• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf gelen komşu durumları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyordum gerçekten.
Sadece durum bana anormal geldi fikrinizi öğrenmek istedim.
Dedikodu yapmak falan değil amacım.
Gelen yorumlar sanane vs olunca silmişsiniz sanırım.silmekte Haklısınız şimdi okudum da konunuzu. Dert etmiyorsanız bir derdim varda ne işiniz var. Yok dert ediyorsanız hiç umrumda değil ayaklarını yapmayın

Dedikodu olarak goremedim zaten sonucta buda bir soru sadece siz banlanmayin diye yazmak istedim
Yooo sizin için söylemedim.
Herkes dedikodu yapmak için konu açmışsın diyince amacım bu değildi gerçekten.
Teşekkür ederim bilgi için.

Gelen yorumlar sanane vs olunca silmişsiniz sanırım.silmekte Haklısınız şimdi okudum da konunuzu. Dert etmiyorsanız bir derdim varda ne işiniz var. Yok dert ediyorsanız hiç umrumda değil ayaklarını yapmayın
Dert ettiğim yok.
Bana normal gelmeyen bir durumu sizlere danışmak istedim.

tabiki normal değil bu komşuculuk olmaktan çıkmış ama kendileri rahatsız değil demek ki o sebeple kimseyi de ilgilendirmiyor
ben kimseyle öyle olmam olana da karışmam banane der geçerim

Düşünsenize; birbirinizi çok seven arkadaşlarsınız, her gün sabahlara kadar sohbet edip eğleniyorsunuz, sonra komşunuz gelip buraya konu açıyor, hakkınızda “grup sex yapıyorlar” iddiaları dönüyor. Düşünürken panik atak geçirdim :KK14:
Gerçekten soruyorum bunu.
En yakın arkadaşınız olsa dahii birinin 7/24 evinizde olmasını ister miydiniz.
Bana gerçekten normal gelmedi, gelmiyor.

Düşünsenize; birbirinizi çok seven arkadaşlarsınız, her gün sabahlara kadar sohbet edip eğleniyorsunuz, sonra komşunuz gelip buraya konu açıyor, hakkınızda “grup sex yapıyorlar” iddiaları dönüyor. Düşünürken panik atak geçirdim :KK14:

birbirinizi cok seversiniz ama konu sahibinin dediği gibi hergun gece yarilarina kadar oturmak kocasi ile samimi olmak helede kadin icerde yemek yaparken balkonda onun kocasi ile sohbet etmesi cok normal gelmedi size nasil herşey normalmis gibi geldi

tabiki normal değil bu komşuculuk olmaktan çıkmış ama kendileri rahatsız değil demek ki o sebeple kimseyi de ilgilendirmiyor
ben kimseyle öyle olmam olana da karışmam banane der geçerim
Tıpkı benim gibi düşünüyorsunuz.
Teşekkürler.

birbirinizi cok seversiniz ama konu sahibinin dediği gibi hergun gece yarilarina kadar oturmak kocasi ile samimi olmak helede kadin icerde yemek yaparken balkonda onun kocasi ile sohbet etmesi cok normal gelmedi size nasil herşey normalmis gibi geldi
Şükür benim gibi düşünen birileri de var.
Kendimi sorguluyordum burda.

Şükür benim gibi düşünen birileri de var.
Kendimi sorguluyordum burda.
kendinizi neden sorguluyorsunuz ki size normal gelen başkasına anormal gelebilir herkesin yaşam şekli hayata bakışı kültürü vs vs... farklı yani
herkes birbiriyle aynı düşünse nasıl olurduk aynı fabrikadan çıkma robot gibi
size uymayan şeyi siz yapmazsınız ters geliyorsa onlara uymazsınız görüşmezsiniz olur biter
ben bu denli vıcık olan insanlarla asla görüşmem mesela... müsait değilim derim uzak dururum ne münasebet yani herkes yerini sınırını bilmeli bana göre ama onlara göre normalmiş olabilir onların hayatı bize zararı yok

kendinizi neden sorguluyorsunuz ki size normal gelen başkasına anormal gelebilir herkesin yaşam şekli hayata bakışı kültürü vs vs... farklı yani
herkes birbiriyle aynı düşünse nasıl olurduk aynı fabrikadan çıkma robot gibi
size uymayan şeyi siz yapmazsınız ters geliyorsa onlara uymazsınız görüşmezsiniz olur biter
ben bu denli vıcık olan insanlarla asla görüşmem mesela... müsait değilim derim uzak dururum ne münasebet yani herkes yerini sınırını bilmeli bana göre ama onlara göre normalmiş olabilir onların hayatı bize zararı yok
Yorumunuza sonuna kadar katılıyorum.
Aynen bana normal gelmedi ona göre de davranıyorum.
Herkes dedikodu yapmaya gelmişsin falan diyince kendimi sorguladım.

Gerçekten soruyorum bunu.
En yakın arkadaşınız olsa dahii birinin 7/24 evinizde olmasını ister miydiniz.
Bana gerçekten normal gelmedi, gelmiyor.
Eşimle kızlı erkekli çok yakın dostlarımız var. Arkadaştan öteler. Şu an yaşadığımız şehirde değiller ama öncesinde birbirimizin evinden çıkmıyorduk. Sizin arkadaşlık ilişkileriniz farklıdır bilemiyorum. Aralarında bizimki gibi bir bağ olabilir. Konuşmaya bile değmez şu olay.

Burada da var boyle tipler, bizim esler asker, goreve gittiklerinde bi tanesi korkuyorum diyip digerinin evinde kaliyor ve kaldigi kisinin kocasi evde. Nasil bu kadar rahatlar anlamıyorum yaklasik 2 haftadir onların evinde kaliyor şaşırıyorum cidden
Şükür biri alıntılamış. Merak etmiştim noluyor diye😂
Konu sahibi açtın madem niye siliyorsun. Yassakkk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X