Canım çok sağol öncelikle, Allah senden razı olsun yazdıklarınla içimi nasıl ferahlattın anlatamam. İnşallah herşey yoluna girecek rabbimin izniyle. Msn adresimi yazdım tekrar yazayım eklersen sevinirim
funda_eylulum@hotmail.com daha detaylı görüşmüş oluruz Ben Bilecikte oturuyordum eşim asker benim sen Bursadasın sanırım belki oradaki doktora da götürebilirim ileriki zamananlarda şuanda dediğim gibi hamilelikten bu yana Ankaradayız Hacettepe ye gidiyoruz bakalım şimdilik memnunuz duruma göre hareket ederiz ilerde. Bizim şuanda hiçbirşey yapmıyorlar rabdomyom ve ritim bozukluğu için, rabdomyomlar için takip önerdiler, ritim bozukluğu da dediğim gibi anne karnındayken düzelmişti çok şükür bir daha da tekrarlamadı. Bu arada bende Balıkesirliyim ne tesadüfse :)) Burhaniyeliyim :) Biz kızımın sağlık nedeniyle Ankaraya tayin istedik bakalım sonuç bekliyoruz canım inşallah olurda bizde tedavimizi gönül rahatlığıyla huzur içinde takip ettiririz. İnşallah senin bebeğinde sağlığına kavuşur canım hepimizin bebeği için dua edicem kendi kızımla birlikte, allah hepimize iyi sonuçlar versin inşallah.
Bu arada bebişimi emziriyorum canım mama da veriyorum çok şükür emmesi de iyi aç bırakmam rabbimin izniyle, kafein hakkında uyarın içinde çok sağol bir daha asla içmem :)) inşallah ramdomyomlar yok olur gider en büyük dileğim bu rabbimden, sen bana gerçekten çok büyük umut oldun arkadaşım allah razı olsun senden. Görüşmek üzere herşey için çok sağol.