Tuğçe Kazaz'dan zehir zemberek açıklama!

Ben bu kadını tanımıyorum..yaa
her giden gelen yorum ypyor artık işsizler...

ulan sen değil miydin cıbıl cıbıl ortalarda gezen, sen değil miydin gömlek gibi sevgili değiştiren, en önemlisi de sen değil miydin bir pipi için (evet pipi dedim) din değiştiren, maria filan olan. e hadi diyelim ki değiştin, dönüştün, nurlandın. insan geçmişini düşünüp te utanmaz mı? susayım da rezilliklerim hatırlanmasın demez mi?
namaz kılmayı filan gösteriyor bir de, boyun ağrıları geçmiş namaza başlayınca. hey yavrum hey. ağrıların geçmese kılmayacak mısın namaz? hala pensilvanya, hala cehape yeter ulan yeter.
e tabi trt de dizi kapmak, günümüzün zenginleri tesettür modacılarının defilelerinde yer almak kolay değil.

sinirlendim haaa

İşte Tuğçe Kazaz’ın Facebook üzerinden yaptığı açıklamanın tamamı;

"Bugüne kadar tüm gerçekliği, arayışımı korkmadan, sıkılmadan, kendime farklı putlar yaratmadan, o putlar in korkusu ile ya da kendi içimde yaratmış olduğum duygu ile hareket etmeyip, hepsini toplum önünde paylaştım. Hristiyanlığı seçtiğimde de tüm tepkilere rağmen hiç bir zaman inanç yönündeki arayışımı sizlerden saklamadım. Ben kendi samimiyetimi, kendi içtenliğimi çok iyi biliyorum. Tüm bu arayışlar sonunda Hristiyanlığın değiştiğini, ve tamamen insanlar tarafından kaleme alınan sahte bir dine dönüştüğünü anladığım andan itibaren gerçek ve sonsuzluğa kadar devam edecek olan İslamiyet’i tam manası ile keşfettim ve bu noktada arayışım Son buldu. Artık bulduğumu anlamak ve anlatmak üzerine bir yolculuğa çıktım. Ve bu noktada çok uzun araştırmalar sonucu, deneyimlemiş olduklarımın sonucunda ki tecrübelerimi; bu yolculuğumuda benim gibi gelecek olan nesillerin tekrar aynı hataya düşmemesi ve kendilerinin farkına varması için üzerimde bir sorumluluk hissederek, bunu da tüm gençlere ve tüm Müslümanlara dilimin döndüğünce, idrak ettiğim kadarı ile anlatmaya çalışıyorum. İyi eleştiri yapanların hepsinden Allah razı olsun. Kötü eleştiri yapanlara da gelince, yaradan onları ıslah etsin. Geçmişte açık seçik giyinirken şakşakçılık yapan sizler, şimdi aynı şeyleri genç kardeşlerim ve de sizlerin de bacılarınızın ve çocuklarınızın yaşamaması için kendi tecrübelerim ve kendi gerçekliğimden akıttıklarımla sizin bu denli tepki vermenize şaşırıyorum. Perdeli bakışlarınız ve maalesef cahilce yaklaşımınızı hayretle ve acı ile karşılıyorum. Anlıyorum ki Yaradan istemez ise bizim elimizden bir şey gelmez. Sizin için tek söyleyebileceğim Allah sizi ıslah etsin. Allah gözlerinize inen perdeyi indirsin ve sizi doğru yola ileterek aydınlatarak putlaştırdıklarınızla beraber sizi içine düştüğünüz bu karanlıktan kurtararak hidayete erdirsin. Yalnızca kalplerin ve benim de sahibim olan Rabbim benim samimiyetimi biliyor. Olumlu ve olumsuz eleştiri yapan herkese hayırlı geceler diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun"

hanımlar sabahtan beri Allah ıslah etsin diyonuz meğer aynı şeyi oda sizin için dilermiş

Tutmayın Tuğçe'yi!

Sorun Tuğçe Kazaz'ın saç rengini değiştirir gibi din değiştirmesinde değil aslında.
Pek bilmiş tavırlarında...
Hangi dine geçse sanki kırk yıllık hoca gibi ahkam kesmesinde...
En son müslümanlıkta karar kıldı malum..
Ve ekrana çıkıp nasıl namaz kıldığını gösterdi.
Namazın fiziksel ve ruhsal faydalarından bir ulema edasıyla söz etti.
"Namaz kılmaya başlayınca iki günde boyun ağrılarım geçti" dedi.
Allah'ın huzurunda secdeye varmanın pilates boyutuna indirgenmesine oldum olası karşıyımdır, neyse orayı geçelim.

Bir süre önce de Uzakdoğu öğretilerine takmıştı hatırlarsanız...
Ve o zamanlar da inandığı felsefeyi öyle büyük ve kimsenin anlamadığı karmaşık sözlerle dile getirmişti ki sanırsın banaŞaolin keşişi!
İçsel huzuru ya da kendince doğruyu arayan insanın bazı denemeler yaşamasında hiçbir mahsur yok bence...
Tehlikeli olan sabit fikirlilik ve bağnazlık...
Ama bir inançtan diğerine geçerken diğerlerini tu kaka etmek de iş değil...
Öyle tek kaş havada bilmiş bilmiş ukalalık yaparsan alemin maskarası olursun...
Ben şimdi bundan sonraki rotayı merak ediyorum...
Artık ateşe mi tapar, burkaya mı bürünür, göreceğiz.
Ayrıca gerçekten kişinin kendi bileceği iş, kimseye laf düşmemeli, değil mi?

Öncel Öziçer

bir haber okuyorum kendi kendime, insanlar güce yaranmak güce ve iktidara tapınmak için daha ne kadar zavallılaşabilir acaba diyorum heralde bu son nokta diyorum. sonra bir haber daha çıkıyor bakıyorum daha büyük bir zavallılık. para neler yaptırıyor inanılır gibi değil.

konu bütünlüğü olsa bi de o da yok. hesabın hacklenmiş chp ne atatürk ne alaka? bütün mesajları bu vesileyle vereyim de gelsin işler güçler bir an önce diye düşündüyse demek.

hayır yani bi de sen mankensin. sana o yağladığın taraftan ne gelecek? olsa olsa bi kaç eşerp tesettür katalog çekimi.

konu bütünlüğü olsa bi de o da yok. hesabın hacklenmiş chp ne atatürk ne alaka? bütün mesajları bu vesileyle vereyim de gelsin işler güçler bir an önce diye düşündüyse demek.

inan bi an, sanki bizim bu siyaset ve gündem topiğine yazıyor zandettim bu sebeplerden, kılıçtaroğlunuda unutma

Dikkatli dinledim ( zorda olsa !!!) ve Tugce Kazaz`in resmen bir psikolojik hastalagi oldugu o kadar belirginki. Arayis icinde zavallim, her an hersey yapacak gibi, kisiligi oturmamis bir birey.
Bu arada
aynen bende öyle düsünüyorum.
Türkiyede belirli bam tellerine degindigin sürece her Zaman basariyi yakalarsin.
Bu kadinda para icin hersey yapan bir kisilik.
Bir Pipi icin dinini aniden degistirebildigine göre, bugün müslümanligi yarinda Budizmi tutabilir.

arada bir budizmde var. hristiyanlığı bırakıp budist oldu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…