• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tugba & Mustafa'nın Çeyizleri :)

Güle güle kullanın :)
Kız kulesi ve Ortaköy desenli takımları nerden aldınız?

.

Bunlarda bugün alınanlar :)

Eki Görüntüle 489761

Eki Görüntüle 489762

$117.webp

$118.webp

saol canım..

ben markafoni'den aldım canım..uzun süredir takip etmiyorum orda bulamazsan

ortaköy desenli olanı buradan

sultans stanbul ortaky saten nevresim takm .k. | sultans

kız kulesi desenli olanıda buaradan alabilirsin

istanbul kız kulesi çift kişilik nevresim takımı

ama daha önce bu sitelerden alışveriş yapmadım bilgin olsun..

gold case markası markafonide var canım r10 du sanırım onunla üye olursan çok uyguna alabilirsin kız kulesi desenliyi..

herşey çok güzel arkadaşım yanlız ufak bi sorum olacak tencere takımın karacanın o resimde gösterdiğin modeli ise eğer bende o takımı almıştım ve hiç memnun değilim eğer değiştirme imkanın varsa değiştirmeni tavsiye ederim. onların sap kısmındaki plastik hemen yanıyo ve iğrenç kokuyo her zaman yemekleri en kısık ateşte yapmak zorunda kalıyosun ama bazen altını açman gerekiyo zaman az oluyo hemen yanıp kokuyo hiç tavsiye etmem ama yemak takımım kahvaltı takımım da karaca onlardan memnunum sadece bu model plastik saplı çelik tencerelerinden memnun değilim

herşey çok güzel arkadaşım yanlız ufak bi sorum olacak tencere takımın karacanın o resimde gösterdiğin modeli ise eğer bende o takımı almıştım ve hiç memnun değilim eğer değiştirme imkanın varsa değiştirmeni tavsiye ederim. onların sap kısmındaki plastik hemen yanıyo ve iğrenç kokuyo her zaman yemekleri en kısık ateşte yapmak zorunda kalıyosun ama bazen altını açman gerekiyo zaman az oluyo hemen yanıp kokuyo hiç tavsiye etmem ama yemak takımım kahvaltı takımım da karaca onlardan memnunum sadece bu model plastik saplı çelik tencerelerinden memnun değilim

Canım 1.5 yıl oldu değiştirirler mi bilmiyorum..bende son zamanlarda duydum sormam lazım değiştirmezlersede şansa artık...
Yorumun için teşekkürler..

kızlar 12 kişilik günlük setmi oluşturcaksını ben 6 kişi günlük 6 kişide kahvaltımı alsam die düşüncelerdeyimde ama saçma bir düşünce :1:oldu olucak günlük almak daha mantıklı sanki

kızlar 12 kişilik günlük setmi oluşturcaksını ben 6 kişi günlük 6 kişide kahvaltımı alsam die düşüncelerdeyimde ama saçma bir düşünce :1:oldu olucak günlük almak daha mantıklı sanki

esra 12 kişilik günlük-12 kişilik kahvaltılık seti alacak
Ben kahvaltı takımım olduğu için 12 kişilik günlük alıcam

kahvaltı takımım olmasaydı bende ikisinden 12 kişilik alırdım çok iyi bi fırsat
normalde 6 kişilik kahvaltı takımları bu fiyata o yüzden kaçırma derim
.

Back
X