Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
="Powerfull, post: 43821039, member: 281053"biz maymundan evrim geçirip bu hale geldik o zamn ne diye şuan maymunlar evrim geçirip yine insan olmuyor ?
Hah konu kim daha müslümana kadar gelmiş çok şükür gidip rahatça uyuyabiliriz.
Bir de bir insan hakkında bilgi sahibi olmadığı konuda nasıl tartışmaya çalışır anlamış değilim. @MissCherryBlossom sabrına hayran kaldım.
İnsanlar kitap okumuyor araştırmıyor bari burda gezerken taş neden ota dönüşmüyor , maymunlar neden insan olmuyor gibi güzide konuların açıklamalarını yapayım dedim. Kim ne okursa kar derim kendimce amme hizmeti yaptım.
Bu konuda biraz daha dini yorum yapar, Müslümanlık yarıştırırsanız konu dışı uyarıları alırsınız.
Dini yorum yasak.
en basit soru , 20 lik dis neden nicin vardir ?...
Buyurun hakkımdaki fikirlerinizi bana söyleyin. Böyle aranızda konuşunca entellektüel olmuyorsunuz.
Sephoraa bu konuda çok bilgi sahibi olmadığını söylemiştin nereden anladın kim gerçeği söylüyor kim hatalı?
Misscherry söylediklerimde herhangi bir hata yok. Bu ikimizin olaya nereden baktığımızla alakalı. Sen evrime inandığın için kendi içinde kategorilendirip şu şuna evrilebilir bu evrilemez modundasın ama ben inanmadığım için olayı baştan ele alıp neden suda başlayan iki hayatın birinin diğeriyle aynı evrimsel süreci geçirmediğini sorguluyorum ama sen bunu anlayamamışsın. İnsan inanmadığı şeye kendi icindeki kural ve mantığını dikkate alarak yaklaşmaz. Ve siz hala şimdiye kadar hiçbir bilim adamının kanıtlayamadığı bir TEORIYI doğru kabul ederek benim nezdimde komik duruma düşüyorsunuz.
Lütfen hakkımdaki düşüncelerinizi bizzat bana söyleyemeyecek kadar korkak olmayın.
arkadaş zaten Muhammet İkbal i kedicikli adama benzetme aşamasında .Utanmadan beni sorguluyorlar.
Bilim sayfalarında ne işleri var anlamadım.
Önce saygıyı öğrensinler.
Buyurun hakkımdaki fikirlerinizi bana söyleyin. Böyle aranızda konuşunca entellektüel olmuyorsunuz.
Sephoraa bu konuda çok bilgi sahibi olmadığını söylemiştin nereden anladın kim gerçeği söylüyor kim hatalı?
Misscherry söylediklerimde herhangi bir hata yok. Bu ikimizin olaya nereden baktığımızla alakalı. Sen evrime inandığın için kendi içinde kategorilendirip şu şuna evrilebilir bu evrilemez modundasın ama ben inanmadığım için olayı baştan ele alıp neden suda başlayan iki hayatın birinin diğeriyle aynı evrimsel süreci geçirmediğini sorguluyorum ama sen bunu anlayamamışsın. İnsan inanmadığı şeye kendi icindeki kural ve mantığını dikkate alarak yaklaşmaz. Ve siz hala şimdiye kadar hiçbir bilim adamının kanıtlayamadığı bir TEORIYI doğru kabul ederek benim nezdimde komik duruma düşüyorsunuz.
Lütfen hakkımdaki düşüncelerinizi bizzat bana söyleyemeyecek kadar korkak olmayın.
evet vuruyorsunuz.Saygıdan bahsetmen için senin de karşıt görüşlere saygılı olman lazım. Ilk yorumuma katlanamayıp bilime sekte vurduğumu iddia etmiştin. Önce sen üzerine düşeni yap ondan sonra karşıdakinden bekle.
Yahu sanki arkanızdan konuşuyoruz özel mesajla. Alıntılamak şart değil sanıyorum yazdıklarımızı okuyabiliyorsunuz.
Dediğim gibi ben bu konu hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama sen hiç değilsin. Tek bir kitap okuyup, 10 dakika belgesel izlememişsin. Bir konu hakkında kimin bilgi sahibi olduğunu kimin olmadığını anlayabilecek idrak edebilecek yetiye sahibiz çok şükür bir çoğumuz değil mi?
Gerçekten insanları çözebilme yeteneğine hayran kaldım. Demek tek bir kitap okuyup belgesel izlememişim. Dün akşam ne yediğimi de biliyorsundur sen.
Kendiniz gibi düşünmeyenlere yaklaşımız takdire şayan, şu cehaletiniz ve barbarlığınızla daha fazla münakaşaya girmek istemiyorum.
evet vuruyorsunuz.
Müneccim değilim, dün akşam ne yediğini bilemem. Ama yazdıklarından yola çıkarak ne okuyup okumadığını, neyi bilip bilmediğini anlayabilirim.
Cahillik ve barbarlık ne alaka? Bilmediğini yüzüne söyledim diye mi barbar oldum? Herkes her şeyi bilmek zorunda değil cicim, bilmediğini kabullenebilmek de erdemdir. Cahillik konusuna hiç değinmiyorum bile. Komik.
Cicim? Seviyen süper.
Hayatım boyunca kaç kitap okuduğumu kaç belgesel izlediğimi hiç tanımamana rağmen biliyormuş gibi davranman cahillik, sırf sizin gibi düşünmüyorum diye aklın sıra tepeden bakman barbarlık.
Hadi sana da evrimli günler.
Körler sağırlar birbirinizi ağırlayın durun.
Hayatın boyunca hiç kitap okumadın demedim. Önce okuduğunu anlama seviyesinden başlayalım. Bu konu hakkında tek bir kitap okumamış, belgesel izlememişsin dedim. Tekrar büyük harfle yazıyorum bak dikkat et ; BU KONU HAKKINDA... Anlatabildim mi?
Ben evrim hakkında çok şey bilmem, çok da ilgili değilim bu konuya. Ama denk geldikçe bişeyler okumuşluğum, izlemişliğim vardır. Bunu da defalarca belirttim burda. O yüzden evrim teorisini kabul etmek ya da reddetmek gibi bişey benim için söz konusu değil. Bilmediğim şeyi ne kabul edebilirim ne reddedebilirim. Ama siz bilmediğiniz halde reddetmeye, bilmediğiniz konuda tartışmaya, bilmediğiniz şeyleri kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Birileri de çıkıp "bilmiyorsun" dediğinde sinirlenip çirkinleşmeye başlıyorsunuz. İnsanları uyuz eden bu tutumunuz oluyor.
Yahu bende bu konu hakkında kitap okumaktan bahsediyorum zaten iyice karman çorman ettiniz.
Bu arada bana kim uyuz oluyorsa olsun sonuçta benim gibi düşünmeyenler oluyor. Size de başkaları uyuz oluyor bu mudur yani? Çocuk gibi ne bu böyle :)
Ben sizi seviyeli bilirdim baya mahalle ağızlı çıktınız. Çirkinleşen sizsiniz. Konuyu sakince kapatmaya çalışıyorum tahrik edip polemik yaratmaya çalışmayın. Bir daha da benden alıntı yapmayın.