- 23 Mart 2015
- 607
- 977
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın. Benim dr um değildi ama adını çok duymuştuk burda.gerçek maalesef bugün tam 3 hafta oldu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın. Benim dr um değildi ama adını çok duymuştuk burda.gerçek maalesef bugün tam 3 hafta oldu...
Ben kas zarı altı oldum,Hasan Fındık doktorum. Naci Çelik de kas zarı altı yapıyor bildiğim ... Akın Demiralay,Eser Aydoğdu da var kas zarı altı yapan.. Ama her hastaya aynı yöntemi uygun gören doktorlar degil bu doktorlar. Eğer sizi bu yönteme uygun görürlerse tavsiye edip öneriyorlarben bir doktor istedim ve onunla da görüştüm oda Tuğrul Turan ve Mayıs ayında ameliyat olacaktım ama olmadı kendisi vefat ettiği için. Ona o kadar odaklandım ki şimdi başka bir doktor önerisine hatta bir kaç isme ihtiyacım var elbette onlarla görüşüp ameliyatımı ona göre karar vereceğim ama kas üstü veya kas zarı altı istediğim için Tuğrul Turan istedim. Barış Çakır artık göğüs ameliyatı yapmıyormuş ondan yana da şansım olmadı. Bu yüzden bu konuda tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var.
Merhaba,2011 de ameliyat oldum ben canım. Şu anki fiyatı bilmiyorum inan. Ameliyat öncesi görüşme ücretsiz Hasan beyin randevu alıp görüşmeni öneririm..
Çok memnunum evet,Ağrı demiyimde baskı hissi sırt ağrısı oluyor.. Ağır işleri yapamazsın,ağır kaldırmak itme çekme hareketleri falan. Dikkat etmen gerekiyor tabi ama herkesin süreci farklı. Kas altı olan ama çok rahat geçiren arkadaşlarda oldu forumda sonuçta
Canım,kafana takılan birşeyler olduysa tekrar görüşmek isteyebilirsin Ameliyattan önce çizim yapmak için odana gelecek,o Zaman'da herşey tekrarlanıyor,konuşuluyor zaten sen bilirsin..Ar
Merhaba,
ben birazda senin sayende Cumartesi günü Hasan Fındık ile görüştüm ve Mayıs sonunda kas altı meme büyütme operasyonumu gerçekleştiriyorum. Ama çok endişeliyim beni çok çabuk postaladı ama yinede o kadar çok okudum ki onun hakkında işini iyi yapıyor ki hiç olumsuz bir yanıt görmedim. Sana öncelikle teşekkür etmek istedim. Ama bir yandan da acaba başka birilerine daha gitmelimiyim diye düşünmüyor değilim.
çok didik didik ettim mi kafam karışıyor ama tek korkum ağrı sızı için endişelniyorum. Yoğun bir iş tempom bir kızım ve yanımda bana bakacak kimsem yok. Birde aslında 21 mayıs için Güncel Öztürk'de randevu aldım ama eğer o saate kadar ameliyat olmamışssam onunla da görüşücem. senin fotoların var mı görebiliyor muyum ben daha yeni üye oldum ama senin çok aktif herkese çok yardımcı bu sitedeki en önemli kişi olarak görüyorum aslında bayadır okuyorum çünkü. Öpüyorum seni kocaman.Canım,kafana takılan birşeyler olduysa tekrar görüşmek isteyebilirsin Ameliyattan önce çizim yapmak için odana gelecek,o Zaman'da herşey tekrarlanıyor,konuşuluyor zaten sen bilirsin..
Acaba başka doktorlarla görüşsemmi diyorsan görüş tabi,aklında kalmasın bence . Ben tamamdır artık,doktorumu buldum dedim ve araştırmalarımı kestim ameliyat oldum. Çok şükür pişman olmadım,Allahım hiçkimseyi pişman etmesin ..
çok didik didik ettim mi kafam karışıyor ama tek korkum ağrı sızı için endişelniyorum. Yoğun bir iş tempom bir kızım ve yanımda bana bakacak kimsem yok. Birde aslında 21 mayıs için Güncel Öztürk'de randevu aldım ama eğer o saate kadar ameliyat olmamışssam onunla da görüşücem. senin fotoların var mı görebiliyor muyum ben daha yeni üye oldum ama senin çok aktif herkese çok yardımcı bu sitedeki en önemli kişi olarak görüyorum aslında bayadır okuyorum çünkü. Öpüyorum seni kocaman.
