- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
-
- Konu Sahibi CadiKelebek
Kuzum çok karştı orada ya bana özel olsun istedim herşeyimi burda toplıycam :)Maşallah masallah tubacim herseyin cok guzel diger asker yareni ceyiz topigi unutuldu cogu seyinde ordaydi
her yeni aldığınıda görmeyi bekliyorum o zaman canmKuzum çok karştı orada ya bana özel olsun istedim herşeyimi burda toplıycam :)
Tmm canımher yeni aldığınıda görmeyi bekliyorum o zaman canm
miorre marka baya ürün almışsınız trendyolda görüyorum arada ama bilmediğim için cesaret edemedım kalitesi nasıldır acaba. bu arada aldıklarınızı güle güle kullanın
Sanırım hergün alış veriş var düğün ne zaman ?herşeyin çok güzel sevdiceğinle aşkla kullanın
Mutlulukla kullanin inşallah. Hepsi çok güzel
evet nerden aldığınızı öğrenirsem iyi olurTeşekkür ederim kalitesi mükemmel her dalda aldım ürünü iç çamaşırı eşofman çıtçıtlılar hepsine bayıldım :)
Hangi siteden aldığımı özelden atabilirm ben bu markayı aynı zamnda katogla sipariş veriyorum hani bazı kozmetik ürünler varya onlar gibi kendme de alıyorum o şekilde :)
evet nerden aldığınızı öğrenirsem iyi olur
Amiiin Teşekkür ederim canım Daha güzeli sizin olsun inşallahherşeyin çok güzel canım musmutlu günlerde kullan inş.
Nir şey merak ediyorum acaba ortalama ne kadar maliyet tuttu bütün çeyizlerin :)
Teşekkür ederim canım öyle valla baya bi bütçe ayırmak lazım.Musmutlu günlerde kullanman dileğiyle :)Amiiin Teşekkür ederim canım Daha güzeli sizin olsun inşallah
Valla bütün çeyizler ne kadar tuttu tam olarak bilmiyorum canım ya yavaş yavaş aldık biz kimisi taksit kimisi peşin :)
Ama şöyle büyük olanları hesaplayım kaba taslak tencere yemk takımı falan paket almıştık kahvltı ve yemek takımımı ekleyemdm halen ama 2 bin di bornoz pike takımı yatak örtüsü falan onlarda 1200tl di.
onun haricinde blender kek kalıpları battaniyeler nevresimler bardak günlük çatal kaşık takımı mutfak gereçleri falan yine 1000 tutmuştur bunun haricinde seccadeler havlular ve iç çamaşırlarım var ben bu hesabın altından kalkamıcam sanırım
Kız çeyizi de çok yahu
Teşekkür ederim canım öyle valla baya bi bütçe ayırmak lazım.Musmutlu günlerde kullanman dileğiyle :)
İnsan kendi evine alınca heyecanlı başka oluyodur :) Bende şuan maaşlarımı biriktiyorum parça parça değilde zamanı geldiğinde toplu nakit parayla alırım diye :) Darısı benim başıma diyeyim hehehSağol canım :)
Bir anda alınca çok geleblir ben yavaş aldığım için fazla dokunmadıAlmaya devam annemin değişile ala ala bitiremedim