• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf gelen komşu durumları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle kızlı erkekli çok yakın dostlarımız var. Arkadaştan öteler. Şu an yaşadığımız şehirde değiller ama öncesinde birbirimizin evinden çıkmıyorduk. Sizin arkadaşlık ilişkileriniz farklıdır bilemiyorum. Aralarında bizimki gibi bir bağ olabilir. Konuşmaya bile değmez şu olay.
Bizimde bahsettiğiniz şekilde arkadaşlıklarımız var.
Bu kadarı fazla geldi sadece.
Gerçekten sadece fikirlerinizi merak ettim.
Teşekkürler

Yorumunuza sonuna kadar katılıyorum.
Aynen bana normal gelmedi ona göre de davranıyorum.
Herkes dedikodu yapmaya gelmişsin falan diyince kendimi sorguladım.
ay dedikodu mu :D sitede herkes birileri hakkında konu açıyor birileri hakkında yazıp fikir soruyoruz dedikodu dersek buralarda takılmamak lazım o zaman

birbirinizi cok seversiniz ama konu sahibinin dediği gibi hergun gece yarilarina kadar oturmak kocasi ile samimi olmak helede kadin icerde yemek yaparken balkonda onun kocasi ile sohbet etmesi cok normal gelmedi size nasil herşey normalmis gibi geldi
Ne yapacak kadın yemek yaparken eline kaşık alıp çorbayı beraber mi karıştıracaklar Allah aşkına. Oturup muhabbet edecekler tabi. Neden karşı cinsle başbaşa kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum ki. Demek ki güveniyorlar birbirlerine çok da iyi anlaşıyorlar, eğleniyorlar işleri güçleri de yok, eee otursunlar sabaha kadar sorun ne?

Diyelim ki grup sex yapıyorlar, bizi olaya davet etmedikleri sürece bu da kimseyi ilgilendirmiyor. Konu sahibi “beni rahatsız ediyorlar, gürültü çıkarıyorlar” dese yine bir nebze anlayacağım ama gerçekten hiç birimizi alakadar eden bir durum yok burada.

Gerçekten soruyorum bunu.
En yakın arkadaşınız olsa dahii birinin 7/24 evinizde olmasını ister miydiniz.
Bana gerçekten normal gelmedi, gelmiyor.
size normal gelmesi gerekmiyor ki onların doğrusu bu sizden onay beklediklerini sanmıyorm
kendi evinin balkonunda oturup yasıyo ,sizin çenenizi yoruyor hayret bir şey ya!

Ne yapacak kadın yemek yaparken eline kaşık alıp çorbayı beraber mi karıştıracaklar Allah aşkına. Oturup muhabbet edecekler tabi. Neden karşı cinsle başbaşa kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum ki. Demek ki güveniyorlar birbirlerine çok da iyi anlaşıyorlar, eğleniyorlar işleri güçleri de yok, eee otursunlar sabaha kadar sorun ne?

Diyelim ki grup sex yapıyorlar, bizi olaya davet etmedikleri sürece bu da kimseyi ilgilendirmiyor. Konu sahibi “beni rahatsız ediyorlar, gürültü çıkarıyorlar” dese yine bir nebze anlayacağım ama gerçekten hiç birimizi alakadar eden bir durum yok burada.

iyide burda kimse kimseyi idam sehpasina cikarmadi siz niye bu kadar gerildiniz konu sahibin tuhafina gitmis burda paylasmis normal mi yoksa benmi yanlis dusunuyorum diye sormus sanki siz niye bu konuya bu kadar hiddetlendiniz ki

Kalbinizi neden bozuyorsunuz ? Kendi aklınızdan geçirdiklerinizi , bugün yazıya döktünüz ; buradan cesaret alıp ya yarın söze dökmeye kalkarsanız ? Ya bir aile faciasının fitilini ateşlerseniz ?

Ya aralarındaki bağ salt arkadaşlık değil de sandığınızdan daha yakınsa ? Kimse bizimle soy kütüğünü paylaşmak zorunda değil.

Memleketin bazı bölgelerinde "süt kardeşliği" halen çok yaygın. Süt dayım , amcam vs gibi anlatımlar duymak dahi mümkün.

Belki aralarında sandığınızdan daha yakın bir bağ vardır , belki de yoktur.

Kimseyle samimi olmak , ev oturmalarına gitmek zorunda değilsiniz. Samimiyet kurmazsınız , olur biter.
Ben ablamla aynı apartmanda oturuyorum kah kendi balkonumda çamaşır asarken kah onun çamaşırlarını asarken komşular görüyor. Şey diyorlardır ne kadar edepsizler çamaşırına kadar iç içe bir yaşam😂

burası bdv, sizce normal mi diye sordugu olayda özne bile değil konu sahibi. dolayısıyla derdi bile yok.
burda oturup ona hayır nrmal değiller, nerde görülmüş böyle şey! aaa filan dememizi bekliyor, çekiştirmek istiyor
bunlar da rahatsız edici yani.

konu neydi bacım? :işsiz:
yeni taşındığı yerde kendisi gibi yeni komşulukları olanları görmüş biri diğer kadının evinden hiç çıkmıyormuş neredeyse sabaha kadar sürekli, hatta ev sahibi yemek yapmaya falan içeri girdiğinde vs kadın arkadaşının yanına gitmiyor komşusunun kocasıyla sohbet ediyor onla el kol şakaları falan da yapıyormuş sizce normal mi bu durum diyor

yeni taşındığı yerde kendisi gibi yeni komşulukları olanları görmüş biri diğer kadının evinden hiç çıkmıyormuş neredeyse sabaha kadar sürekli, hatta ev sahibi yemek yapmaya falan içeri girdiğinde vs kadın arkadaşının yanına gitmiyor komşusunun kocasıyla sohbet ediyor onla el kol şakaları falan da yapıyormuş sizce normal mi bu durum diyor
değillllllll :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X