesafedesin ama gelip gidemiyor.
Eşin gitmiyor. Sen daha çok arada kalacaksın.
Ama bi yerde gemileri yak. Gerekirse çıldır,delir eşine göster tükendiğini

valla bilemedim onun da torunu sonuçta bakabilir yanidediğin gibi uzak yerde değiller sonuçta Allah yardımcın olsun ben de gebeyim diyorum ben kendim bakayım ilk çocuğum olacak ilk desteği annemden almayı düşünüyorum kayınvalidem ben bakamam diyor dedim sen bilirsin eşim de her konuda destek allah razı olsun inşallah bu huyu doğumdan sonra değişmez
Eşim çocuk doğmadan çok iyiydi doğunca değişti inşallah sizin öyle olmaz

Aynı yerde olsa daha zor olurdu. Düşünsene annenle 10 dk mesafedesin ama gelip gidemiyor.
Eşin gitmiyor. Sen daha çok arada kalacaksın.
Ama bi yerde gemileri yak. Gerekirse çıldır,delir eşine göster tükendiğini
En azından eşi yokken anneme gidip gelirdim böyle çok zor kaç defa çıldırdım düzeliyor tekrar aynı oluyo

En azından eşi yokken anneme gidip gelirdim böyle çok zor kaç defa çıldırdım düzeliyor tekrar aynı oluyo
Belkide senin herşeyi tek başına halletmene alışmıştır.
Boz bu düzeni. Çocukları ona bırak biraz uyuyacağım de veya kuaföre git. Ne kadar zor olduğunu oda görsün anlasın.

Eşinize küfür mü etsem beddua mı etsem. Alın kızınızı da gidin bir kaç hafta. Burnu sürsün.

Yaza kadar sabredin. Yazın alın çocukları 2 ay annenize yerleşin. Yalnız kalsın eşiniz, kendine bakmayı öğrensin. Ev işi ne zormuş anlasın. Babanız anneniz zaten size destek belli ki. Ayrılırsanız da orada yazdırırsınız kızınızı okula. Aklı başına gelirse de dönersiniz geri. Şöyle adamları alttan alıp durmayın. Hayat boyu tepenize çıkar. Giden zamanınız gençliğiniz olur.

Merhabalar 4.5 aylık oğlum 6.5 yaşında kızım var oğlum doğduğundan beri sürekli durmuyor sünnet oldu influenza oldu bronşite çevirdi hastanede yattık kızım desen doğduğundan beri alerjik kreşe gidiyor sürekli hasta tükendim artık ev işi yemek hiçbirsey yapamıyorum ailemden uzaktayım eşim desen sürekli sanki çocuk duruyor gibi temizlik yapmadın mı çamaşır yıkamadın mı diye tersliyor çocuğu okuldan o alıyormuş alışveriş o yapıyormuş ben sadece çocuk bakıyormuşum bir baktığın çocuk diyor gerçekten çok yoruldum 76 kiloydum 55 kilo oldum evdeki işten çocuklardan yemek bile yiyemiyorum ailem bırak gel bakarız sana diyorlar çok yalnızım gerçekten yoruldum ölsem de kurtulsam diyorum bazen annem yanımda kalacaktı eşimle anlaşamıyorlar kalamıyor ben yanına gitsem çocuğun okulu var bunaldım artık 😭😭😭😭
Esiniz bu durumdan sikayetciyse size bir yardımci tutsun. Ne kadar anlayışsız bir tavır. Görmüyor mu yetişemediginizi. Haftada 1-2 yardımcı gelsin yemek temizlik vs yapar sizde rahatlarsiniz.

Yaza kadar sabredin. Yazın alın çocukları 2 ay annenize yerleşin. Yalnız kalsın eşiniz, kendine bakmayı öğrensin. Ev işi ne zormuş anlasın. Babanız anneniz zaten size destek belli ki. Ayrılırsanız da orada yazdırırsınız kızınızı okula. Aklı başına gelirse de dönersiniz geri. Şöyle adamları alttan alıp durmayın. Hayat boyu tepenize çıkar. Giden zamanınız gençliğiniz olur.
Doğru söylüyorsun yazın kalmaya gıtcem seneye kızım 1. Sınıf onunla şimdi bile ilgilenemiyorum seneye nasıl olacak bilmiyorum herşeyi düşünüyo insan

Esiniz bu durumdan sikayetciyse size bir yardımci tutsun. Ne kadar anlayışsız bir tavır. Görmüyor mu yetişemediginizi. Haftada 1-2 yardımcı gelsin yemek temizlik vs yapar sizde rahatlarsiniz.
Hamileyken genel temizliğe biri gelsin dedim ona bile laf etti yoruluyorum yetişemiyorum dedim robot süpürge alalım dedim hala alacak hastanedeydik eve geldik dün evi temizlemeden mi diyor çocuk duruyormuş gibi uyurken beşikte sallıyorum yoksa uyumuyo uyanıncada kucaktan inmiyo gece ne iş yapabilirsem yapıyorum onda da uykum geliyo yorgunluktan ☹️

Hamileyken genel temizliğe biri gelsin dedim ona bile laf etti yoruluyorum yetişemiyorum dedim robot süpürge alalım dedim hala alacak hastanedeydik eve geldik dün evi temizlemeden mi diyor çocuk duruyormuş gibi uyurken beşikte sallıyorum yoksa uyumuyo uyanıncada kucaktan inmiyo gece ne iş yapabilirsem yapıyorum onda da uykum geliyo yorgunluktan ☹️
sen bir cinnet geçir aaa yeter de ver eline bebeyi çık git baksın bakalım aynı andada temizlik yapsın nasıl oluyormuş göstersin ... Ben normalde sessiz bir insanımdır ama son noktada gelirler bana, eşimde biliyor bir kaç kere tanık oldu artık o raddeye getirmez beni . Sizde az dişinizi gösterin. Rahatsızlığınızi belirtin. Sesinizi çıkarın. Deliliğe vurun Bak ozamn nasil alttan alıyorlar. Bulmuş herşeye ses çıkarmayan kadın tepenize çıkmış. Süperanne değiliz ya biz az yükünüzü paylaşın böyle tasiyamazsiniz devrilirsiniz 2-3 adımda bir.

sen bir cinnet geçir aaa yeter de ver eline bebeyi çık git baksın bakalım aynı andada temizlik yapsın nasıl oluyormuş göstersin ... Ben normalde sessiz bir insanımdır ama son noktada gelirler bana, eşimde biliyor bir kaç kere tanık oldu artık o raddeye getirmez beni . Sizde az dişinizi gösterin. Rahatsızlığınızi belirtin. Sesinizi çıkarın. Deliliğe vurun Bak ozamn nasil alttan alıyorlar. Bulmuş herşeye ses çıkarmayan kadın tepenize çıkmış. Süperanne değiliz ya biz az yükünüzü paylaşın böyle tasiyamazsiniz devrilirsiniz 2-3 adımda bir.
Bende sizin gibiyim birkaç defa çok Fena patladımm aslında ama değişen bişey yok bir daha laf söylerse dediğiniz gibi yapayım bırakıp gideyim 1 saat bakalım ne yapacak. Ona göre yük paylaşımı işte çalışmak eve alışveriş yapmak bide geceleri büyük kızımla ilgilenmek o da 2 saat ondada çocuk tel bakıyo zaten

Back
X