- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
-
- Konu Sahibi CadiKelebek
aynen bizim de öyleTeşekkür ederimEvimiz bitince canım kesin bi tarih yok yaza düşünüyoruz
canım bu kullanılan malzemeye ve evin büyüklüğüne göre değişir. biz evde sadece 4 duvar bıraktık (30 yıllık bir ev), 170 metre kare büyklüğünde toplamda 80 milyonu buluyor canım, belki de aşacakKızlar merak ettiğim bişey var evinizin tadilatı ortalama ne kadara geliyor acaba mutfak banyo yerler duvarlar falan ?
Allah bitirme kolaylığı versin inşallah hepimize =_) sizde mi nişanlısınızaynen bizim de öylebizim de evimizde tadilat var, hazırlıklarımız ne zaman biterse.
Ah ah ne sen sor ne biz söyleyelim canm =( biz uygn yapamaya çalşyrz çok araştryoruz babamda mobilyacı oldugu için tandığı yerler çok ama şuana kadar yapılan balkon fayans mermer demirler banyo wc fayans duşakabin 7000i bulmştr ooo daha sürüyle iş varKızlar merak ettiğim bişey var evinizin tadilatı ortalama ne kadara geliyor acaba mutfak banyo yerler duvarlar falan ?
amin canım hepimize, evet nişanlıyımAllah bitirme kolaylığı versin inşallah hepimize =_) sizde mi nişanlısınız
Ne kadar oldu canm nişan yapalı. Yaa nişanlılık çok güzel tmm da insan kavuşmak istiyor dimiamin canım hepimize, evet nişanlıyım
Aynen kendi evin olması süper O kadar zevkliki anlatamam cidden herşeyi kendi zevkine göre alıyosun herşeyi tek tek beyeniyosun harika ama maddi açıdan biraz sıkıntı varsa orada iş değişiyor işteCidden insanın oturacagı kendi evi olması cok iyi birsey . Ama tadilat yapılacaksa hem zevkli hem zor bütçe açısından. Yani ben evi 100 metrekare düsünürsem 20 30 bini gözden cıkarmam lazım sanırım. Tuvalet Banyo, bütün yerler duvarlar ve komple mutfak. Sizce ortalama 20 30 normal mi az mı ? Hic bilmedigimden soruyorum birikim yapmak icin yani
Sağol canım amiin Allah hepimize yardım etsin inşallahHerseyin cok güzel takip ediyorum canımbittiğinde bize de söylersin artık burdan sonuçları ortalama maliyetleri kolay gelsin allah yardımcın olsun
Çok teşekkürler sağolunSaglik ve huzurla kullanmanizi diliyorum...
canım biz bişan yapmadık. önce tanışmak için geldiler sonra da istemeye. söz kesildi, gereksiz yere masraf olmasın dedim ben ve prosedürleri de sevmediğim için nişandan vaz geçtim. resmiyete bineli 10 ay oldu canım. nişanlılık hem güzel hem sıkıntılı. gelmek istiyor bize, aileme ters gelmesin diye frenliyorum. dışarıya çıkmaya pek zaman bulamıyoruz. işler güçler vs. ama borç olmasını istemediğimiz için de bekliyoruz işte. nişanlım biraz mükemmeliyetçi de. bana kalsa olduğu kadar, kasmaya gerek yok. ama o her şeyimiz güzel olsun, tam olsun diyorNe kadar oldu canm nişan yapalı. Yaa nişanlılık çok güzel tmm da insan kavuşmak istiyor dimiaynı durumdayız sennle desene nişanlı ve evi bekleyen
canım biz bişan yapmadık. önce tanışmak için geldiler sonra da istemeye. söz kesildi, gereksiz yere masraf olmasın dedim ben ve prosedürleri de sevmediğim için nişandan vaz geçtim. resmiyete bineli 10 ay oldu canım. nişanlılık hem güzel hem sıkıntılı. gelmek istiyor bize, aileme ters gelmesin diye frenliyorum. dışarıya çıkmaya pek zaman bulamıyoruz. işler güçler vs. ama borç olmasını istemediğimiz için de bekliyoruz işte. nişanlım biraz mükemmeliyetçi de. bana kalsa olduğu kadar, kasmaya gerek yok. ama o her şeyimiz güzel olsun, tam olsun diyor
ama canım ona kalsa her akşam gelecekHm neden frenliyorsun ki canım kızar mı ailen gelmesine? bizde bişey demiyolar şükür nişanlım bizde kaldı bende onlarda kaldm bnmki kalmam gerekiyodu gerçi geç olmuştu dönemicem diye babm tmm demişti ama saat sıkntısı bile kalktı bizde şükr gece 1 de faln beni bıraktıgı oluyor
O mükemmeliyetçilik benmkinde de var canm tam olsn istiyo ama evlnncede gayette beraber de yapabiliriz dimi
ama canım ona kalsa her akşam gelecekkızmazlar belki ama bana her akşam her akşam ayıp geliyor yani. evdekilerin de özel alanı bi nevi kısıtlanır . haftada bir ya da iki kere geliyor. bir kere de dışarıya çıkıyoruz, bu da genelde pazar günü oluyor. aynı gün de bir saat kadar k.valideme gidiyorum. böyle idare ediyoruz.
tam olsun istemesini de anluyorum. babası ev verdi, tadilatını yaptırmayı ve düğünü borçsuz halletmeyi kendine ar ediyor. kaç kişi hazır eve evleniyor ki diyor, benim de gayret etmem lazım diyor. böyle işte canım
Aynen canım bendeevcimen olmasına çok seviniyorum