Tükendim 😢

emelaynur

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
127
116
18
31
Merhabalar 4.5 aylık oğlum 6.5 yaşında kızım var oğlum doğduğundan beri sürekli durmuyor sünnet oldu influenza oldu bronşite çevirdi hastanede yattık kızım desen doğduğundan beri alerjik kreşe gidiyor sürekli hasta tükendim artık ev işi yemek hiçbirsey yapamıyorum ailemden uzaktayım eşim desen sürekli sanki çocuk duruyor gibi temizlik yapmadın mı çamaşır yıkamadın mı diye tersliyor çocuğu okuldan o alıyormuş alışveriş o yapıyormuş ben sadece çocuk bakıyormuşum bir baktığın çocuk diyor gerçekten çok yoruldum 76 kiloydum 55 kilo oldum evdeki işten çocuklardan yemek bile yiyemiyorum ailem bırak gel bakarız sana diyorlar çok yalnızım gerçekten yoruldum ölsem de kurtulsam diyorum bazen annem yanımda kalacaktı eşimle anlaşamıyorlar kalamıyor ben yanına gitsem çocuğun okulu var bunaldım artık

Merhaba Allah yardımcınız olsun aileniz destek olmak istiyorsa bebeğiniz biraz daha büyüyene kadar size destek olsunlar yürümeye başlasın rahatlatırsınız emin olun eşiniz de o sırada ev işlerini kendi yapsın anlar belki sizin yükünüzü

Ailem başka şehirde yanına gitsek oğlum büyüyesiye kızım 1.sınıf olacak okulu olacak babasınada çok düşkün 1 hafta gitsek annemlere babama gitcem eve gitcem diyo çok çaresizim

Ailem başka şehirde yanına gitsek oğlum büyüyesiye kızım 1.sınıf olacak okulu olacak babasınada çok düşkün 1 hafta gitsek annemlere babama gitcem eve gitcem diyo çok çaresizim
Sizde çok haklısınız ama en azından anneniz gelse keşke yanınıza ara ara komşunuz veya yakın bir arkadaşınız var mı acaba arada yardım etseler yemek veya temizlik için en azından o yükünüz hafifler

Annem geliyordu eşim annem gelince suratı asılıyor tersliyor ilk çocuğumda 2 yıl bizde kaldı bakmak için ben çalışıyordum ANNEMİN ve benim burnumdan getirdi küstü odadan çıkmadı annemde gelmek istemiyor artık sen gel diyor arkadaşım da yok samimi olduğum

Ben bir çocuk yaptım. İkinciyi düşünmüyorum. Kızımı ben de tek büyüttüm. Ailem uzakta. Eşim çok destek olmadı. İkinciyi asla düşünmüyorum. Böyle bi insan içün kendinizi zora sokmasaydınız keşke. Allah kolaylık versin

Eve yardımcı alın ya da eşinizin izin gününde çocukları ona bırakıp siz akşama kadar dışarıda kafa dinleyin. Ben üç küçük çocuğu haftasonları 3-4 saat eşime bırakıp kendim nefes almaya çıkıyorum. Eşim çocuklara da bakıyor temizlik de yapıyor çamaşır da asıyor. Yani hayat müşterek. Yok öyle her şeyi kadının yapması. Eşinizin bunu anlaması lazım.
Bir de aileniz ne kadar uzakta mesela? Avrupa yakasından Anadolu Yakasına uzak diyenler olduğu için soruyorum.

Çok üzüldüm sizin adınıza umarım bebeğiniz bir an önce büyürde siz de rahatlatırsınız apalamaya başlasın kendi kendine oyalanır Allah'ın izniyle

Eşiniz saçma sapan biri ya ne biçim tavırlar çamaşır yıkamadın mı bilmem ne yapmadın mı. Otursun bir gün o yapsın hepsini siz işe gidin gelirken çocuğu alın bakalım.
Aslında biraz anlayışlı olsa annem gelir ama işte bazen bırakıp gideyim diyorum çocuklarıma kıyamıyorum

Keşke ama kızım çok ağladı yalnızım kardeşim yok diye eşimde düzeldi gibiydi çocuk olunca yine aynı oldu

Yardımcı almayı bırakın robot süpürge alalım dedim onu bile almadı ben tuvalete bile gidemiyorum çocuk ağlıyo diyo veriyo elime 1 saatlik mesafe var aramızda ailemle aramda

Yardımcı almayı bırakın robot süpürge alalım dedim onu bile almadı ben tuvalete bile gidemiyorum çocuk ağlıyo diyo veriyo elime 1 saatlik mesafe var aramızda ailemle aramda
1 saatlik mesafe hiçbir şey. Sürekli alın çocukları gidin kafayı dinleyin derim. Küçük biraz büyüyene kadar. Okuldan sonra ben 3 küçük çocuğumu alıp 2 saat uzaklıktaki anneme gidip gelebiliyorum. Ki oğlum 17.20de evde oluyor.
İnsan istesin zincirlerini aşsın her şey olur. Hayatı zorlaştırmaya değil kolaylaştırmaya geldik. Ve lütfen böyle bir kişiye 3.bir çocuğu daha yapmayın derim.

Ah canım çok üzüldüm senin adına.
İnsanın eşi iyi oldu mu kimseye ihtiyacı kalmıyor.
Annen gelsin neden eşine bakıyor. Eşşek gibi kabul etmek zorunda.

Sorun şu araba kullanamıyorum oğlum daha küçük arabada durmuyor hiç Allah olmayana versin 3. Çocuğu düşünmüyorum zaten

Ah canım çok üzüldüm senin adına.
İnsanın eşi iyi oldu mu kimseye ihtiyacı kalmıyor.
Annen gelsin neden eşine bakıyor. Eşşek gibi kabul etmek zorunda.
Evet öyleymiş aslında böyle değildi 2 sene sevgiliydik çocuklar olunca çok değişti. Annem geliyordu zaten ama yaptığı hareketlerden kadın da üzülüyor hasta oluyor üzüntüsünden insan istenmediği yere gidemiyor maalesef o da gelmiyor artık

Çok iyi anlıyorum seni.
Sen git madem. Onada mı karışıyor?

Çok iyi anlıyorum seni.
Sen git madem. Onada mı karışıyor?
Gidiyorum her ay 1 hafta falan ama kızımda var okulu burda okulu özledim babamı özledim diye ağlıyor karmaşık Bir durumun içindeyim gurbet çok zormuş aynı yerde olsayduk keşke diyorum

Ahh canım rabbim hayırlı eşler nasip etsin herkese kayınvaliden baksın biraz da
Ben çalışıyordum kayınvalidem kızıma bakıyordu biz başka ilçedeydik kendi ilçelerine getirdiler yakınınızdan ev alırız yardım ederiz sana dediler oğlum doğdu bir kaç defa geldi köyden bakmaya şimdi kocam hasta diye gelmiyorlar hiç evde almadılar köyde duruyorlar bide hergün görüntülü arıyorlar eşimi çocuğu görmek için sanki çok uzaktalar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…