- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahah aynen aynenkim onlar yahu
yanlız üslup git gide erdoğana benziyor ünlülerdeki
Allah sizi ıslah etsin. Allah gözlerinize inen perdeyi indirsin ve sizi doğru yola ileterek aydınlatarak putlaştırdıklarınızla beraber sizi içine düştüğünüz bu karanlıktan kurtararak hidayete erdirsin.
hanımlar sabahtan beri Allah ıslah etsin diyonuz meğer aynı şeyi oda sizin için dilermiş
konu bütünlüğü olsa bi de o da yok. hesabın hacklenmiş chp ne atatürk ne alaka? bütün mesajları bu vesileyle vereyim de gelsin işler güçler bir an önce diye düşündüyse demek.
aynen bende öyle düsünüyorum.Ya ben hayatımda bu kadın kadar itici, bu kadın kadar yanardöner, bu kadın kadar beyinsiz birini tanımadım. Bi erkek uğruna gitti önce Hristiyan rollerine büründü, sonra da koca bunu şutlayınca huzur İslamda ayağına tükürdüğünü yalama politikasına bürünmeye çalıştı. Sonuçta ekmek bu ülkede, İslam da onu tekrar hoşgörebileceğimiz bam telimiz ya halk olarak... Ama işte biz bu ayaklara kancak kadar saf salak diiliz Tuuuuğçe. Hayyy snn kalıbına tüküreyim
arada bir budizmde var. hristiyanlığı bırakıp budist oldu. :)Ya ben hayatımda bu kadın kadar itici, bu kadın kadar yanardöner, bu kadın kadar beyinsiz birini tanımadım. Bi erkek uğruna gitti önce Hristiyan rollerine büründü, sonra da koca bunu şutlayınca huzur İslamda ayağına tükürdüğünü yalama politikasına bürünmeye çalıştı. Sonuçta ekmek bu ülkede, İslam da onu tekrar hoşgörebileceğimiz bam telimiz ya halk olarak... Ama işte biz bu ayaklara kancak kadar saf salak diiliz Tuuuuğçe. Hayyy snn kalıbına tüküreyim