- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- Konu Sahibi CadiKelebek
güle güle kullan canım. ben de artık parasını hemen hemen tamamladım. çok yakın bir zamanda beyaz eşyalarımı da alacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan canım. ben de artık parasını hemen hemen tamamladım. çok yakın bir zamanda beyaz eşyalarımı da alacağım.
Sağol canım teşekkür ederim. İnş sende gönlüne göre en güzelini alırsın canımgüle güle kullan canım. ben de artık parasını hemen hemen tamamladım. çok yakın bir zamanda beyaz eşyalarımı da alacağım.
bana da özelden atabilir misin cnmTeşekkür ederim kalitesi mükemmel her dalda aldım ürünü iç çamaşırı eşofman çıtçıtlılar hepsine bayıldım :)
Hangi siteden aldığımı özelden atabilirm ben bu markayı aynı zamnda katogla sipariş veriyorum hani bazı kozmetik ürünler varya onlar gibi kendme de alıyorum o şekilde :)
NEVRESİM TAKIMIN GÜZELMİŞ NERDEN ALDIN CNM VE NE KADARBugün aldığım cicilerim kızlaar
Nevresimli battaniye takımım
Eki Görüntüle 1718872
Günlük klozet takımım ( Banyo fayanslarımı da kelebekli yaptırdık )
Eki Görüntüle 1718871
Sağol canım nevresim takımım evix in indirimdeydi aldığımda battaniyeli bu 175 e aldım canım yumuşacıkNEVRESİM TAKIMIN GÜZELMİŞ NERDEN ALDIN CNM VE NE KADAR
Teşekkürler canımgüle güle kullan canım :)
canım banada atabilir misin özeldenTeşekkür ederim kalitesi mükemmel her dalda aldım ürünü iç çamaşırı eşofman çıtçıtlılar hepsine bayıldım :)
Hangi siteden aldığımı özelden atabilirm ben bu markayı aynı zamnda katogla sipariş veriyorum hani bazı kozmetik ürünler varya onlar gibi kendme de alıyorum o şekilde :)
Çok teşekkür ederimgüle güle kullan canım