Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunun arkası nasıl canım benim ya merak ettim benim bi dantel var da acaba dedim burda işlediğin kızma o ara dantelini koydursam nasıl olur
yok canım niye kızayım
ay annem dikti onu sorayım ama kanımca arkasıda o kenara dönülen pembe kumaştan kaplı
emin olmak için akşam sorar farklı bişi ise yarın yazarım
geçen gün yapıodu annem bana o anlattığından kaydirigubbakcemile5
ne güzel yav anne yapıo buarada o kızma değildi yanlış yazmışım:roflol:
pike demişsin ya acaba arkası pike kumımı diye merak ettim e illa nakış olacak değil ya oraya ben de dantel koyveririm ama arkası nası bileyim de yapacak kişiye anlatırım benim annem yapmayacak çünkükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
oyyy maşallah ne güzel kız bunlaarr bi daha bakıcam şimdi çok beğendim valla a.s
bajı seneye bi bebek battaniyesi işlersin artıkın demi :roflol: :roflol:
Tubiiii gerçekten çok güzel olmuşlaaar
bende isterim yaaaa
işlemek bişey değilde, böyle güzel düzen yapmak zor
tubi, ben kanaviçeye hep özenmişimdir ama nasıl yapılacağını bilmem, acaba sıfırdan öğrenebileceğim basit bir kitap dergi bişeysi var mı acaba???
kocama ördekli yastık işlemek istiyorum o senin bebek pike takımına (pembe olan) yaptığın gibi..
arkadaş ördekleri çok sever de...
kıs kabayat ne marietlerın varmışda görmemişiz
harika olmuşşş valla bnmde yapasım geldı bayıldım ama nası yapılıyo hiç bilmıyom diloş un dediği gibi pullu boncukluda guzel olur
hade hepberaber başlayalım gaza gelırız belki
ya tubı msallah cnm masallah bende bu dergıden almak ısıtıyom tekrar ısmnı yazabılır msın bıde her yerde varmıdır kumasın adı falanda yazıyo mu dergıde o pıke kumasının
elimdeki işi bitirdim hihoyyythihoyyyt
Merhaba tubilik, bende senin yaptığın gibi akşamları stresimi kaneviçe işleyerek atıryorum.Şimdi hamileyim ve bir oğlum olacak. Sana bir sorum olacaktı. Bu koyunlu olan modelin kumaşını dergide modelde bahsedilen kumaşın aynısını mı kullandın.Bu afgan battaniyesii diyor ya benim şimdi bulunduğum yer itibariyle yakından görme şansım yok ve internetten sipariş vererek almayı düşünüyorum. Kumaş battaniye gibi kalın mı? yoksa bildiğimiz masa örtülük kumaşlar gibi sadece kare kısımları mı ayrılmış? eğer bu bataniye gibi değilse sanırım pike tarzı ince bir battaniye olacak. Birde bu kumaş metre ile mi yoksa hazır masa örtülük kumaşalr gibimi satılıyor. Bana yardımcı olursan çok sevinirim. Bir an önce alıp hemen işlemek istiyorum. Hamileliğimin 5. ayındayım ve artık eğilerek işlemek zor oluyor ancak bitirebilirim sanırım. Çok acil cevap alabilirmiyim ????
yaptıklarına bulduklarına bayılıyorum..
yardımlarınla iki tane havlu yaptım.
pek hoşuma gitti.
50 ykrye aldığım uyduruk küçük havlulara bi hava geldi walla mutfak için :)))