İşte ağrı sızı birazda kişisel inan bana. Ben kas zarı altı yöntemi ile oldum,sıfır ağrı değildi valla. Kollarımı kullanamadım bir süre,göğsümde baskı hissi ağrı oldu. Saçlarımı kendim yıkayıp tarayamadım.. Ameliyat olduğum dönemlerde ise bu yöntem için sıfır ağrı yazan üyeler bile vardı..çok didik didik ettim mi kafam karışıyor ama tek korkum ağrı sızı için endişelniyorum. Yoğun bir iş tempom bir kızım ve yanımda bana bakacak kimsem yok. Birde aslında 21 mayıs için Güncel Öztürk'de randevu aldım ama eğer o saate kadar ameliyat olmamışssam onunla da görüşücem. senin fotoların var mı görebiliyor muyum ben daha yeni üye oldum ama senin çok aktif herkese çok yardımcı bu sitedeki en önemli kişi olarak görüyorum aslında bayadır okuyorum çünkü. Öpüyorum seni kocaman.
Kas zarı altıda kas üstü yöntemlerinden aslında,kas kesilmiyor zarar görmüyor. Bu yöntemi tavsiye eden doktorları tercih edebilirsiniz o Zamantuğrul bey bana da kas üstü yapacaktı diğer tüm doktorlar kas altı demesine rağmen. belki 15 doktorla görüştüm, kas üstünü bir tek tuğrul bey demişti bir de kışın görüştüğüm bir profesör. birkaç doktor da kas zarı altı demişti. ama ben kasla hiçbir şekilde ilişkilendirmeyi düşünmüyorum o yüzden kas üstü yapacak bir doktor bulana kadar yaptırmayı düşünmüyorum çünkü tuğrul bey kas altının geri dönüşümü yok. ileride bir problem oluşursa kas üstünden kas altına geçilebilir ama tersi olmuyor demişti. o nedenle okullar kapanınca tekrar doktor araştırmasına gireceğim çok zor olacak ama kas üstünde başarılı bir doktor bulabilirim umarım.
Eser hanıma ben fiyat sormuştum.8.500 tl ve muayene ücreti 120tlymişben aslında aklımda kalmaması için bu hafta sonu Eser Aydoğdudan randevu aldım birde Güncel Öztürk. Eser Hanım'ın fiyatları hakkında bir bilgin var mıdır?
Kas zarı altıda kas üstü yöntemlerinden aslında,kas kesilmiyor zarar görmüyor. Bu yöntemi tavsiye eden doktorları tercih edebilirsiniz o Zaman
Bu kadar kas üstüne yoğunlaşmışsınız,peki bir sorun yaşarsam,gerçekten kas altı olsaydım Belkide sorun yaşamazdım... diyip pişman olmak aklınızdan geçiyormu hiç?
bu arada Naci çelik içinde randevu aldım 16 Mayıs için ama oda ücretli muayenisi sadece doktora muayeneye gitsek yandık vallahi. Siz ki bu konuda uzman sayılırsınız yani benden daha tecrübeli bayanlar olarak acaba Naci Çelik ne civarlarda ameliyat ediyor. Ben 8000 e fitim aslında ama işte daha fazlasını düşünmek istemiyorum. Birde bütün iyi estetikçiler karşıda mı olmak zorunda yahu. Yani Anadolu yakası...
İnşallah bulursunuz ne diyim ..siz tuğrul beyle görüştünüz mü bilmiyorum ama inanın görüşseydiniz ne demek istediğimi anlardınız. benim amacım ağrı sızı değil gelip geçici şeyler bunlar 1-2 hafta dayanırım. benim bu yönteme takılmamın nedeni eğer kasım kesilmeden insan anatomisine en uygun yöntem bana olabilecekse ki tuğrul bey olur dedi neden boşuna sağlam kasım kesilsin. uygun şekilde yerleştirildiğinde öyle top top durmaz dedi tuğrul bey, benim kafamı karıştıran tek konu buydu. yoksa kapsül olayı, dokununca hissedilme olayı her iki yöntemde de oluyor burda yazılan neredeyse herşeyi okudum. bir de tuğrul bey, kas meme dokusuna dikilerek kapatılıyor ve uzun vadede ara ara ağrı sızı yapabilir demişti. kas altı yapan milyon tane doktor var aslolan bence kas üstünde doğal sonuç elde edebilmek. tuğrul bey bunları 3 saatlik görüşmede tek tek anlattı fotoğraflarla. şimdi onun öldüğüne mi yanayım, bir aydır yeni yeni kendime geliyorum yoksa ameliyatı bu yaza ertelediğime mi yanayım bilemiyorum. gerekirse tüm cerrahlarla görüşüp bulacağıma inanıyorum