Tuğçe Kazaz'dan zehir zemberek açıklama!

türkiyenin paçasından tutup aşağıya çekenlermiş..ne dediğini kendi biliyormu acaba çok Müslümansa gitsin Suriyelilere yardım etsin nasıl namaz kılındığını tvden göstermekle olmuyor..dejenerasyon maffetti türkiyeyi

Bu kadın gram samimi gelmiyor bana.
Az önce TV de açıklamalarına sahit oldum tamam saygi duyarim.
Ama bir insanin fikirleri bu kadar kisa surede nasıl bu kadar radikalik değişebiliyor onu anlayamıyorum(!)
Tamam madem degistin huzuru dinimizde buldun neden bunu insanların gözüne sokmaya çalışırsın ki
Heh bir Pensilvanya ya dem vurmayan sen kalmıştın sen de geldin tam oldu

insanlar inançlarını sorgulama dönemi yaşayabilir. hatta yaşamalıdırlar, çünkü doğru olanı başkalarının ezberlettiği birtakım şeylerle değil de kendi araştırmaları sonucu bulmaları için. o zaman inandığın/inanmadığın şey daha sağlam ve sağlıklı olur. tuğçe kazazın da ağır bir arayış içinde olduğu çok belli. hristiyanlığa geçmesi, sonra budizme ve en son islama geçmesi benim kınayacağım, eleştirebileceğim bir şey değil, asla da olamaz. ben de çok ağır arayış dönemlerinden geçtim -din değiştirerek olmadı tabii bu- o yüzden kendisini az çok anlıyorum diyebilirim. ama inanç ya da inançsızlık çok özel bir şeydir. kişinin kendi kalbi, vicdanı ve mantığına has bir şeydir. ulu orta paylaşılmamalıdır. hele ki göz önünde olan bir ünlü iseniz hiç gerek yok. benim şahsi görüşüm budur. bu tür şeyleri bayrak taşır gibi taşıyamazsınız çünkü. tuğçe kazazın yapmış olduğu şeyi alenen bir reklam ve yalakalık olarak görüyorum. gerek iktidara, gerekse türk toplumuna. al niran ünsalı, vur tuğçe kazaza. bunlar hep aynı tipler.

geçen gün erkan tanın programındaydı 2. dk tahammül edemedim, yine başkası adına utanmak duygusunu yaşadığımdan

Nancy cok haklisin, tabiki insanlar arayis icinde olabilir, fakat bu kadar radikal birinden öteki dine gecmek, o insanin gercekten bir psikolojik uyumsuzlugun verdigi mutsuzlugunu ortaya koyuyor. Tamam istedigi dini uygulama hakki tabiki herkesde var ama birden cephe almak, birden insanlara hakaret etmekle pek inandirici gelmiyor. Cok güzel bir demagog...avantajina yönelik kullanmasida gayet ortada. Üzüldügüm senelerini vermis insanlar bu kadar ragbet görmezken, bu sahsin ben herseyi cok iyi bilirim tavirlari ile gündeme oturmasi, ciddiye alamiyorum dogrusu. Bundan sonrada gördügüm yerde zaplarim, cünkü laf kirliligine tahammülüm kalmamis.

öfff bu kadın ortalıkta yoktu, şimdi niye kendini hatırlatıp sinirlerimizi zıplatıyo

Ben yine de sevindim islama döndüğüneNapayım kimseye kıyamıyorumUmarım kararında samimi ve kararlıdır.

Gerçekten samimimi bilememde,hiç tahammülüm yok bu hatuna.Tv.lerde,haber sitelerinde gördüm ama ne izledim,ne okudum bu haberleri,hiç içimden gelmedi.

bi de ciddi bişey söylüyomuş gibi tv de kasıla kasıla önümüzde hepimizi kanatları altına alan bi İslam gerçeği var diye konuşmaları yok muuu, 1 sn tahammül edemezsin

İnsanoğlu istediği dine inanabilir, bugün budist olmaya karar verir yarın şaman olur, bugün birini sever benimser, yarın başka birini, asla tercihleri sorgulamam, beni de ilgilendirmez.

Ama Eyyyy derken kaç derecede kaynama ve buharlaşma noktasına geldi bak onu merak ettim doğrusu
Eyyyyy ne yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…