Tuğba Ekinci

dinlemeye bile tenezül etmiyorum

bilirsin beni demet saçmalıklarla işim yok müzik konusunda
bu konuda biraz sertim:))

çok sosyal içerikli bir şarkı olmuş:roflol:tuba ablamızın özelliği bu zaten
bayılır sosyal mesajlar vermeye:sm_cool::icecream:

bence önce bi sanatcı olarak(!) ki bu onun iddiasıdır!ben katılmıyorum....genclere,insanlara dogru bi rol model olsun sonra sosyal mesaj versin...biri olmadan digeri olmaz bence....

az önce kraltv de tanıtımı vardı kasedinin nakaratı duyunca böyle kaldım :1shok: yanlış anladım heralde dedim ama meğersem doğruymuş :roflol: şarkının adının prezervatif olduğunu düüşünsenize birde bu yine kibar olmuş tatlicadiarzu

türkiye alışık böyle şarkılara .bunuda kaldırır..çikita muzdan sonra.
tuğba ekinciyedende başka bişey beklenmez zaten...........aptal kadın akıl yokki seste tabii........
buraya geldi erkekleri birbirine kattı konserde iç çamaşırı yoktu sanırım söylenenlere bakılırsa iğrenç........

Sapidik kari, giciiik, nefret ediyorum, kendine yakisir pis bi sarki yapmis, babamin
yaninda nasil dinleyebilirim ben bu sarkiyi yok arkadas yok sapittilar iyice, amac
dikkat cekmek olsunda nasil olursa olsun, rezillik!

Ben tv de gördüm kondom mu diyo yahu bu diye hoparlöre kulağımı dayadım bi ara , sonra bi baktım , klipte arkada parlak parlak condom yazıyo :D bi an dumur oldum , sonra ikinci dumuru , imaj değişikliği nedeniyle şarkıyı söyleyen kişinin Tuğba olduğunu anlayamamam sonucu yaşadım.
Oynak , eğlenceli şarkı olmuş :D
Aids haftası için yapmıştır işalla dedim , zapladım kanalı :D

:roflol::roflol:ben fikirlerimi değiştirip tekrar yazıyorum .
:dance:şarkıyı dinleyince hiçte fena değil aslında söylenenler mantıklı bence

Son düzenleyen: Moderatör:
işin ahlaki kısmını karıştırmadan bi yorum yapıcak olursam;
müziği güzel şarkının..'kondom'yerine ,'bombom!' fln dese daha ii olurmuş :utangac:

SuN6AQxyLTA[/URL]

ya kesinlikle katılıyorum. aynı şeyi düşündüm..
müziği benim de hoşuma gitti.
kondom demesi ama yani yabancılık çektiriyo,alışabileceğimi de zannetmiyorum.

kondum falan deseymiş jeyyar

Evet Müzik Güzel Ama Tuğba Da Sözler De çok Kötü. Fena Halde Sinir Oluyorum. Görmeye Tahammülüm Yok Kadini Yaa. şarki Ilginç Geldi Diye Bi Kere Dinledim O Da Son Oldu Zaten

Back
X