- 11 Eylül 2020
- 2
- 1
- 22
-
- Konu Sahibi carousel20
merhaba canim bende ayni dertten muzdaribim. ben 39 yasindayim iki de cocugum var ve ben bunu cok gec fark ettim. simsi ameliyat olmaya calisiyorum. bence bi an once annenle paylas ve ameliyatini iyi bi yerde ol. cunku evlenip emzirme dobeminde sutunun bi miktari azalabilirmis o yuzden iyi bi sr de yaptir.Arkadaşlar ben 18 yaşındayım bu sene üniversiteye başlayacağım. Son birkaç senedir göğüslerimde bir anormallik olduğunu fark ettim. Şekilleri çok garipti koniye benziyordu sonra araştırdığımda tüberöz memem olduğunu anladım ve bu psikolojimi çok bozmaya başladı bikini falan bile giyemiyorum. Annemlere de söyleyemiyorum çünkü babamdan falan utanıyorum sizce ne yapmalıyım bir an önce söyleyip ameliyat mı olmalıyım yoksa okulumun bitmesini mi beklemeliyim. Eğer söylersem de nasıl bir şekilde söylemeliyim
Ameliyat fiyatları hakkında bir bilginiz var mı çok pahalı mıdırmerhaba canim bende ayni dertten muzdaribim. ben 39 yasindayim iki de cocugum var ve ben bunu cok gec fark ettim. simsi ameliyat olmaya calisiyorum. bence bi an once annenle paylas ve ameliyatini iyi bi yerde ol. cunku evlenip emzirme dobeminde sutunun bi miktari azalabilirmis o yuzden iyi bi sr de yaptir.
bana denilen adanada 17 bin lira ankarada 25 bin lira illere ve sr ye gore farklilik gosteriyorAmeliyat fiyatları hakkında bir bilginiz var mı çok pahalı mıdır
Merhaba, bende bu konuyu araştırıyorum 1 çocuğum var 32 yaşındayım hep küçük diyordum ama küçük değil tuberoz muş hafif derecede ama yinede şekli tuberoz. Birincisi aceba gunahmi olur diye tereddüte kalıyorum çünkü eşim hiç şikayet etmedi, ikincisi gerçekten emzirmekte zorlandım, ve protez takınca süt sorununu cozdigunu hiç duymamıştım,beni aydiblatabilirmisiniz? Hem istiyorum ameliyati hem korkuyorum hemde dini konusunu beni tereddüte bırakıyor hemde ikinci çocuktan sonramı olsam diyorum. Tsklermerhaba canim bende ayni dertten muzdaribim. ben 39 yasindayim iki de cocugum var ve ben bunu cok gec fark ettim. simsi ameliyat olmaya calisiyorum. bence bi an once annenle paylas ve ameliyatini iyi bi yerde ol. cunku evlenip emzirme dobeminde sutunun bi miktari azalabilirmis o yuzden iyi bi sr de yaptir.
Bende tüberözüm ve ben resmen 35 imde anladım bu zamana kadar sadece küçük sanmıştım,ve bu yaşımda aileme söyledim ve onların tepkisi keşke bu zamana kadar bu derdini bize anlatsaydın oldu, yani utanma söyle mutlakaArkadaşlar ben 18 yaşındayım bu sene üniversiteye başlayacağım. Son birkaç senedir göğüslerimde bir anormallik olduğunu fark ettim. Şekilleri çok garipti koniye benziyordu sonra araştırdığımda tüberöz memem olduğunu anladım ve bu psikolojimi çok bozmaya başladı bikini falan bile giyemiyorum. Annemlere de söyleyemiyorum çünkü babamdan falan utanıyorum sizce ne yapmalıyım bir an önce söyleyip ameliyat mı olmalıyım yoksa okulumun bitmesini mi beklemeliyim. Eğer söylersem de nasıl bir şekilde söylemeliyim
Siz tüberöz de hangi yöntemle ameliyat oldunuz?Dokunuz nasıldıBenim de öyle, büyütme isteği ile doktora gidince öğrendim hatta. 30 yaşında ameliyat oldum. Keşke daha erken olsaydım. 18 de cok erken ama. Boy ve kilon otursun bence 20lerde falan olsan daha iyi bence
Henüz yeniyim terimleri anlamaya çalışıyorum kas altı sanırımMeme dokusunu yeterli buldu doktor, periareolar bölgeden girerek subfasiyal 315 cc polytech silikon uygun gordu
Yok kas üstü:)
Benim tek memede süt oldu diğerinde neredeyse olmadı ,bazen engel de olmayabilir ,iyi düşünün iyi olsun inşallah,hatta geçen ultrasona girdim 4 yıl geçti ama süt kanallari kapanmamış bir memedeBenim memelerim de tübüler.Şu an hamileyim ve emzirememekten çok korkuyorum.Ameliyat olmaya kesin kararlıyım ama sırf emzirme sebebiyle erteledim hep ama bu sorun emzirmeyi de etkileyebiliyormuş.Psikolojim bozuldu cidden.
Ya bence sakin olun ,herkes kadar büyümeyebilir.ama inşallah süt olur.Benim süt pek olmayan meme başı.cıkıntısı var diğeri a cup işte,ben tübüler diye bişey olduğunu daha bu sene öğrendim iki çocuk emzirdikten seneler sonra...Ben mama verdim sütle birlikte Allah'a şükür bir problem.olmadı,ek gıdaya.geçince.mama.da.istemediler ,birçok çeşit.yemekle tanıştılar,anne sütü bende almamışım,annemin sütü.olduğu halde ,nasibi ne.kadarsa.o.kadar anne sütü alır bebeğiniz,olumlu düşünün doğumdan sonra.bol.bol.su için ve emzirinÇok üzgünüm çok.Görsel olarak zaten ne kadar kötü olduğunun farkındaydım ama fonksiyonel sıkıntı olacağını düşünmemiştim hamilelikte memelerde değişim olmayınca aklıma takıldı emzirememe durumu da varmış.Dünya başıma yıkıldı.Nasıl büyütürüm bebeğimi.Sizin iki meme arasında büyüklük farkı var mıydı? Doktor ne dedi size hafif tübüler miydi?
Ben bu durumu doktora sordum her zaman emzirmeye engel değil demişti,evet dediğiniz gibi hem kötü hem iyi oldu belkide 2.cocuk öncesi estetik.olur bant varsa aldırırsınız , güzel haberlerinizi bekliyoruzRabbim bana da çocuğumu emzirmeyi nasip eder inşallah.Keşke böyle bir durumum olduğunu ben de sonradan öğrenmiş olsaydım.Önceleri memelerimin sadece küçük olduğunu sanıyordum.Biraz kilo alınca konik şekli ortaya çıktı,tübüler olduğunu anladım.Ama ben emzirmeye engel olacağını bilmiyordum.Onu da geçenlerde tesadüfen bir video izleyince öğrendim,yıkıldım.Doğuma 2 ay varken bu düşüncelerle boğuşmak çok kötü.Size de çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur az da olsa emzirebilsem yeter
Çok teşekkür ederim.Gerçekten içim biraz da olsa rahatladı.Yani dokununca avuç içini dolduracak kadar geliyo ama tabi hamilelik sebebiyle aldığım kiloların da etkisi var.İnşallah emzirmeme yeter.Dışardan bakınca net tübülerBen bu durumu doktora sordum her zaman emzirmeye engel değil demişti,evet dediğiniz gibi hem kötü hem iyi oldu belkide 2.cocuk öncesi estetik.olur bant varsa aldırırsınız , güzel haberlerinizi bekliyoruz
İnşallahÇok teşekkür ederim.Gerçekten içim biraz da olsa rahatladı.Yani dokununca avuç içini dolduracak kadar geliyo ama tabi hamilelik sebebiyle aldığım kiloların da etkisi var.İnşallah emzirmeme yeter.Dışardan bakınca net tübülerNe yapayım fiziksel olarak hiçbir sıkıntı olmayıp emziremeyenler de var.Dediğiniz gibi nasip...Sizin ameliyatınız da inşallah kolay ve başarılı geçer.İstediginiz görünüme kavuşursunuz.Sonuçlar ve tecrübeleriniz hakkında da bilgi almak isterim.Bana da ameliyat yolu görünüyor.